İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

YesilElmaTT Kız gebe, beni bak bi. :))

Senin bu "adet mi oluyorum acaba" dediğin lekelenmeler ne kadar sürdü ve ne renkti? Ayrıca adet sancısı yaşadın mı? Seni google ilan ediyorum, tecrübelerinle aydınlat bakiim beni.
6 saat oldu ben hala sökülmedim, dikilmedim. Oo.. Soğuk espri yaptım. En sevdiğim. :))

Ayyy kuzuu sesli guldumm gı beni bak bi Allah iyiligini versin kuzuu❤
Gelivermedi hemi reglin

Selam kızlar. Stres yok bize yasak germeyelim birbirimizi. Sonuç olarak hepimiz panik atak ve cani09e yi merak ettik ne olduğunu anlamaya çalıştık. Hatta ben mesajlarını taradım ne yazdılar diye bir türlü bulamadım. Sonra yönetimin açıklamasıyla rahatladık. Ordaki beğeni iyi yaptınız ceza verdiniz beğenisi değildi ki açıklama yapılmış olmasının beğensiydi. Ben begendim mi begenmedim mi hatirlamiyorum ama oraya beğeni verenlerin verme nedeni budur. Kimse kimseyi burda sevmediğini düşünmüyorum ben ki şikayet olsun. Burda herkes kader birliğinde ne yapabiliizi paylaşıyoruz.

Şimdi bugün bende profesöre gittim.
Yumurta reverzim az bildiğimiz şey. Kimyasal gebelik iyi bişey devamı gelebilir demek oluyormuş. Kaliteli yumurta döllenir diyor. Tüplerde spremlerde sorun yok diyor. Kalite ile ilgili vitaminler verdi onlar kullanılacak. Rahim filmimde altta çöküntü varmış bundan kaynaklanıyor olabilir dedikimyasal gebelikler için. Bunla ilgili ameliyat dedi. Pıhtılaşma sorunum varmış hamile kalir kalmaz ilaç basliycakmisim. Asprin kullanmama gerek yokmuş o pıhtılaşma değilmiş benimki. Bunun dışında kırmızı et, beyaz ekmek ve süt grubu yiyecekleri hiç yemiycekmisim.

Anti tpo Tsh s4 cd56 testlerini yaptirmami istedi.
Gene normal tüp bebek yöntemi kullanacakmış yani iğneli. Ben normal yaptığınızı duydum dedim. Onu istiyorum dedim. Ona ben karar vereyim dedi. Dedim 1 yumurta ile opu yapılıyor yumurtam az dedim. 1 yumurta görürsem yapmam. 2-3 Gördüm mu yaparım dedi. O ilaçsız tedavi en son aşamada yapılıyor dedi.

Bir de muhasebeci olduğumu duyunca işi bırak dedi. Kaç tane muhasebeci hastam var dedi, çocukları olmuyor dedi. Bu muhasebecilerde bisey var dedi. Stresten sanırım dedi. 2 kilo ver dedi bir dahaki aya kadar dedi. Aşılamaya gerek yok dedi zaten olmuş sizin dedi. Boşa para verirsiniz dedi.

Ben soyleyim silince açık kahverengi gelicek. Bana acayip şsancı girmişti korktum ne oldu diye lavaboda leke gelmişti. O gün boyunca sonra ertesi günü geçti. Adet olmadım ama 3 gün falan vardı bata. Gebelik testinde çıkmadı 2 gün sonra çok hafif silik görmüştüm.

dicilek kardes sen hayirdir etiket falan yaw ben kufurlu konusmalari farketmedim farketsem de niye uyarayim biir,
Ikincisi profilleri pasif olunca merakettim nerdeler ki diye sordum niye gittiklerini anlamadim, ucuncusu dee neden pasif olduklarini merak ediyorduk, profilde de "uzgun" yazinca endiselenmistim; ceza meza olaylarini bilmedigim icin.
Ve son olarak da en azindan merakimiza karsilik Kazen bey cevap verdigi icin de begendim yaptigi yorumu.
Zaten yazdim can09e ye de neden begendigimi.

