- 4 Ocak 2016
- 462
- 1.466
Canım benim iyiyim çok şükür sen de iyisindir evlatların da çok çok iyidir işallah işallah canım güzel dualarına sonsuz kez AMİİNNNNCanım nasılsın ben inanıyorum guzel haberini alacağız seninde ìnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim iyiyim çok şükür sen de iyisindir evlatların da çok çok iyidir işallah işallah canım güzel dualarına sonsuz kez AMİİNNNNCanım nasılsın ben inanıyorum guzel haberini alacağız seninde ìnşallah
İyiyim, sen nasılsın canım. Kuzuların nasıl. Hastalandım canım cumartesi günü, pazartesi randevu aldım doktordan, bakalım nasıl bir yol çizecekCanim nasılsın ne yaptın test yaptın mı
Kuzuuuum umutlanmıştım adetin gecikince aslında bir taraftan da tedavi bir an önce başlayacağı için mutlu oldum. Hadi bakalım o halde pazaretesi büyük gün dualarım seninleİyiyim, sen nasılsın canım. Kuzuların nasıl. Hastalandım canım cumartesi günü, pazartesi randevu aldım doktordan, bakalım nasıl bir yol çizecek
İyiyim, sen nasılsın canım. Kuzuların nasıl. Hastalandım canım cumartesi günü, pazartesi randevu aldım doktordan, bakalım nasıl bir yol çizecek
Sağol canım benim. Haber veririm sana doktor sonrası durumu, eminim fikirlerine ihtiyacım olacak canım.Kuzuuuum umutlanmıştım adetin gecikince aslında bir taraftan da tedavi bir an önce başlayacağı için mutlu oldum. Hadi bakalım o halde pazaretesi büyük gün dualarım seninle
Teşekkür ederim.geçmiş olsun canım
İyiyim, sen nasılsın canım. Kuzuların nasıl. Hastalandım canım cumartesi günü, pazartesi randevu aldım doktordan, bakalım nasıl bir yol çizecek
Sağol canım benim. Dün görüştüm. rahim içindeki ve ağzındaki polip alınıp mayıs ayına tüp bebek dedi. Polipi en geç cumartesi aldıracağım. Bir defa daha aşılama denenebilir ama bana sorarsan zaman kaybetme direk tüp bebek dedi. Kolan,Amerikan hastanesi ve Acıbadem Fulya ile anlaşması var. Muayene esnasında sağda 7 solda 3 yumurta gördü. Çikolata kistinin olduğu tarafta 3 adet var, 1 tanesi çok alt tarafta, ona dokunmayız çünkü kiste değersek iltihabik ortam oluşabilir, hem kistten dolayı ordaki yumurtaların kalitesi bozulmuş olabilir dedi. 2 tanesi üst tarafta alırız dedi. Bir doktordan daha polip ameliyatı ve tüp bebek fiyatı alacağım. Eşimin özel sağlığından dolayı ameliyatı %100 karşılıyor sigorta. Doğal siklus değil de standart tüp bebeği önerdi. Bakalım diğer doktor ne diyecekHayırlısı olsun canım drdan sonra gelişmelri yaz oldu mu
Melina amh testi falan yaptırdınmıTeşekkür ederim inşallah benim gibi bekleyenler içinde güzel haberleri vermek nasip olur
Amh hiç istemedi sadece adetin üçüncü günü yapılan testler yapıldı ve vajinal muayene den yumurtalara bakıldı o kadar,yaşına göre değerler iyi dedi o kadar..amh testinide sizlerden öğrendim doktor bu konuda bir test istemediMelina amh testi falan yaptırdınmı
Zor bir süreç belirsizlik insanı yıpratıyor biliuorum,sağlıklısı neyse o olsun inşallah sizin için..Merhaba, dün doktor kontrolum vardı hem hamıle oldugumu hem de kurtaj olmam gerektıgını aynı anda ogrendım.
