D vit.destegi gebelik oncesi aldim.20den 42ye cikardik.simdi sadece folik asit iciyorum folbiol bunuda doktorum (iceriginde 5mg folik asit olunca)4e bol ic hepsi cok gelir dediaynen sabret canım, bu arada folık asıt falan ıcıyosan ona devam et ama sanırım d vıtamını vesaıre bır takım baska ılaclar varsa onu bıraktırıyorlar dıkkatlı ol, ılaclar konusunda dıger kızceler daha cok bılgı sahıbı, ben yakın zamandakı bı arkadasımdan bılıyorum d vıtamın damlası ve magnezyum falan kullanıyodu onları kullandırtmadı sadece folık asıde devam ettırdı.
Beeo'nun var çok güzel, doğal arı sütü, onu buzdolabında muhafaza etmek gerekiyor. Eğriçayır markasının da doğal arı sütü var, o da buzdolabında saklanıyor. Eğriçayır bir de ampul formunu yapmış, portakal suyuna karıştırmış sanırım, içimi daha kolay: o buzdolabında saklanmasa da oluyormuş, havayla temas etmeden ampüle konduğu için.Surmise arı sütünü nerden alıyorsunuz yada markası varmı. Ben evmdeyken arıcılık yapan yerde şırınga ile verdiler öyle mercimek tanesi kadar dil altına koyun demişler. Ama şimdi bulunduğum yerde dolap sıkıntısı var. Ondan sordum buzdolabında muhafaza edilmiyorsa seninkinden kulla nayım
Ben eğri çayırın ampüllü olan arı sütünü tüketmiştim. 20 ampül vardı. 10 eşim, 10 ben kullandım. Tüp bebek tedavisi öncesi başlayacağım tekrar, bu defa Beeo deneyeceğim, ürünleri çok iyi diye duydum ben de.Beeo'nun var çok güzel, doğal arı sütü, onu buzdolabında muhafaza etmek gerekiyor. Eğriçayır markasının da doğal arı sütü var, o da buzdolabında saklanıyor. Eğriçayır bir de ampul formunu yapmış, portakal suyuna karıştırmış sanırım, içimi daha kolay: o buzdolabında saklanmasa da oluyormuş, havayla temas etmeden ampüle konduğu için.
arifoğlunun organik arı sütü 40 gramı 119 tl.Beeo da çok güzel bir marka. Onda sadece saf arı sütü var. Saf arı sütü baya acı yalnız, tüketmesi daha güç. Ama saf arı sütü içiyorum ben de, orası ayrı :)
Beeo'nun saf arı sütünün 40 gr'ı 250 TL, Eğriçayır'ın saf arı sütünün 30 gr'ı 150 TL. Fiyatı biraz daha uygun.
canım,40 yaşından sonra anne olmaya çalışanlar diye bir grup var,orada bahçeci de tedavi olmuş kişiler çok,fikir alabilirsin,orda erbil bey varmış çok iyiymiş,ayrılmış,Dün geceden beri kağnı gibi site. Argo filtresi var ama maşallah hızları sene 88'de. 3 saattir hiç giremiyorum. Android uygulaması zaten hiç açılmıyo. Sinir oldum burda!
Neyse..
Kızlar ben sabah tıpkı eski günlerdeki gibi adet olmaya başladım o yüzden ne diyoruuuzz? Aşılama sonucu artık resmen negatif. :)
Bahçeci Fulya'da tedavi gören arkadaşımla konuştum. Bugün test sonucunu aldı. 1118 çıktı :)) Muhtemelen ilk denemede ikizi olacak. Acayip mutluyum, 4 yıldır istiyodu, 1 düşük yaşamıştı. Şimdi tutturdu Bahçeci'ye gel bi görüş. Kafam karıştı. İzmir Smyrna mı Bahçeci mi bilemedim. Doktorların orda ortak kararla hareket etmesi hoşuma gitti. Çok ilgileniyorlarmış. Pazar oy kullandıktan sonra zaten İstanbul'a gidecektik. Randevu alabilir miyim bilmiyorum ama napsam kızlar bi fikir verin. Eşim Bahçeci taraftarı. Daha tecrübeli oldukları için. Ama aranızda memnun kalmayan da var. Bi görüşsem mi. Mayıs'a yetişmezse Bahçeci'den cayarım zaten :)))
Zaten adet olacak gibiyim diyordun hayırlısı olsun canım merkez için de bence ikisiyle de bi ön görüşme yap sonra ikisini kıyasla içine sinene karar ver allah hayırlı karar verdirsinDün geceden beri kağnı gibi site. Argo filtresi var ama maşallah hızları sene 88'de. 3 saattir hiç giremiyorum. Android uygulaması zaten hiç açılmıyo. Sinir oldum burda!
