- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Senin duygularını anlıyorum bende dış gebelik sonrası kürtaj oldum her odadan bebek sesi gelirken benim içim kalbim bosalmistiinanıyor musun gercekten, ben cok korkuyorum sonra olmazsa dıye, moral oldu bu dedıgın de cok tesekkurler canım benım
Olmayacak diye düşünme demekki sorun yok arkasından yine hamile kalırsın meraketme Allah büyük. Bu arada senin amh düşük müydü merak ettimTedavi görmedim ama yaş olarak ileri olduğumdan dolayı korkuyorum tekrar olmazsa diye canım.
sağol canım allah razı olsun, amh 1,46 idi ama doktor yaşa ve amh a takılma ama sıkıntı bellı bı yastan sonra yumurtanın yaşlanması demıstı, yanı bır yumurta da varsa olur ama yaslı olması ısı zorlastırıyor demıstı.Olmayacak diye düşünme demekki sorun yok arkasından yine hamile kalırsın meraketme Allah büyük. Bu arada senin amh düşük müydü merak ettim
Senin duygularını anlıyorum bende dış gebelik sonrası kürtaj oldum her odadan bebek sesi gelirken benim içim kalbim bosalmistiseninde gelecek meleğin şükür çok bekletmeden gebe kalabildiğini gördün
Çok teşekkür ederim, yazarım canımhakkında hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun iyi haberini bekliyorum.
Canım benim yarın büyük gün Allahın izniyle çok başarılı bir operasyon olacak doktorun zaten başarısını seni tatliş mi tatliş bir yeğene kavuşturarak ıspatlamış güzel gönüllü düşünceli iyi bir doktor. Elleri uğurlu gelsin işallahYarın sabah histeroskopi ile polip alımı olacak. 2-3 ay normal yolla deneyip sonra tüp bebeğe geçin dedi doktorum. Bir nevi rahim uyarıldığı için şans artıyor böyle durumlarda dedi. Hayırlısı artık.
Kendinize iyi bakın, kendimi iyi hissedince yazarım
Çok teşekkür ederim canım benimCanım benim yarın büyük gün Allahın izniyle çok başarılı bir operasyon olacak doktorun zaten başarısını seni tatliş mi tatliş bir yeğene kavuşturarak ıspatlamış güzel gönüllü düşünceli iyi bir doktor. Elleri uğurlu gelsin işallah
Merhaba canımteşekkürler canım, ben de farklı bir doktorlada görüşmeyi dusunuyorum cuma gunu sureklı doktorumun ne dıyecegını bır goreyım, bır hafta da ben sure tanımak ıstıyorum ondan sonra zaten nerdeyse 10 haftalık yasal surece gırıyorum o yuzden buyuk ıhtımal yıne kurtajı olucamkorkum kurtaj sırasında bı hasar bırakmaları
Aynen ya, ben de çok merak ettim, güzel haberlerle inşallahhMerhaba canım
Bugün doktorunla görüşecektin işallah güzel haberler almışsındır merak ediyorum seni bilgilendirirsen sevinirim
OyyyssssÇok teşekkür ederim canım benimAynen, çok titiz ve düşünceli. Doktora güvenim sonsuz, o çok önemli. Kızkardeşim diyor operasyon sonrası gel de Can sana masaj yapsın, yerim onun o parmaklarınıııı İnşallah kuzum
ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimizeMerhaba canım
Bugün doktorunla görüşecektin işallah güzel haberler almışsındır merak ediyorum seni bilgilendirirsen sevinirim
Çok geçmiş olsun canım, aynen hayırlısı demek ki buymuş deyip yılmadan yola devam.ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye insallah. Herseyde vardır Bi hayır Rabbım tez vakitte nasip etsin inşallah saglıklı ve sıhatle kucağına almayıilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Çok zor bir operasyon değilmiş, kızkardeşim 6 mm poliple hamile kalmıştı gerçi. Yumurta sayım fazla olduğu için stndart tedaviyi önerdiler. İlaçsız iğnesiz tedaviyi her ay yumurtlamayan veya az yumurtası olan hastalarda uyguluyorlarmış.
ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Canım çok zor tahmin edebiliyorum. Üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Şimdiden çok çok geçmiş olsun. Tekrar hamile kalacaksın inan bana ve bu kez sağlıkla alacaksın evladını kucağına.. ağrısız sızısız sorunsuz bir operasyon olsun canım.ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Canım çok zor tahmin edebiliyorum. Üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Şimdiden çok çok geçmiş olsun. Tekrar hamile kalacaksın inan bana ve bu kez sağlıkla alacaksın evladını kucağına.. ağrısız sızısız sorunsuz bir operasyon olsun canım.ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize