İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

selam canım bemiks b kompleksi sanırım ben b12 plus kullanıyorum dil altı olandan 442ye yükselmiş.. devit de coledan ismi maşallahh iyi yükselttiler:) senin değerler de düşük müydü?
ve ayrıca muhasebe bankacı büyük stres altında gerçekten.. aldığım ne ki, rahatlamaya da yetmiyor.. inan tatmin eden bir ücret alınsaydı bu kadar stres olmazdı:) Allah sonumuzu hayır etsin..

3 kuruşa 5 köfte muhasebecilik maalesef cancan

ahhh muaasebeci kader arkadasım benım bırakalım bu ısı gııı olmıycak baska turlu adam dogru teshıs koymus bence stres bızı mahvedıyo be gulum

kız ınsallah sokulmezsın de 9 ay sonra dıkılırsın artık :) senden umıdım var hala beklıyorum ben gulum

günaydınlar,

can09e ve panic_attack geçmiş olsun. ben de o kadar baktım mesajlarınıza, neden ceza aldığınızı bulamamıştım. vay arkadaş, insanlar nelere takılıyorlar. kim cımbızlayıp şikayet ettiyse kıl tüy içinde kalsın

buraya yazacak bir şey bulamıyorum, takipteyim. gün sayıyorum, gelen-giden yok. bir hafta sonra ne idüğüm belli olur :)

Cok iyi ne güzel benimde düşük çıktı. Hangi marka kullandın bende kullanmak istiyorum

Kizlar ya bisey sorcam size.bi uygulamaya gore sat a gore 5+2gunluk bi uygulamaya gorede 4+1gunluguz.doktorda henuz muayene etmedigi icin bilmiyoruz kac haftaligiz biz ayol.sat 27subat

canım son adet tarıhını gırerek hesaplat, zaten o tarıh her turlu gercek boyutundan daha kucuk cunku dollenme gec olabılıyor falan, benım ılk hamılelıgımde dollenme tarıhını falan bılıyordum net olark, cocuk daha 3 haftalıkken falan 6 hafta hesaplanıyodu son adet tarıhı gırılerek yapıldgından hesaplama. sen kafan rahat olsun sat a gore baslat uygulamayı, zaten kalp atısını duydugun tarıhten sonra buyumesındekı 1-2 haftalık fark cok da sıkıntı olmayacak. ınsallah ılk bebegımız senden, cınsıyetını ogrenmeyı ıple cektıgımız gunlerı de gorelım, kucagında hoplattıgın gunlerı de kuzum

Sagol kuzumm Allah razi olsun.ardimdan pitir pitir gelin hepiniz.duacinizim.diger forumdakiler tirit yani burasi kendi evim kendi ablalarim kendi kardeslerimin yeri gibi.kabullendigim gibi kabullenildim.ilk herseyi sizle paylasirim elbet.Rabbim o gunleride gostersin insaAllah

amin diyorum sağol teşekkürler kısa sürdü uzaklık neyse ki
neden yazacak bir şey bulamıyorsun :)

Amin İnşallah canım.sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş. hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş bol bol et bizim içinde.

Tabi ki, erken henüz. Bir mercimek tanesi kadar bile değil yavrum.. :)

aynen sabret canım, bu arada folık asıt falan ıcıyosan ona devam et ama sanırım d vıtamını vesaıre bır takım baska ılaclar varsa onu bıraktırıyorlar dıkkatlı ol, ılaclar konusunda dıger kızceler daha cok bılgı sahıbı, ben yakın zamandakı bı arkadasımdan bılıyorum d vıtamın damlası ve magnezyum falan kullanıyodu onları kullandırtmadı sadece folık asıde devam ettırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…