İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhabalar nasılsınız? Konu eski ana bir gelisme var mi? İnşallah herşey gönlünuzce olmustur .Ben 45 yasinda dogal yonden hamile kaldım 46 ds dogurdun iki yasinda oglum var.olmaz diye birsey yok Rabbim istedikten ve biz kararli olduktan sonra.benim uc tane kızim vardi hemde buyukler üniversite okuyorlar.benim hamile kalmaya umudim yoktu ama istegim vardı son zamankard yaptigim seyler sabahlari japonlarin yaptigi dört baedak su içmek,sekersiz ac karnina kahve içmek,aksamlari incir ce ceviz yemek.. allah olmayan gerjese versin gec yas demeyin hayata bağlayan bir tatlilik ve cok mutluyum rBbim isteyen gerkese versin

Kizlar yaklasik 10 gundur kasiklarimda agri oluyor. Yine lekelenmeler de basladi. Regl kapıda demektir. Doktor akisina birakin bir sure dedi diye muayeneye de gitmedim. Sizce kist gitmemis ya da enfeksiyon olusmus olabilir mi.? Bu bebek neden.gelmiyor ben anlamadjm arkadaslar

Maşşallah diyorum Allah nazarlardan esirgesin sizi de evladınızı da
Durumumda hiç bir gelişme olmadı ne yazıkki ama umudum hep var beslenme şekliniz çok dikkatimi çekti biraz daha detay verirseniz çok sevinirim M Mukcenkk

Canım en iyisi bir görün doktora ne olur ne olmaz kafan rahatlasın

Canım en iyisi bir görün doktora ne olur ne olmaz kafan rahatlasın
Son gittigimde doktor arrik akisina birakin, bir sure de muayene vb. Tetkik yapilmasin dedi. O yuzden bi fikir alayim dedim. Yoksa pimpirikliyimdir normalde hemen solugu doktor kapisinda alirim neyse agrilar icin doktora gidicem de bu ay da kirmizi kart gorucem gibi gorunuyor. Siz masallah ne sabirlisiniz. Benim hic ugrasasim yok bu bebek meselesi icin arttik

Bende bıraktım uğraşmıyorum MASLOW en son şubat ayında içi boş çıkan yumurtadan sonra zor da olsa kabullendim bir çocuğum olmayacağını ama Allah'tan umudumu kesmiyorum verirse lütfu vermezse sınavımdır diyorum. En son geçen hafta eşimin akrabaları gelmişti çocuk meselesini sordular benim çocuğum olmuyor dedim dökülüverdi dilimden ilk kez bu kadar açık seçik şekilde çocuğum olmuyor diyebildim, kendime şaşırdım :) o günden bu yana yaklaşık bir hafta geçti nasıl bir yük kalktıysa omuzlarımdan o kadar rahatladım ki anlatamam. Kabullenince, üstelik bunu sesli söyleyince travmatik durumumda kalktı ortadan.
Biraz izin ver kendine en azından yaz sonuna kadar. Çıkar aklından bebek fikrini hem belki odağını değiştirirsen bebeğin kendiliğinden geliverir, gelmez ise de eylül gibi iyi bir tüp bebek doktoru bulup tedavi olursun. Hakkında hayırlısı canım

Canım benim. Ne iyi etmişsin rahatlamışsın.
Takdir ettim seni çok.
Allah gönlüne göre versin herşeyi.

Bende de durum ayni sanirim. Yumurtlama oluyor da kalitesi dusuk diye tahmin ediyorum. Akisina birakmami doktor da soyledi ancak bi sure vajinismus yasadim ve simdi o sorunu astiysam da icimden esime sarilmaktan fazlasi gelmiyor. Esim ile alakali degil. Bende var bir problem. Cok sevemedim evliligin bu yanini. Acikcasi cocuk mevzu olmasa yapasim gelmiyor. Oyle olunca da cocuk olsun diye yumurtlama doneminde yanasiyorum esimle yakinlasmaya. Dolayisi ile de cocuk gundemden dusmuyor. Hani cok istekli biri olsam zaten akisina birakicam birinden birinde tutar diye ama durumlar boyle
Ben de artik isyan noktasindayim. Soranlara dusunmiuorum diycem. Cocuk dusunuyor musun nasil bir sorudur arkadas ya. Ne demek ki bu. Ayaküstü sohbetlerde bile boyle soruyorlar. Dusumuyorum. Yapmak icin neler yaptigimizi da anlatium desen ayiplarlar ama kendi sorulari ayip aslidna. Insanlar cok kotu ya. Ben de gecen dusndjm. Cocuk dusunuyor musun dkyene dusunmuyorum diyip bozucam onu