Neyse..
Kızlar ben sabah tıpkı eski günlerdeki gibi adet olmaya başladım o yüzden ne diyoruuuzz? Aşılama sonucu artık resmen negatif. :)
Bahçeci Fulya'da tedavi gören arkadaşımla konuştum. Bugün test sonucunu aldı. 1118 çıktı :)) Muhtemelen ilk denemede ikizi olacak. Acayip mutluyum, 4 yıldır istiyodu, 1 düşük yaşamıştı. Şimdi tutturdu Bahçeci'ye gel bi görüş. Kafam karıştı. İzmir Smyrna mı Bahçeci mi bilemedim. Doktorların orda ortak kararla hareket etmesi hoşuma gitti. Çok ilgileniyorlarmış. Pazar oy kullandıktan sonra zaten İstanbul'a gidecektik. Randevu alabilir miyim bilmiyorum ama napsam kızlar bi fikir verin. Eşim Bahçeci taraftarı. Daha tecrübeli oldukları için. Ama aranızda memnun kalmayan da var. Bi görüşsem mi. Mayıs'a yetişmezse Bahçeci'den cayarım zaten :)))
Dün geceden beri kağnı gibi site. Argo filtresi var ama maşallah hızları sene 88'de. 3 saattir hiç giremiyorum. Android uygulaması zaten hiç açılmıyo. Sinir oldum burda!
Neyse..
Bahçeciye gideceksen Fulya bahçeciyi övüyorlar zaten. Mustafa Bey veya Güvenç bey'i duydum ben de. Ücretsiz ön görüşme yapabiliyorsun.Dün geceden beri kağnı gibi site. Argo filtresi var ama maşallah hızları sene 88'de. 3 saattir hiç giremiyorum. Android uygulaması zaten hiç açılmıyo. Sinir oldum burda!
Neyse..
Hayırlısı olsun arkadaşım, bundan sonrası çok daha güzel olsun, bahçeci fulya özellikle Güvenç beyin çok öethini duydum yaza kadar burda sonuç alamazsam ben bile gidip görüşmeyi düşünüyorum, hazır İstanbul’a gitmişken bi görüş derim, ben izmirdeki doktorların çoğunu tanırım, bana sorarsan istanbul derim sanaDün geceden beri kağnı gibi site. Argo filtresi var ama maşallah hızları sene 88'de. 3 saattir hiç giremiyorum. Android uygulaması zaten hiç açılmıyo. Sinir oldum burda!
Neyse..
Yok cınımcilekliturta_33 antrenör haber var mı senin takımdan?
Bu cevabı bekliyordum o yüzden sordum, şimdi ararlarYok cınım
başkaları canavar gibi girip yazıyor arkadaş, panic kuzu kişiye özel yavaşlatma mı var nedir :). anlamadım.. dicileke yazamadan gitti kız hoşçakal canım Rabbim gönlüne göre versin. inşallah görüşürüz :)
Hadi hayırlısı. Aynen birkaç uzman hekim aynı anda karar veriyormuş, Embriyolog, laboratuvar ortak sonuçta, o da önemli. Yeni bir heyecana daha yelken açacağız desene. Ben çok heyecanlıyım tüp bebek için, heyecan, korku, umut karıştı hepsi.Hiçbir şeyi okuyamıyorum doğru düzgün. Açılmıyo sayfalar. Zorla küfür ettirecekler şimdi komple müebbet yicem :)dicilek e nolmuş? Nereye gitti?
Arkadaşın bahsettiği doktordan randevu aldım kızlar Pazartesi'ye. Bahçeci Fulya. Müstecep Kavrut'tan al dedi ondan aldım. Neticede konsültasyon ile uygun tedaviye karar veriyorlarmış. İsme takılmıyorum o yüzden.