test varsa bakabilirsin silikte olsa çıkar inşallah vardırArkadaşlar merhabalar. Benim bugün adet olmam gerekiyordu bu gün idrarda baksam belli olurmu acep
Merhaba, çıkar bence, deneyebilirsin. Güzel haberlerleArkadaşlar merhabalar. Benim bugün adet olmam gerekiyordu bu gün idrarda baksam belli olurmu acep
Test yokta alacağım. Ama hayal kırıklığına uğramayayım diye işin doğrusu 1 gün daha bekleyeyim diyorum korkuyorumtest varsa bakabilirsin silikte olsa çıkar inşallah vardır
İnşallah güzel haber alırımMerhaba, çıkar bence, deneyebilirsin. Güzel haberlerle
6 aydir filan icmiyodum. Birer ikiser derken tekrar baslaim gunde bi paket gidiyor.Canım çok içiyormuşsunlütfen tut kendini ne kadardır içmiyordun?
Canım PRP; kendi kanımızdan elde edilen trombosit bakımından zengin kanın tekrar vücuda enjekte edilme işlemi. Bu uygulama estetik alan da da kullanılıyor. Teyzemin diz kapağında sıvı azalmasında dolayı sıkıntısı vardı ona da bu tedavi uygulandı. Şimdi de tüp bebek de başarı şansını arttırmak için kullanılıyormuş. Sadece rahim zarını uygun kalınlığa getirmek için değil, kötü yumurtalık rezervini iyileştirmek için de kullanılabilmekteymiş.
Bu tekniği yalnızca Gürgan klinik ve Bülent Traş yapıyormuş. O Bülent Traşa gidecek. Bu ayın sonuna randevu bulmuş ondan bilgi alınca paylaşırım
Testi yaptın mı canim merak ettim seniİnşallah güzel haber alırım
Vakit bulamadım 8,5 ta seminerim bitti zor attım kendimi. Yarın hastalanmazsam 2 gün geçmiş olacak inşallah hayırlı güzel haber alırım.Testi yaptın mı canim merak ettim seni
inşallah güzel haberlerini alırız
Ne güzel bırakmışsın aslında keşke hiç başlamasaydın6 aydir filan icmiyodum. Birer ikiser derken tekrar baslaim gunde bi paket gidiyor.
Prp guzel bir yontem gibi geldi bana.
Hayırlı kandiller. Herkesin duası kabul olsun inşallah
Hadi hayırlı haberler almak nasip olur inşallahArkadaşlar göğüs hassasiyeti hiç yok bende bu ay normalmi 2 gün geçti idar testini akşam yapacam inşallah. Yer değişimi oldu ondanda gecikme olurmuki 15 gündür antepteyim
Sorularının hepsinin cevabını bir test paklar @Engineerr06 :)Arkadaşlar göğüs hassasiyeti hiç yok bende bu ay normalmi 2 gün geçti idar testini akşam yapacam inşallah. Yer değişimi oldu ondanda gecikme olurmuki 15 gündür antepteyim
Ben geldim:)) Ewet, çok iyiyim, rahim ağzında 1, rahim içinde 1 adet görlmüşti fakat histeroskopi esnasında en büyüğü 1 cm olmak üzere rahim ağzında 2, rahim içinde 2 adet polip, rahim dışında 2 küçük miyom görülüp temizlendi. İlk 15 dakika adet sancısı gibi sanvım oldu, ilk yürüttüklerinde de çok az kanamam. Sonra ne ağrı oldu ne de kanama.
Test yaptım maalesef tek çizgi ve hala hastalanmadım neden böyle oldu anlamadım. İçimde umut vardı oda gitti
Canm çok tşk ederim inşallah bidaha ki hamileliğin de rabbim kucağına almayı nasip eder. Ben birde tahlili yanlış mı yaptım bilemedim. İşten gelirgelmez idrara sıkışık tım diye önce onu boşalttım. Sonra arkasına 1,5 litre su götürdüm ondan sonra yaptım. Eşimde araştırmış sen yanlış yaptın dedi banaumut kaybetmek yok, benim de tahlilde çıkmamıştı ama hamileymişim, gerçi kaybettim ama hamile kaldığımı gördüm en azından, küsmüyoruz devam ediyoruz yola canım