son adetim 12 şubattı, ovulasyon testinin pik yaptığı tarih 28 şubat, adet kanaması sandığım yerleişme kanaması 15 mart kızlar kese 2,5 cm olması gereken alt sınırda içinde york oluşmuş ama daha ileride olması gerekiyordu diyor. belki geç yerleşmeden dolayı çok küçük veya gerçekten problem var ve gelişmiyor. cuma bakacak tekrar ona göre karar verip cumartesi kürtaj yapacak. şimdi size beyin yakan sorularımı soruyorum tecrübe ve beilgilerinizle beni ışıldatın allah aşkına
1- bu çocuk aslında 15 martta yerleşirken kaç günlüktü 5-6 günlük mü oluyordu, eğer öyleyse zaten şu an 7-8 haftalık bir bebek değil. tamam adet tarihine göre öyle olabilir ama aslında daha da küçük gerçekten de
2- kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalamama gibi bir risk olabilir değil mi
3-kürtaj olmayıp kendi düşsün diye beklesem ne olur acaba
Amh zımbırtısını bende ilk defa birkaç ay önce öğrendim. Vitamin veya herhangi birşey kullanıyormusunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAmh hiç istemedi sadece adetin üçüncü günü yapılan testler yapıldı ve vajinal muayene den yumurtalara bakıldı o kadar,yaşına göre değerler iyi dedi o kadar..amh testinide sizlerden öğrendim doktor bu konuda bir test istemedi
Amin inşallah,folik asit kullanıyorum 3 aydır..sizin durumlar nedirAmh zımbırtısını bende ilk defa birkaç ay önce öğrendim. Vitamin veya herhangi birşey kullanıyormusunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tedavimi görüyorsun yoksa doğal kendiliğinden mi hamile kaldın. Doğal yoldan hamile kalmışsa kürtaj olsada rahim dinlendikten sonra yine hamile kalırsın. İçini ferah tut. Başka bir Dr a daha göster benceMerhaba, dün doktor kontrolum vardı hem hamıle oldugumu hem de kurtaj olmam gerektıgını aynı anda ogrendım.
son adetim 12 şubattı, ovulasyon testinin pik yaptığı tarih 28 şubat, adet kanaması sandığım yerleişme kanaması 15 mart kızlar kese 2,5 cm olması gereken alt sınırda içinde york oluşmuş ama daha ileride olması gerekiyordu diyor. belki geç yerleşmeden dolayı çok küçük veya gerçekten problem var ve gelişmiyor. cuma bakacak tekrar ona göre karar verip cumartesi kürtaj yapacak. şimdi size beyin yakan sorularımı soruyorum tecrübe ve beilgilerinizle beni ışıldatın allah aşkına
1- bu çocuk aslında 15 martta yerleşirken kaç günlüktü 5-6 günlük mü oluyordu, eğer öyleyse zaten şu an 7-8 haftalık bir bebek değil. tamam adet tarihine göre öyle olabilir ama aslında daha da küçük gerçekten de
Benimde Allah bağışlasın 1 kızım var 2. Tam düşünürken 4,5 aydır korunmuyoruz.hamile kalmayınca Dr amh istedi 0.13 dedi. Olmaz dedi bebeğin tüp bile zor dedi %15,20 şansım varmış. Moralimi dip yaptı. 41 yaşındayım buarada. Rabbim inşallah kızıma bir kardeş verirAmin inşallah,folik asit kullanıyorum 3 aydır..sizin durumlar nedir
Tedavimi görüyorsun yoksa doğal kendiliğinden mi hamile kaldın. Doğal yoldan hamile kalmışsa kürtaj olsada rahim dinlendikten sonra yine hamile kalırsın. İçini ferah tut. Başka bir Dr a daha göster bence
Benimde Allah bağışlasın 1 kızım var 2. Tam düşünürken 4,5 aydır korunmuyoruz.hamile kalmayınca Dr amh istedi 0.13 dedi. Olmaz dedi bebeğin tüp bile zor dedi %15,20 şansım varmış. Moralimi dip yaptı. 41 yaşındayım buarada. Rabbim inşallah kızıma bir kardeş verir
Canım ne diyeceğimi bilemedim hem çok çok sevindim umut oldun hem de çok çok üzüldüm bebeğin alınması gerektiğine. Ben kesinlikle bir doktora daha görün derim canım cumayı beklemeden, ikinci doktor da aynı fikirdeyse aldırmalısın miniği. Yalnız kürtaj konusu biraz sıkıntılı bir konu gerçekten işinin ehli bir doktor yapmalı rezerve zarar verir düşüncesindeyim. Kürtajsız başka bir yol var mıdır bilemiyorum. Olumlu düşünelim belki de görüneceğin ikinci doktor tam tersi bir kanaatde bulunacak değil mi ? Mutlaka gelişmelerden haberdar et canım. Allah yardımcın olsunMerhaba, dün doktor kontrolum vardı hem hamıle oldugumu hem de kurtaj olmam gerektıgını aynı anda ogrendım.
Aaaa hem sevindim, hem üzüldüm. Doktoruna tarihleri verdiysen o daha iyi bilir canım, bu konuda hiç fikrim yok maalesef. Ama kürtaj olmak engel değil hamileliğe bence de, rahim dinlenmesi yapman gerekebilir sadece.Merhaba, dün doktor kontrolum vardı hem hamıle oldugumu hem de kurtaj olmam gerektıgını aynı anda ogrendım.