İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Giremedim bi ara. :)
Tam saatinde görüşme başladı. İlgi alaka güzel. Yarım saat konuştuk. Doktoru sevdim. Muayene de etti. Adetin 4. Günündeyim sağda ve solda 9 milimlik birer yumurta varmış önden giden seçilmişler. Yine sağlı sollu 4er tane de minnaklar olmak üzere 10 yumurtan var dedi.
1.4lük rezervi iyi buldu. Ama bu ayki yumurtalara bakarsak bana göre rezervin bence 1.2 civarı dedi. 1'in altında olmadığı kesin ve bu tüp bebek için güzel dedi. Daha 1 yıl olmamış ama yaştan dolayı doğru zamanda gelmen doğru karar dedi. Dosyama baktı problem yok. Rahim filmini izledi, gayet güzel dedi. Nisan sonundaki adet dönemimde kendi doktorumla iletişime geçecek, adetin 2. Günü Onun söylediği iğne ve dozla başlayacağız. Dört gün sonra istanbula geleceğiz, birkaç gün sonrasında da toplarız dedi. Rahmin durumuna göre hemen transfer yapabiliriz dedi. 1 ay beklesek mayıs sonu transfer etsek olur mu dedim. Tamam olur dedi :)
450 muayene ücreti ödedim. Başka ödemeyecekmişim. Pgtye gerek yokmuş, 42 yaş sonrasına ve düşük yapanlara yapıyorum, çok da garanti bi yöntem değil zaten riske girmeyelim embriyodan biyopsi alarak dedi. 9 bin tüp bebek ücreti. Dondurma ücreti, iğneler derken 15 bin olacak sanırım. Ekstra hiçbir şeye gerek yok dedi. Yüzde 45 şans verdi ilk deneme için.
Kullandığım tüm destek ürünleri gösterdim hepsini beğendi, devam et dedi. En çok gebelik öncesi eş ile birlikte kullanılan pregnacare multivitamine devam etmemi istedi. Midende sorun yoksa, koenzim q10 ve astalife a da devam dedi.
İYi geçmesine sevindim herşey güzel olacak inşallah

Kızlar herkese selam! Ben bir süre uzaklaşıyorum buralardan. Tup bebek sürecinde stres olup sürekli birşeyler okumamak için. İnsallah hepiniz bebeklerinizi alırsınız kucağınıza hayırlısıyla.
😔bizi bırakıyormusun kuzu tabiki kendini nasıl iyi hissedeceksen iyi bak kendine

😔bizi bırakıyormusun kuzu tabiki kendini nasıl iyi hissedeceksen iyi bak kendine

Senin de insallah hepsinden güzel haberler alırsın ve sonuca ulaşırsın kuzum. İsteyerek değil, evde gerginlik oluyor telefonda morluk pembelik görülünce 😂

Tamamdir kizlar fikirlerinizi soyleyin ona gore karar verelim, lakin bu sayfaya yazmayalim artik derim ben.
Flx senella ozgur cilekli beste arminch suvesu seher nisa norht dennis mavisim surekli katilimda bulunan kizlar aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin. ❤
Yeni sayfa mı açılacak bana herşey uyar ama mutlaka linki verir misiniz? bu ara giremiyorum kaçırmayayım. Haftaya kurs tatil rahatlayacağım

X