Ben de hepinize alıştım canım, bak profilime hiç bir yere yazmıyorum, gayet seviyeli sevecen be samimi sohbetimiz var o yüzden yazıyorum ben de yakın hissetmesem yazmam inan, panik eğer atın beni siteden vs dedi diye uzaklaştırıldıysa kusura bakmasınlar ayıp etmiş olurlar, arada farklı sayfalara bakıyorum neler neler var, paniğin konulara esprili bir yaklaşımı var, bizi kırmayıp üzmüyor, hepimizin hoşuna gidiyor,yazdığı küfür kabul edilmiş 1 gün uzaklaştırılmış tamam ben site kurallarını ayrıntılı okumadım bu olayla öğrendim, eminim bir çok insan da benim gibi okumamıştır, kuralsa uyarız,site yönetimi açıkladı açıklama uyar uymaz ki bana uymadı benim kişiliğime saldırı olmadıktan sonra rahatsız olmam tabi bu benim fikrim, ok dedik sitenin bu kuralını eleştirebiliriz de fikrimizi de söyleriz(tabi ki küfür ve hakaret olmadan) burası açık bi platform bu düşüncelerimizi söyledik diye cezalandırma yapılıyorsa bu da kk gibi büyük bir platforma yakışmaz. Yaklaşım her iki taraf içinde daha ılımlı daha anlayışlı olmalı, hatta site yönetiminin daha ılımlı ve orta bulucu olması, olaylara daha sakin yaklaşması tercihim olur. Bende siteyle ilgili hiç bir yavaşlama olmadı bu arada.
Mune bizlere bir açıklama yaparsınız seviniriz, konuyu bilmediğimizde bizde normal yaklaşamıyoruz maalesef