Canım benim. Ne iyi etmişsin rahatlamışsın.
Takdir ettim seni çok.
Allah gönlüne göre versin herşeyi.
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah senin de gönlüne göre versin işallah sanırım kendime bile ilk kez yüksek sesle söylemiş oldum ondandı rahatlamam Allah bu mübarek günlerde kim ne diliyorsa versin işallah aminnn

Canım gerçekten zor bir durumla başetmişsin bu çok önemli bir sorun ama atlatmışsın şükür ama eşine sarılmak dışında yaklaşmak içinden gelmiyorsa problem tam anlamıyla aşılamamış olabilir profesyonel bir yardım mı alsan umuyorum geçici bir şeydir. Belki de çocuk baskısındandır söylediklerine noktası virgülüne katılıyorum canım benim. Ben evleneli 6 yıl oldu 6 yıldır bıkıp usanmadan sordular da sordular. Hayır anlamıyorum 42 yaşındayım evleneli 6 yıl olmuş olsaydı yapardım değil mi eğer zeka seviyelerinde problem yoksa anlıyorlardır. Aslında biliyorum çok çok iyi anlıyorlar da can yakmak yaramızı kanırtmak için özellikle sorup aldıkları çocuğum olmuyor cevabıyla mutlu oluyor zavallılar...
İsyan etme arkadaşım neolur tevekkül et inan çok iyi gelecek

kızlar meraba. 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. bgn iğnenın 10. güünü aşılamanın ise 8. gün kan da 2.9 çıkto beta. adete daha 15 gün var. yükselirmi sizce değer

Hangi tüp bebek doktoru seçemiyorum.doktorların birçoğu duygusuz. Bende sanki seçiyorum ve en kötüsü denk geliyor. Siz kaç yaşındasınız doktor a karar verdiniz mi
Bahceli fulyada remzi abaliyi tavsiye ederim gidin ücretsiz on görüşme yapın ne kadar sevecen hasta halinden anlayan biri olduğunu göreceksiniz

kızlar meraba. 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. bgn iğnenın 10. güünü aşılamanın ise 8. gün kan da 2.9 çıkto beta. adete daha 15 gün var. yükselirmi sizce değer
Canım çatlama iğnesi yalancı gebelik sonucu verir bu iğneden onbir gün sonra test yaptır derim inşallah meleğin geliyordur canım

Yok cnm isyanim allaha degil bu densiz insanlara. Olmuyor diyeceksin, dusunuyor musun dediklerinde dusunmuyorum deyip bozacaksin iste bunlari... ben de son zamanlarda boyle dusunuyordum. Bi daha soran olursa dusunmuyorum diycem bakalim nasil kalakalicak karsimdaki. Hayir bir de bunlarin cogu isyerinde merhaba merhabam olan insanlar. Ayakustu yakalayip bunu soruyolar. Niyetleri iyi olsa neyse. 3yil icinde dusuk yapip sonrasinda ugeaslarla hamile kalan da soruyor(kendi badireyi atlatti ve anne oldu ya rahat tabi) 2 yildir hamile kalmamis olan da soruyor. Yasimiz ileri,bize sormamalari gerek. Gerci biz yaslarda olup anne olan da cok var da sanirim ben boyle ugrasmak istemiyirum. Bir de tüp bebekte olmazsa filan iyice canım yanar. Maliyeti de cok yuksek. Olmazsa havaya giden onca para ve tabi yıkilan umutlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…