İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım ben Ankarada oturuyorum. Eşimle kızım ankarada kaldı. 20 gün antepteydim şimdi Urfa dayım hazirana kadarda burdayım seminerlerim var. Okullardaki akıllı tahtalar için seminer veriyorum. Bakalım şimdilik Urfa dayım. Çok kötü bir yermiş 1 haftadır çektiğim sıkıntı stres anlatamam

çok kötü bi yerden kastınız ne bilemedim ama biz 15 yıldır burdayız ve kötü bi yer olsaydı yaşayamazdık sanırım

bakış açısı diyelim

çok kötü bi yerden kastınız ne bilemedim ama biz 15 yıldır burdayız ve kötü bi yer olsaydı yaşayamazdık sanırım

bakış açısı diyelim
Cnm benim şehri kötülemek bazında söylemedim. Bulunduğum yeri kastettim misafirhane de kaldığımdan dolayıkötü bir yer dedim stres yaşadım dedim. Eee ankarayla urfayı kıyaslarsak tabiki ankara hatta Antep bakış açısı ama vatanım heryeri güzel. Urfayı sevdim çünkü haftasonu Elazığ'a gidiyorum memlekete oda bana bir artı

Malesef yine hüsran 0.1 değer nedirya moralim çok bozuk. Sanırım olmayacak artık boşuna her ay beklentiye giriyorum

canım moral bozma diycem ama, aynı beklenti içinde olduğum ve her ay aynı heyecanla ümitlendiğim ve adeti görünce hayal kırıklığı yaşadığım için yalandan avuntu veriyormuş gibi hissediyorum o zaman da. moralini bir an için boz, hayal kırıklığını yaşa ve orada bırak, adetten sonra yeniden deneme şansımız olduğunu düşün buna odaklan ve bu defa olacağına inan, Allah gerçekleştirmeyeceği hayali insana kurdurtmaz derler, elbet sesimizi duyuyor bize bu derdi hüznü veren de o ve bu çabaların sonucunda bize güzel ve hayırlı evlatlar nasip edecektir inşallah. kendimizi üzdükçe vucudumuz bize küser güzel yumurta ütermez sonra, küstürmeyelim onu, umutla kalkalım ayağa yeniden canım. inşallah güzel haberler alacağıma inanıyorum senden

İnşallah canım benim. Okadar güzel yazmışsınki yüreğine sağlık. Ve ben hala adet olamadım tam 7 gün geçti üzerinden. Anlamadım neden olduğunu heray normal bir şekilde adetim tam zamanında gelirdi 1 hafta sürerdi. İlk defa böyle bir şey başıma geldi.10 gün geldiğim yerde bayağı sıkıntılar çektim moral dip oldu ona bağlıyorum ama yinede Allah hayırlısını versin...

farklı bir yere gıttıgın ve normalın dısına cıktıgın ıcın vucudun tepkısı olabılır canım, bır de beklentı ıcınde oldugumuzdan vucut bıze boyle surprızler yapıyor sanırım. hava degısımı su degısımı ortam degısımı derken olabılıyor da. ınsallah hayırlı zamanda en guzelı senın olsun canım

Merhaba bearnguin. Ben 43 yaşındayım. Tüp bebek önerdi doktorlar. Tam bahçeciye karar verdim diyorum sonra vazgeçiyorum. Benim bir kızım var 10 taşında. Doğal yolla hamilelik için çabanız olumlu oldu mu. Doktorunuz kimdi.

Doktorunuz kim acaba ben 43 yaşındayım hamilelik düşünüyorum ama amh çok düşük

Bende sendenim. Benimde 1 kızım var. 2 istedik ama amh la tanıştım benimde düşük diye tüp dedi. Doğal olurmu bilmiyom bende inşh olur
Hangi tüp bebek doktoru seçemiyorum.doktorların birçoğu duygusuz. Bende sanki seçiyorum ve en kötüsü denk geliyor. Siz kaç yaşındasınız doktor a karar verdiniz mi

Merhaba S Sena76 yaşdaşız ben de temmuz ayında 43 olacağım. Bebek sahibi olma yolculuğumda ne tüp bebek tedavisiyle ne de doğal yolla bebek sahibi olamadım maalesef. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde doktorum Cem Çelik idi standart bir tedavi şekli uygulandı ve ben kendisinden memnun kalmadım. Daha sonra Aret Kamar ile devam ettim yolla yaklaşımı mükemmel çok babacan çok sıcak ve ilgili idi. Yalnız opuma kendi yerine bir başka doktorun karar vermesine müsade ettiği için güvenim sarsıldı ve tedaviyi bıraktım. Şuan tedavi düşünmüyorum. Ancak fikrimi günün birinde değiştirirsem Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu veya Memorial Prof. Dr. Cem Demirel'e giderim. Aslında Bahçeci Fulya Güvenç Bey'de listemde yalnız daha önce tecrübe ettim, Anadolu yakasında oturuyorum ve yol çok sıkıntı oluyor. Güvenç Bey de tedavi gören 47 yaşındaki bir arkadaş hamile kalabildi 40 Yaşından Sonra Anne Olmaya Çabalayanlar topiğinde kişiye özel bir tedavi şekli var.
Umarım yardımcı olabilmişimdir işallah doğru doktorla ve tedaviyle ikinci evladınızı da en kısa zamanda kucaklarsınız

Doktorunuz kim acaba ben 43 yaşındayım hamilelik düşünüyorum ama amh çok düşük

Bu arada bana kendi doktorumun dediği tüp bebekte doktordan ziyade laboratuvar ve embriyolog kalitesinin önemli olduğu. İstanbul'da tedavi göreceksen Bahçeci, Brüksel ve Acıbadem dışında bi yeri seçme dedi. Bu merkezlerde takibi ekip yapar, genellikle tek bi doktor kararıyla tedavi uygulanmaz, konsültasyon uygulanır dedi. Benim Bahçeci'deki doktorum Müstecep Kavrut. Çok ilgili memnunum şu an.

Hangi tüp bebek doktoru seçemiyorum.doktorların birçoğu duygusuz. Bende sanki seçiyorum ve en kötüsü denk geliyor. Siz kaç yaşındasınız doktor a karar verdiniz mi
Bende sinir oldum sadece moral bozuyorlar. Ben hacettepe de prof a özel çıktım bin pişman oldu yüzde 25,20 tüpte tutar dedi. Zaten normal hamile kalma herkes için %25 yaşım 41 buarada. Ama Allah verdiyse verir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…