selam canım bemiks b kompleksi sanırım ben b12 plus kullanıyorum dil altı olandan 442ye yükselmiş.. devit de coledan ismi maşallahh iyi yükselttiler:) senin değerler de düşük müydü?Ee işi bırakmak işe yaradı mı? Amin inşallah.
Onu da bir araştıralım. Annem her izlediğini anlatıyor. Ama oraya çıkan doktorların fiyatını bilmiyor.
Şimdi verdikleri ilaca bakiyorum. Bir bakin bakalım ne düşünüyor sunuz.
Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1
3 kuruşa 5 köfte muhasebecilik maalesef cancanselam canım bemiks b kompleksi sanırım ben b12 plus kullanıyorum dil altı olandan 442ye yükselmiş.. devit de coledan ismi maşallahh iyi yükselttiler:) senin değerler de düşük müydü?
ve ayrıca muhasebe bankacı büyük stres altında gerçekten.. aldığım ne ki, rahatlamaya da yetmiyor.. inan tatmin eden bir ücret alınsaydı bu kadar stres olmazdı:) Allah sonumuzu hayır etsin..
Selam kızlar. Stres yok bize yasak germeyelim birbirimizi. Sonuç olarak hepimiz panik atak ve cani09e yi merak ettik ne olduğunu anlamaya çalıştık. Hatta ben mesajlarını taradım ne yazdılar diye bir türlü bulamadım. Sonra yönetimin açıklamasıyla rahatladık. Ordaki beğeni iyi yaptınız ceza verdiniz beğenisi değildi ki açıklama yapılmış olmasının beğensiydi. Ben begendim mi begenmedim mi hatirlamiyorum ama oraya beğeni verenlerin verme nedeni budur. Kimse kimseyi burda sevmediğini düşünmüyorum ben ki şikayet olsun. Burda herkes kader birliğinde ne yapabiliizi paylaşıyoruz.
Şimdi bugün bende profesöre gittim.
Yumurta reverzim az bildiğimiz şey. Kimyasal gebelik iyi bişey devamı gelebilir demek oluyormuş. Kaliteli yumurta döllenir diyor. Tüplerde spremlerde sorun yok diyor. Kalite ile ilgili vitaminler verdi onlar kullanılacak. Rahim filmimde altta çöküntü varmış bundan kaynaklanıyor olabilir dedikimyasal gebelikler için. Bunla ilgili ameliyat dedi. Pıhtılaşma sorunum varmış hamile kalir kalmaz ilaç basliycakmisim. Asprin kullanmama gerek yokmuş o pıhtılaşma değilmiş benimki. Bunun dışında kırmızı et, beyaz ekmek ve süt grubu yiyecekleri hiç yemiycekmisim.
Anti tpo Tsh s4 cd56 testlerini yaptirmami istedi.
Gene normal tüp bebek yöntemi kullanacakmış yani iğneli. Ben normal yaptığınızı duydum dedim. Onu istiyorum dedim. Ona ben karar vereyim dedi. Dedim 1 yumurta ile opu yapılıyor yumurtam az dedim. 1 yumurta görürsem yapmam. 2-3 Gördüm mu yaparım dedi. O ilaçsız tedavi en son aşamada yapılıyor dedi.
Bir de muhasebeci olduğumu duyunca işi bırak dedi. Kaç tane muhasebeci hastam var dedi, çocukları olmuyor dedi. Bu muhasebecilerde bisey var dedi. Stresten sanırım dedi. 2 kilo ver dedi bir dahaki aya kadar dedi. Aşılamaya gerek yok dedi zaten olmuş sizin dedi. Boşa para verirsiniz dedi.
YesilElmaTT Kız gebe, beni bak bi. :))
Senin bu "adet mi oluyorum acaba" dediğin lekelenmeler ne kadar sürdü ve ne renkti? Ayrıca adet sancısı yaşadın mı? Seni google ilan ediyorum, tecrübelerinle aydınlat bakiim beni.
6 saat oldu ben hala sökülmedim, dikilmedim. Oo.. Soğuk espri yaptım. En sevdiğim. :))
Cok iyi ne güzel benimde düşük çıktı. Hangi marka kullandın bende kullanmak istiyorumKizlar benim amh cikti 1,9 cikmis. Bundan bir bucuk yil once 1,5 cikmisti. Dr lar habire rezervin cok iyi diyip duruyodu muayenede ben son uc aydir ari sutu yiyorum sabah yarim cay kasigi acken. O yapti demekki baska da bisey yapmadim farkli. Aklinizda olsun
Kizlar ya bisey sorcam size.bi uygulamaya gore sat a gore 5+2gunluk bi uygulamaya gorede 4+1gunluguz.doktorda henuz muayene etmedigi icin bilmiyoruz kac haftaligiz biz ayol.sat 27subat
Bu ne yabiz daha 1 tane beceremedik teyzeye bak maşallah , atıcam kendimi şimdi balkondan
yaaaa sıkıntı var yinee
Sagol kuzumm Allah razi olsun.ardimdan pitir pitir gelin hepiniz.duacinizim.diger forumdakiler tirit yani burasi kendi evim kendi ablalarim kendi kardeslerimin yeri gibi.kabullendigim gibi kabullenildim.ilk herseyi sizle paylasirim elbet.Rabbim o gunleride gostersin insaAllahcanım son adet tarıhını gırerek hesaplat, zaten o tarıh her turlu gercek boyutundan daha kucuk cunku dollenme gec olabılıyor falan, benım ılk hamılelıgımde dollenme tarıhını falan bılıyordum net olark, cocuk daha 3 haftalıkken falan 6 hafta hesaplanıyodu son adet tarıhı gırılerek yapıldgından hesaplama. sen kafan rahat olsun sat a gore baslat uygulamayı, zaten kalp atısını duydugun tarıhten sonra buyumesındekı 1-2 haftalık fark cok da sıkıntı olmayacak. ınsallah ılk bebegımız senden, cınsıyetını ogrenmeyı ıple cektıgımız gunlerı de gorelım, kucagında hoplattıgın gunlerı de kuzum
günaydınlar,
can09e ve panic_attack geçmiş olsun. ben de o kadar baktım mesajlarınıza, neden ceza aldığınızı bulamamıştım. vay arkadaş, insanlar nelere takılıyorlar. kim cımbızlayıp şikayet ettiyse kıl tüy içinde kalsın
buraya yazacak bir şey bulamıyorum, takipteyim. gün sayıyorum, gelen-giden yok. bir hafta sonra ne idüğüm belli olur :)
amin diyorum sağol teşekkürler kısa sürdü uzaklık neyse ki
neden yazacak bir şey bulamıyorsun :)
Amin İnşallah canım.sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş.Sagol kuzumm Allah razi olsun.ardimdan pitir pitir gelin hepiniz.duacinizim.diger forumdakiler tirit yani burasi kendi evim kendi ablalarim kendi kardeslerimin yeri gibi.kabullendigim gibi kabullenildim.ilk herseyi sizle paylasirim elbet.Rabbim o gunleride gostersin insaAllah
Arifoglununkini kullandim canim benCok iyi ne güzel benimde düşük çıktı. Hangi marka kullandın bende kullanmak istiyorum
Tesekkür ederim sagolasın.Arifoglununkini kullandim canim ben
Tabi ki, erken henüz. Bir mercimek tanesi kadar bile değil yavrum.. :)Ozaman hiiicc acele etmiyem ben dimi bgn doktora kizdiydim bide nie bakmio die
Tabi ki, erken henüz. Bir mercimek tanesi kadar bile değil yavrum.. :)