İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

6 aydir filan icmiyodum. Birer ikiser derken tekrar baslaim gunde bi paket gidiyor.
Prp guzel bir yontem gibi geldi bana.

6 aydir filan icmiyodum. Birer ikiser derken tekrar baslaim gunde bi paket gidiyor.
Prp guzel bir yontem gibi geldi bana.
Ne güzel bırakmışsın aslında keşke hiç başlamasaydın ama inan çok iyi anlıyorum seni işallah tekrar bırakma gücünü bulabilirsin
Evet aynı fikirdeyim güzel bir yönteme benziyor Prp yöntemi uygulatacak arkadaşım 42 yaşında ve 11 yıldır menopoz sürecinde yarın gidecek görüşme için Bülent Traş'a görüşme sonucunu bildirecek bana öğrendiğim tüm ayrıntıları paylaşırım ilgilenen arkadaşlar olur belki..

Arkadaşlar göğüs hassasiyeti hiç yok bende bu ay normalmi 2 gün geçti idar testini akşam yapacam inşallah. Yer değişimi oldu ondanda gecikme olurmuki 15 gündür antepteyim

Test yaptım maalesef tek çizgi ve hala hastalanmadım neden böyle oldu anlamadım. İçimde umut vardı oda gitti

geçmiş olsun canım, allah şifa versin inşallah yavruna kavuşmanda son adım bu olur ve bir an evvel güzel müjdeli haberlerini alırız

Test yaptım maalesef tek çizgi ve hala hastalanmadım neden böyle oldu anlamadım. İçimde umut vardı oda gitti

umut kaybetmek yok, benim de tahlilde çıkmamıştı ama hamileymişim, gerçi kaybettim ama hamile kaldığımı gördüm en azından, küsmüyoruz devam ediyoruz yola canım

Arkadaşlar biraz geç oldu kusuruma bakmayın, kürtajdan sonra biraz evde dinlendim, işbaşı yaptım, kalan işleri toparla, geçmiş yazılanları oku derken ancak bugün oldu. Destek olduğunuz, ilginizi sunduğunuz için herbirinize teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, inşallah hepinizden müjdeli güzel haberler alırız en kısa zamanda. Kürtaj psıkolojık olarak ınsanı uzen bır surecmıs, yasayarak da anladım, tahmın ettıgım gıbı kotuymus gercekten. fızıksel rahatsızlık degıl de psıkolojık olarak ınsanı uzuyor. ozellıkle 5 gun sonra kontrole gıdınce, bakıyorsun normalde boyle bır operasyon gecırsen 5 gun sonra kucagında cocugunla gıtmen gerekır doktora ama senın elınde bırsey yok, kotu oldum acıkcası, ama hep hayırlısı olsun dıye dua ettıgımden, duamın kabul oldugunu ve bunun hayırlı olan oldugunu dusunuyorum.

umut kaybetmek yok, benim de tahlilde çıkmamıştı ama hamileymişim, gerçi kaybettim ama hamile kaldığımı gördüm en azından, küsmüyoruz devam ediyoruz yola canım
Canm çok tşk ederim inşallah bidaha ki hamileliğin de rabbim kucağına almayı nasip eder. Ben birde tahlili yanlış mı yaptım bilemedim. İşten gelirgelmez idrara sıkışık tım diye önce onu boşalttım. Sonra arkasına 1,5 litre su götürdüm ondan sonra yaptım. Eşimde araştırmış sen yanlış yaptın dedi bana nefakerderki ikiside idrar sonuçta çıksa zaten çıkar. Buarada sen idra tahlili i kaçgün geçtikten sonra yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…