- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Daha atlatamadin mi ya tuhh..iyi bakmiyon mu kendineee8 var :) Ben sürünüyorum griple.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha atlatamadin mi ya tuhh..iyi bakmiyon mu kendineee8 var :) Ben sürünüyorum griple.
Panic yaş kaç şuan?
günaydın canıım hayır açılmadı henüz açıldığında haberin olurHanımlar yeni bir başlık mı açtınız?
''Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi'' teşekkür ederimmm, çok incesiniz.can09e insanlar bilgi sahibi olmadan fikir yürütmemeli, size uyarıyı ben vermiştim ama bugünkü işlemler hakkında ne bilgim var ne de bugün bu topikle ilgili işlem yapmışlığım var.
Ayrıca yeniden altını çizeyim, verdiğim her uyarı site kurallarına uyup uymamanıza bağlıdır, kişisel görüşe göre uyarı verilmez, kaldı ki siz burada birbirinize duygusal bağla bağlı olabilirsiniz ama ben duyguyla hareket etmem, her üye eşittir der kurallar neyi gerektiriyorsa onu yaparım, isterse üyeyle canciğer kuzu sarması olalım fark etmez.
@Beste78 bugün kaç üyelik için işlem yapıldı bilmiyorum ama topiğinizden 2 kişiyi gördüm üyelik iptali yapılmış, biri zaten ben siteden gidiyorum demiş veda etmiş, diğeri de üyelik iptali istedi sanırım, ayrıntıları ben bilmem, bilgim olmadan da fikir beyan etmem, etiketleyip sormuşsunuz, üyelik iptali yapılmış olduğunu gördüm o kadar.
Site kuralları tartışmaya açık değildir, bu da kullanım sözleşmesinde yazar:
Ama arkadaşlarınız zaten site kurallarını eleştirdi diye gitmedi, bir tanesi veda ettiğini açıkça yazmış, diğeri de aynı talepte bulundu büyük ihtimalle.
- Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
Kazen beyin kurduğu cümle kişi gözeterek üyeleri hedef alan bir cümle değil, kaldı ki yazdığı kişisel düşünce değil, topiğinizde argo kelimelerin kullanımının savunulması üzerine yapılan bir açıklamadır, açıklamanın orijinalinin olduğu sayfaya bakarsanız ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
Ayrıca zaten site kuralları gereği argo kelimeler yasak, dışarıda duyunca veya burada bir üye başka bir üyeye aynı kelimeleri yazınca küfür hakaret olarak nitelendireceğiniz sözcükleri savunarak rahatsız olan okumasın diyen arkadaşlarınız topiği sadece kendilerine ait mi sanıyor? Ne demek beğenmeyen okumasın, o yazmasın, falanca üyeler Kazen'i beğenmiş, nasıl beğenirler gibi yaklaşımları tasvip etmek, bu topiği okumak veya yazmak isteyen diğer üyelere ambargo koymak, sindirmeye çalışmak demektir, özür bekliyorsanız beğeni yaptılar diye kaba tabirle çok özür dilerim ama Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi.
Muhtemelen BAT 2 nisan, birkaç gündür kahve-pembe lekelenmeler var. Hayırlısı olsun, İstanbul görüşmen çok iyi geçsin, yapabileceğim bir şey olursa, bir şeye ihtiyacın olursa ulaş lütfen, gerekirse iletişim bilgimi de verebilirim.İvit. Yoğurdu da ekmeği de kendim yapıyorum. İneği bizzat tanıyorum :)) Ekmeği de Karatay teyzemin siyez unundan ve doğal ekşi mayadan yapıyorum. Böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ama yemek yapmakla aram hiç iyi değil gı. Keyfim olursa döktürüyorum ama o iş genel olarak yemek yapma meraklısı kocamda. Öyle anlaşıp imza attık yoğsa 36 yaşımda da evlenmezdim töbe ossun :))
Evet sıradaki gebe adayı kim şimdi? Kimin batına kaç var?
Güzel haberlerleİyi Pazar’lar Canlar bugün erken aradılar 6 tane minnoş 5.gün yani blast olmuş biyopsi yapıp genetike gönderecekler şimdi hepsi sağlam gelir inşallah duasındayım
bana uyar neredeysenız ben de oradayım, baska grupta takılmıyorum zaten bu sıtedeBana uyar sizle her yere
Mune ablacimm cok cok tesekkur ederiz. Ne kadar dusunceli ve zarifsin.''Kazen'in yazısını beğendi diye etiketlenip adeta fişlenen arkadaşlarınız için özür isteyin çünkü ayıplılar listesi gibi etiketlenip hesap sorulmayı hak etmemişlerdi'' teşekkür ederimmm, çok incesiniz.
Günaydın kimseler birşey yazmayınca başka yere taşıdınız sandımgünaydın canıım hayır açılmadı henüz açıldığında haberin olur
Muhtemelen BAT 2 nisan, birkaç gündür kahve-pembe lekelenmeler var. Hayırlısı olsun, İstanbul görüşmen çok iyi geçsin, yapabileceğim bir şey olursa, bir şeye ihtiyacın olursa ulaş lütfen, gerekirse iletişim bilgimi de verebilirim.
Çok heyecanlı yaaa, haber ver mutlaka bize, merakta bırakmaÇok teşekkür ederim kuzum. Sıramı bekliyorum şu an. Niyeyse acayip heyecanlıyım.
Sen tedavini ol ilaçlarını bitir sonra da mantar tedavini görürsün canım. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba dr enfeksıyon var dedı monodoks antıbıyotık verdı ıgne ılac fıtıl krem de kullanıyorum yanında ama daha pnce yokken dunden berı vajına dıs hafıf ıc kısımda yanm oluyor bu ılacın yan etkısınde mantar yazıyor bana ters etkımı yaptı acaba benım gıbı olan varmı
antibiyotikler mantar yapıyor maalesef,o yanma bende de oldu,doktorum sirkeli suya oturma banyosu önerdi,aklında olsunKızlar merhaba dr enfeksıyon var dedı monodoks antıbıyotık verdı ıgne ılac fıtıl krem de kullanıyorum yanında ama daha pnce yokken dunden berı vajına dıs hafıf ıc kısımda yanm oluyor bu ılacın yan etkısınde mantar yazıyor bana ters etkımı yaptı acaba benım gıbı olan varmı
panic_attack çıkamadın mı kuzu daha merakla bekliyorum ne dediler?