Umarim aciklamam sizi tatmin etmistir efenim

Yok kuzum bir şey olmadı çok şükür. Migren zor ya, böyle hafif geçer insallah. Bir arkadaşımda var, dışarı çıkmasa bile havadan etkileniyor

Hayırlısı olsun hakkında insallah canım. Eger güven vermişse doktora bırak kararı yani içini ferah tut. Rabbim verecek, doktor da vesile olacak insallah

Hayırlısı olsun hakkında insallah canım. Eger güven vermişse doktora bırak kararı yani içini ferah tut. Rabbim verecek, doktor da vesile olacak insallah

Valla bu işin maddi tarafı düşündürüyor. 13 bin bir kere verdim gitti boşa. 15 bin şimdiki rakam. Bir daha 15 bin verdiğimde daha deneme şansım kalmıyor.
Ben ilaçsız tüp bebek istiyorum. O yaklaşık 5-6 bin lira. Böyle olursa 15 bine 3 kere deneyebilirim. O yüzden işin maddi boyutunu düşünmeden hareket edemiyorum.

Birde Bülent tıraş Prp yöntemi diye bir yöntemden bahsetmiş burda mi okudum başka başlıkta mi onu araştıracam.

Bende aynen açıklama yaptım. Seni ünlü etim bu etiketle :))

ilaçsız dedikleri mini tüp sanırım

Bakivedim gari abaa:)))benim battan 3gun once basladi az az kahverengiydi.biara pembede geldi heh sokuluyom die ped koydum.olmadi.sonraki gunlerdede sutlu kahve seklinde geldi.ben senden umitliyim yaff yap bi test galiiii

Vay be dobra bi doktor işin rast gitsin arkdaşım dediklerini yap bakalım ben ilk negatiften sonra işi bıraktım muhasebe benim de çünkü burda hamile kalsam da stresten düşer diyordum hayırlısı olsun inşallah

Maddi kısım çok fazla haklısın Bir de ameliyat demişti değil mi?
O tedaviyi okudum ben de ama yumurta gençleştirme olayı dimi, Eger o ise onun meblağı da çok fazlaydı. Bir de 3 ay mi ne bekleme süresi vardı, sonucu almak için. İmkan varsa denenebilir. Başka bir topikte okumuştum, kızlardan görüşmeye gidenler randevu alanlar falan vardı.

Ee işi bırakmak işe yaradı mı? Amin inşallah.

Onu da bir araştıralım. Annem her izlediğini anlatıyor. Ama oraya çıkan doktorların fiyatını bilmiyor.

Şimdi verdikleri ilaca bakiyorum. Bir bakin bakalım ne düşünüyor sunuz.

Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1

Kizlar ya bisey sorcam size.bi uygulamaya gore sat a gore 5+2gunluk bi uygulamaya gorede 4+1gunluguz.doktorda henuz muayene etmedigi icin bilmiyoruz kac haftaligiz biz ayol.sat 27subat

Bakivedim gari abaa:)))benim battan 3gun once basladi az az kahverengiydi.biara pembede geldi heh sokuluyom die ped koydum.olmadi.sonraki gunlerdede sutlu kahve seklinde geldi.ben senden umitliyim yaff yap bi test galiiii

Koyu kahve geliyo. 8 saat önce başladı ama dolu dolu gelen bişi yok. Gıdım gıdım geliyo pedi doldurmuyo. Sanki böyle bi başlasa kan gövdeyi götürecek tarzda adet olacak gibiyim.
Vücutta beklemiş eski kan gibi görünüyo. Progesteron iğnesinden olabilir. Yarın şarıl şarıl olurum diye düşünüyorum. Muhtemelen 6 gün sürecek kimyasaldaki gibi. Hayırlısı be gülüm. :)

hmm benim de olmuştu öyle. Haklısın. Dur bakalım neymiş yarın anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…