İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

inanıyor musun gercekten, ben cok korkuyorum sonra olmazsa dıye, moral oldu bu dedıgın de cok tesekkurler canım benım
Senin duygularını anlıyorum bende dış gebelik sonrası kürtaj oldum her odadan bebek sesi gelirken benim içim kalbim bosalmisti seninde gelecek meleğin şükür çok bekletmeden gebe kalabildiğini gördün

Olmayacak diye düşünme demekki sorun yok arkasından yine hamile kalırsın meraketme Allah büyük. Bu arada senin amh düşük müydü merak ettim
sağol canım allah razı olsun, amh 1,46 idi ama doktor yaşa ve amh a takılma ama sıkıntı bellı bı yastan sonra yumurtanın yaşlanması demıstı, yanı bır yumurta da varsa olur ama yaslı olması ısı zorlastırıyor demıstı.

Senin duygularını anlıyorum bende dış gebelik sonrası kürtaj oldum her odadan bebek sesi gelirken benim içim kalbim bosalmisti seninde gelecek meleğin şükür çok bekletmeden gebe kalabildiğini gördün

Allah razı olsun kuzum sana da Allah huzur ve mutluluk versin sağlık versin inşallah canım benim

Canım benim yarın büyük gün Allahın izniyle çok başarılı bir operasyon olacak doktorun zaten başarısını seni tatliş mi tatliş bir yeğene kavuşturarak ıspatlamış güzel gönüllü düşünceli iyi bir doktor. Elleri uğurlu gelsin işallah

Çok teşekkür ederim canım benimAynen, çok titiz ve düşünceli. Doktora güvenim sonsuz, o çok önemli. Kızkardeşim diyor operasyon sonrası gel de Can sana masaj yapsın, yerim onun o parmaklarınıııı İnşallah kuzum

Merhaba canım
Bugün doktorunla görüşecektin işallah güzel haberler almışsındır merak ediyorum seni bilgilendirirsen sevinirim

Merhaba canım
Bugün doktorunla görüşecektin işallah güzel haberler almışsındır merak ediyorum seni bilgilendirirsen sevinirim
ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize

Çok geçmiş olsun canım, aynen hayırlısı demek ki buymuş deyip yılmadan yola devam.

Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye insallah. Herseyde vardır Bi hayır Rabbım tez vakitte nasip etsin inşallah saglıklı ve sıhatle kucağına almayı

Geçmiş olsun canım. Inşallah sorunsuz geçer operasyonun, ardından bebiş gelir. Şimdi kime gidiyorsun. Ignesiz tedaviyi bana da uygulamam dedi son gittiğim doktor. O çok ıleri olan hastalar için dedi. Halbuki bize uygulasalar ilaç parası yerine birkaç defa daha tüp bebek yapma şansımız olurdu.

Canım çok üzüldüm. Sevinipde sonra üzülmek ne kadar zor ya. Inşallah bundan sonra bize sıkı sıkıya tutunan sağlıklı bebeklerimiz olur. Operasyonun da inşallah sorunsuz geçer. Normal yolla hamile kalabiliyorsun yeniden nasip edecek Rabbim inşallah.

Canım çok zor tahmin edebiliyorum. Üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Şimdiden çok çok geçmiş olsun. Tekrar hamile kalacaksın inan bana ve bu kez sağlıkla alacaksın evladını kucağına.. ağrısız sızısız sorunsuz bir operasyon olsun canım.

Canım çok zor tahmin edebiliyorum. Üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Şimdiden çok çok geçmiş olsun. Tekrar hamile kalacaksın inan bana ve bu kez sağlıkla alacaksın evladını kucağına.. ağrısız sızısız sorunsuz bir operasyon olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…