İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Herşey çok güzel olacak canım çok inanıyorum Allah doğru vicdanlı işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın işallah seni ve tedavi düşünen herkezi

Hayırlısı olsun canım drdan sonra gelişmelri yaz oldu mu
Canım bir de doktor bana polip alımı sonrası birkaç ay bekleyelim, hemen tüp bebek yapmayalım, rahmi uyarmış olduğumuz için hamile kalmak kolaylaşabiliyor, bu şekilde hamile kalan çok hastam var dedi.

Amh değeri rezervlerle ilgili bilgi veriyor doğru ancak bu doktorlara bakmayın siz 0,01 amh değeriyle hamile kalan çok arkadaşın yazısını okudum. Benim amh değerim de 0,03 bu değerle bile dönem dönem iki üç hatta dört yumurta göründüğü oldu neticede bir bebek için bir sağlıklı yumurta ve bir sperm yetiyor sakın umutsuzluğa kapılmayın.

Canım bir de doktor bana polip alımı sonrası birkaç ay bekleyelim, hemen tüp bebek yapmayalım, rahmi uyarmış olduğumuz için hamile kalmak kolaylaşabiliyor, bu şekilde hamile kalan çok hastam var dedi.
Polip bendede var 1cm den küçük dedi ama sadece tüp yapacaksan alayım dedi gerçi o Dr dan hiç haz etmedim. Bende alsammıki acep. Birde ilaçsız tüp bebek için ne söylediler

teşekkür ederim canım, inşallah allah yardımını esırgemeyecektır dıye umıt ıcındeyım

İnşallah gönlüne göre olur İnşallah gönlüne göre olur sağlıklı bir bebiş daha gelir .DOktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten bende doğal yolda olsun dıye uğraşıyorum,soğan kürü uyguladım bu ay bakalım sonuç ne olacak bilemiyorum

Merhaba konuyu siz açmışsınız,herkese ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz ,sizin şimdiki durumunuz nedir tedavi görüyormusunuz merak ettim

Merhaba konuyu siz açmışsınız,herkese ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz ,sizin şimdiki durumunuz nedir tedavi görüyormusunuz merak ettim
Merhaba canım,
4 yıldır hasretle özlemle bir evlat sahibi olamamanın ne demek olduğunu burnunun direği sızlayarak yaşayan biri olarak, tüm kalbimle tüm içtenliğimle aynı yoksunluğu yaşayan herkeze dualarım
2017 yılında bir tüp bebek denedim transfere kadar gidilemedi. 2018 yılında bir denemem daha oldu bu kez içi dolu bir yumurta dahi bulunamadı maalesef. Artık tedavi düşünmüyorum canım. Hastanelerden doktorlardan ve de kendimden umudu kestim ancak Allah'tan kesmedim umudumu

Öyle içten yazmışsınki gözlerim doldu,dilerim Allah tan en kısa zamanda senden mutluluk haberini alırız canım..BAzen düşünüyorum herkesin çocuğu olmak zorunda değil olursa ne mutlu bize olmazsa herşeyin sonu değil diyorum..diyorum..insanın içi açıyor ruhu daralıyor gözyaşı içine akıyor ama yinede yaşayıp gidiyoruz ..belki bizi bekleyen başka mutluluklarımız olacak zaman ne getirecek bilemiyorum..
Üç aylardayız dilerim bizim gibi bir umutla bekleyen herkesin duası kabul olsun.

İstemeden üzdüysem özür dilerim canım herkezin bir sınavı var bu hayatta bizim de sınavımız bu sanırım. Allah kolaylıkla geçmeyi nasip eder işallah güzel kalbinle dilediğin bütün dualarına milyonlarca kez amiiin canım

flx77 canım çok geçmiş olsun. Bebek 8 haftalık olmalı normal sürecinde. Bir doktora daha görünmeyi düşünür müsün?
Eğer kötü giden bir gebelikse hiç üzülme, sonrasjnda çok çabuk hamile kalınır çünkü. Giden bebek ayağını içerde bırakır dermiş eskiler..
Ve kesinlikle ameliyatla alınsın. Sorunsuz şekilde rahmin temizlensin bence. Yeni gebeliğe hazır olsun bir an önce.
Psikolojik olarak da evde düşük yapmayı yaşamaman daha iyi değil mi zaten?

So Üzmedin canım öyle güzel yazmışsınki seninle birlikte yaşadım sanki geçirdiğin süreci,umudumuz daim olsun diyelim..

Canım başka bir drdan görüş alsan çok sevindim mesajında hamileyim sözüne ama sonrasına üzüldüm ben yeniden sağlıkla geleceğine inanıyorum

Polip bendede var 1cm den küçük dedi ama sadece tüp yapacaksan alayım dedi gerçi o Dr dan hiç haz etmedim. Bende alsammıki acep. Birde ilaçsız tüp bebek için ne söylediler
Çok zor bir operasyon değilmiş, kızkardeşim 6 mm poliple hamile kalmıştı gerçi. Yumurta sayım fazla olduğu için stndart tedaviyi önerdiler. İlaçsız iğnesiz tedaviyi her ay yumurtlamayan veya az yumurtası olan hastalarda uyguluyorlarmış.

teşekkürler canım, ben de farklı bir doktorlada görüşmeyi dusunuyorum cuma gunu sureklı doktorumun ne dıyecegını bır goreyım, bır hafta da ben sure tanımak ıstıyorum ondan sonra zaten nerdeyse 10 haftalık yasal surece gırıyorum o yuzden buyuk ıhtımal yıne kurtajı olucam korkum kurtaj sırasında bı hasar bırakmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…