Herşey çok güzel olacak canım çok inanıyorum Allah doğru vicdanlı işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın işallah seni ve tedavi düşünen herkeziSağol canım benim. Dün görüştüm. rahim içindeki ve ağzındaki polip alınıp mayıs ayına tüp bebek dedi. Polipi en geç cumartesi aldıracağım. Bir defa daha aşılama denenebilir ama bana sorarsan zaman kaybetme direk tüp bebek dedi. Kolan,Amerikan hastanesi ve Acıbadem Fulya ile anlaşması var. Muayene esnasında sağda 7 solda 3 yumurta gördü. Çikolata kistinin olduğu tarafta 3 adet var, 1 tanesi çok alt tarafta, ona dokunmayız çünkü kiste değersek iltihabik ortam oluşabilir, hem kistten dolayı ordaki yumurtaların kalitesi bozulmuş olabilir dedi. 2 tanesi üst tarafta alırız dedi. Bir doktordan daha polip ameliyatı ve tüp bebek fiyatı alacağım. Eşimin özel sağlığından dolayı ameliyatı %100 karşılıyor sigorta. Doğal siklus değil de standart tüp bebeği önerdi. Bakalım diğer doktor ne diyecek
Canım bir de doktor bana polip alımı sonrası birkaç ay bekleyelim, hemen tüp bebek yapmayalım, rahmi uyarmış olduğumuz için hamile kalmak kolaylaşabiliyor, bu şekilde hamile kalan çok hastam var dedi.Hayırlısı olsun canım drdan sonra gelişmelri yaz oldu mu
Amin kuzum, umarımmHerşey çok güzel olacak canım çok inanıyorum Allah doğru vicdanlı işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın işallah seni ve tedavi düşünen herkezi
Amh değeri rezervlerle ilgili bilgi veriyor doğru ancak bu doktorlara bakmayın siz 0,01 amh değeriyle hamile kalan çok arkadaşın yazısını okudum. Benim amh değerim de 0,03 bu değerle bile dönem dönem iki üç hatta dört yumurta göründüğü oldu neticede bir bebek için bir sağlıklı yumurta ve bir sperm yetiyor sakın umutsuzluğa kapılmayın.Benimde Allah bağışlasın 1 kızım var 2. Tam düşünürken 4,5 aydır korunmuyoruz.hamile kalmayınca Dr amh istedi 0.13 dedi. Olmaz dedi bebeğin tüp bile zor dedi %15,20 şansım varmış. Moralimi dip yaptı. 41 yaşındayım buarada. Rabbim inşallah kızıma bir kardeş verir
Polip bendede var 1cm den küçük dedi ama sadece tüp yapacaksan alayım dedi gerçi o Dr dan hiç haz etmedim. Bende alsammıki acep. Birde ilaçsız tüp bebek için ne söyledilerCanım bir de doktor bana polip alımı sonrası birkaç ay bekleyelim, hemen tüp bebek yapmayalım, rahmi uyarmış olduğumuz için hamile kalmak kolaylaşabiliyor, bu şekilde hamile kalan çok hastam var dedi.
Canım ne diyeceğimi bilemedim hem çok çok sevindim umut oldun hem de çok çok üzüldüm bebeğin alınması gerektiğine. Ben kesinlikle bir doktora daha görün derim canım cumayı beklemeden, ikinci doktor da aynı fikirdeyse aldırmalısın miniği. Yalnız kürtaj konusu biraz sıkıntılı bir konu gerçekten işinin ehli bir doktor yapmalı rezerve zarar verir düşüncesindeyim. Kürtajsız başka bir yol var mıdır bilemiyorum. Olumlu düşünelim belki de görüneceğin ikinci doktor tam tersi bir kanaatde bulunacak değil mi ? Mutlaka gelişmelerden haberdar et canım. Allah yardımcın olsun
İnşallah gönlüne göre olur sağlıklı bir bebiş daha gelir .DOktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten bende doğal yolda olsun dıye uğraşıyorum,soğan kürü uyguladım bu ay bakalım sonuç ne olacak bilemiyorumBenimde Allah bağışlasın 1 kızım var 2. Tam düşünürken 4,5 aydır korunmuyoruz.hamile kalmayınca Dr amh istedi 0.13 dedi. Olmaz dedi bebeğin tüp bile zor dedi %15,20 şansım varmış. Moralimi dip yaptı. 41 yaşındayım buarada. Rabbim inşallah kızıma bir kardeş verir
Merhaba konuyu siz açmışsınız,herkese ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz ,sizin şimdiki durumunuz nedir tedavi görüyormusunuz merak ettimAmh değeri rezervlerle ilgili bilgi veriyor doğru ancak bu doktorlara bakmayın siz 0,01 amh değeriyle hamile kalan çok arkadaşın yazısını okudum. Benim amh değerim de 0,03 bu değerle bile dönem dönem iki üç hatta dört yumurta göründüğü oldu neticede bir bebek için bir sağlıklı yumurta ve bir sperm yetiyor sakın umutsuzluğa kapılmayın.
Merhaba canım,Merhaba konuyu siz açmışsınız,herkese ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz ,sizin şimdiki durumunuz nedir tedavi görüyormusunuz merak ettim
Öyle içten yazmışsınki gözlerim doldu,dilerim Allah tan en kısa zamanda senden mutluluk haberini alırız canım..BAzen düşünüyorum herkesin çocuğu olmak zorunda değil olursa ne mutlu bize olmazsa herşeyin sonu değil diyorum..diyorum..insanın içi açıyor ruhu daralıyor gözyaşı içine akıyor ama yinede yaşayıp gidiyoruz ..belki bizi bekleyen başka mutluluklarımız olacak zaman ne getirecek bilemiyorum..Merhaba canım,
4 yıldır hasretle özlemle bir evlat sahibi olamamanın ne demek olduğunu burnunun direği sızlayarak yaşayan biri olarak, tüm kalbimle tüm içtenliğimle aynı yoksunluğu yaşayan herkeze dualarım
2017 yılında bir tüp bebek denedim transfere kadar gidilemedi. 2018 yılında bir denemem daha oldu bu kez içi dolu bir yumurta dahi bulunamadı maalesef. Artık tedavi düşünmüyorum canım. Hastanelerden doktorlardan ve de kendimden umudu kestim ancak Allah'tan kesmedim umudumu
İstemeden üzdüysem özür dilerim canımÖyle içten yazmışsınki gözlerim doldu,dilerim Allah tan en kısa zamanda senden mutluluk haberini alırız canım..BAzen düşünüyorum herkesin çocuğu olmak zorunda değil olursa ne mutlu bize olmazsa herşeyin sonu değil diyorum..diyorum..insanın içi açıyor ruhu daralıyor gözyaşı içine akıyor ama yinede yaşayıp gidiyoruz ..belki bizi bekleyen başka mutluluklarımız olacak zaman ne getirecek bilemiyorum..
Üç aylardayız dilerim bizim gibi bir umutla bekleyen herkesin duası kabul olsun.
Merhaba, dün doktor kontrolum vardı hem hamıle oldugumu hem de kurtaj olmam gerektıgını aynı anda ogrendım.
son adetim 12 şubattı, ovulasyon testinin pik yaptığı tarih 28 şubat, adet kanaması sandığım yerleişme kanaması 15 mart kızlar kese 2,5 cm olması gereken alt sınırda içinde york oluşmuş ama daha ileride olması gerekiyordu diyor. belki geç yerleşmeden dolayı çok küçük veya gerçekten problem var ve gelişmiyor. cuma bakacak tekrar ona göre karar verip cumartesi kürtaj yapacak. şimdi size beyin yakan sorularımı soruyorum tecrübe ve beilgilerinizle beni ışıldatın allah aşkına
1- bu çocuk aslında 15 martta yerleşirken kaç günlüktü 5-6 günlük mü oluyordu, eğer öyleyse zaten şu an 7-8 haftalık bir bebek değil. tamam adet tarihine göre öyle olabilir ama aslında daha da küçük gerçekten de
2- kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalamama gibi bir risk olabilir değil mi
3-kürtaj olmayıp kendi düşsün diye beklesem ne olur acaba
Üzmedin canım öyle güzel yazmışsınki seninle birlikte yaşadım sanki geçirdiğin süreci,umudumuz daim olsun diyelim..İstemeden üzdüysem özür dilerim canımherkezin bir sınavı var bu hayatta bizim de sınavımız bu sanırım. Allah kolaylıkla geçmeyi nasip eder işallah güzel kalbinle dilediğin bütün dualarına milyonlarca kez amiiin canım
Olsun canım umudumuz hep olsun. Ne demiş Mevlana "Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok"So
Üzmedin canım öyle güzel yazmışsınki seninle birlikte yaşadım sanki geçirdiğin süreci,umudumuz daim olsun diyelim..
Ne zaman alınacak canımCanım bir de doktor bana polip alımı sonrası birkaç ay bekleyelim, hemen tüp bebek yapmayalım, rahmi uyarmış olduğumuz için hamile kalmak kolaylaşabiliyor, bu şekilde hamile kalan çok hastam var dedi.
Canım başka bir drdan görüş alsan çok sevindim mesajında hamileyim sözüne ama sonrasına üzüldüm ben yeniden sağlıkla geleceğine inanıyorumBen de oğluma bir kardeş olur diye ümitlenmiştim kasım sonu aralık gibi denemeye başlayıp da olmayınca bir de yaş olunca hayli uzuldum. bir evladımın olması her zaman bir teselı, allah onlara hayırlı uzun omur versın ınsallah. ben de 77 dogumluyum. doktor olmaz falan demedı hep dene olur bıraz daha dene olmazsa durterız yumurtayı sıkıntı yok dıyordu. oncekı ayda da sanırım kımyasal gebelık egcırdım, bu sefer boyle olunca, bılmıyorum ne dusunecegımı artık canım ya.
Çok zor bir operasyon değilmiş, kızkardeşim 6 mm poliple hamile kalmıştı gerçi. Yumurta sayım fazla olduğu için stndart tedaviyi önerdiler. İlaçsız iğnesiz tedaviyi her ay yumurtlamayan veya az yumurtası olan hastalarda uyguluyorlarmış.Polip bendede var 1cm den küçük dedi ama sadece tüp yapacaksan alayım dedi gerçi o Dr dan hiç haz etmedim. Bende alsammıki acep. Birde ilaçsız tüp bebek için ne söylediler
Cuma günü aldıracağım canım.Ne zaman alınacak canım
flx77 canım çok geçmiş olsun. Bebek 8 haftalık olmalı normal sürecinde. Bir doktora daha görünmeyi düşünür müsün?
Eğer kötü giden bir gebelikse hiç üzülme, sonrasjnda çok çabuk hamile kalınır çünkü. Giden bebek ayağını içerde bırakır dermiş eskiler..
Ve kesinlikle ameliyatla alınsın. Sorunsuz şekilde rahmin temizlensin bence. Yeni gebeliğe hazır olsun bir an önce.
Psikolojik olarak da evde düşük yapmayı yaşamaman daha iyi değil mi zaten?
Canım başka bir drdan görüş alsan çok sevindim mesajında hamileyim sözüne ama sonrasına üzüldüm ben yeniden sağlıkla geleceğine inanıyorum