İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Senella Senella İlk tedavide 8 yumurta şimdi 13 çıktı daha sağlıklı beslenebildim takviye yürüyüş etkisi olduğunu düşünüyorum bide diyorum beyinden fsh hormonu yumurta yaptırıyor ya demekki kafam rahat stres olmayınca iyi geldi diye yorumluyorum tabii takdiri ilahi 😌inşallah tutar da Allah’ın izniyle

can09e can09e panic_attack panic_attack hosgeldiniz guzellikler 💐🤗

Senella Senella çiçeğim doktor içine sinmiş enerjisi aldım senden🙏🏼 doktorun soyledigi gibi kimyasalların umut vadediyor. tamamina ericek insallah oluşacak hamileligin🥰 histekropi mi olucaksın simdı karar verdin mi ? fazla yumurta gormeden opu yapmamasıni sevdim risk almicak sitrese sokmadan ilerlicek. rabbim bu doktoru sana hayirlsiyla vesile etsin. ozaman önce ufak bir operasyon sonra tedavi mi? yoksa önce yumurta sonrami ?

Kizlar benim amh cikti 1,9 cikmis. Bundan bir bucuk yil once 1,5 cikmisti. Dr lar habire rezervin cok iyi diyip duruyodu muayenede ben son uc aydir ari sutu yiyorum sabah yarim cay kasigi acken. O yapti demekki baska da bisey yapmadim farkli. Aklinizda olsun 😍😍

Ee işi bırakmak işe yaradı mı? Amin inşallah.

Onu da bir araştıralım. Annem her izlediğini anlatıyor. Ama oraya çıkan doktorların fiyatını bilmiyor.

Şimdi verdikleri ilaca bakiyorum. Bir bakin bakalım ne düşünüyor sunuz.

Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1
Tabi ki elimizden geleni imkan ölçüsünde yapalım da tuh vah demeyelim. Anneler böyle iste, yüzümüz gülsün diye çırpınıyorlar. Bu ilaçları ben hiç bilmiyorum. panic_attack panic_attack can09e can09e @Beste78 daha iyi anlarlar.

Onu da bir araştıralım. Annem her izlediğini anlatıyor. Ama oraya çıkan doktorların fiyatını bilmiyor.

Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1
Biesteron dışındakiler güzel vitaminler, biesteronunda işe yaradığı çok kişi duydum bir dönem ben de kullandım ama okuduğum kadarıyla tahlil yapmadan kullanmayın diyor ben tahlil yaptırıp kullanmıştım bi tür testeron hormonu içeriyor, herhangi bi laboratuvarda dhea testi yaptır sonucuna göre kullanmanı öneririm canım

Bu ne ya 🤔🤔biz daha 1 tane beceremedik teyzeye bak maşallah , atıcam kendimi şimdi balkondan 🤣😂🤣😂

Eklentiler

• 13C85064-9A9E-43E2-BF5A-63C5AD9376B4.jpeg
    13C85064-9A9E-43E2-BF5A-63C5AD9376B4.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 56

Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1

Omepa q10 hem balık yağı hem koenzim q10
Devit bildiğimiz d vitamini
Bemiks bildiğimiz b vitaminleri
Imprly çinko, yine b grubu vitaminleri ve metil folat içeren bi multivitaminimsi. Metil folat doğru seçim. Daha etkili. Gavurlar folik asitten metil folata geçiş yaptı. Bi de bunu menopoz öncesi için ya da pcos için veriyolar diye biliyorum. Kaliteyi arttırıyor olabilir.
Biosteron dhea içeriyomuş o konuda bilgim yok. Tahlile göre demek ki lazım.
Gebelik öncesi multivitamin yerine daha hızlı etki için her şeyi tek tek vermiş.
Demir ve kalsiyumun düşük değilse eksik yok. Onaylıyorum ben :))

Selam kızlar. Stres yok bize yasak germeyelim birbirimizi. Sonuç olarak hepimiz panik atak ve cani09e yi merak ettik ne olduğunu anlamaya çalıştık. Hatta ben mesajlarını taradım ne yazdılar diye bir türlü bulamadım. Sonra yönetimin açıklamasıyla rahatladık. Ordaki beğeni iyi yaptınız ceza verdiniz beğenisi değildi ki açıklama yapılmış olmasının beğensiydi. Ben begendim mi begenmedim mi hatirlamiyorum ama oraya beğeni verenlerin verme nedeni budur. Kimse kimseyi burda sevmediğini düşünmüyorum ben ki şikayet olsun. Burda herkes kader birliğinde ne yapabiliizi paylaşıyoruz.

Şimdi bugün bende profesöre gittim.
Yumurta reverzim az bildiğimiz şey. Kimyasal gebelik iyi bişey devamı gelebilir demek oluyormuş. Kaliteli yumurta döllenir diyor. Tüplerde spremlerde sorun yok diyor. Kalite ile ilgili vitaminler verdi onlar kullanılacak. Rahim filmimde altta çöküntü varmış bundan kaynaklanıyor olabilir dedikimyasal gebelikler için. Bunla ilgili ameliyat dedi. Pıhtılaşma sorunum varmış hamile kalir kalmaz ilaç basliycakmisim. Asprin kullanmama gerek yokmuş o pıhtılaşma değilmiş benimki. Bunun dışında kırmızı et, beyaz ekmek ve süt grubu yiyecekleri hiç yemiycekmisim.

Anti tpo Tsh s4 cd56 testlerini yaptirmami istedi.
Gene normal tüp bebek yöntemi kullanacakmış yani iğneli. Ben normal yaptığınızı duydum dedim. Onu istiyorum dedim. Ona ben karar vereyim dedi. Dedim 1 yumurta ile opu yapılıyor yumurtam az dedim. 1 yumurta görürsem yapmam. 2-3 Gördüm mu yaparım dedi. O ilaçsız tedavi en son aşamada yapılıyor dedi.

Bir de muhasebeci olduğumu duyunca işi bırak dedi. Kaç tane muhasebeci hastam var dedi, çocukları olmuyor dedi. Bu muhasebecilerde bisey var dedi. Stresten sanırım dedi. 2 kilo ver dedi bir dahaki aya kadar dedi. Aşılamaya gerek yok dedi zaten olmuş sizin dedi. Boşa para verirsiniz dedi.
Senellacığım maşallah demişte demiş. :ukala:ama iyi bi doktor sanki baya açıklama yapmış.İnşallah bundan sonra herşey güzel gidecek canım.

DHEA SO4 testinin sonucu nedir
AMH kac

Biosteronu ona gore okeylerim ancak.

Omepaq10 2x1
Imprly tb 1x1
Bemiks tb 1x1
Devit 3 amp 1x1 bir defa
Biosteron 25 mg 3x1

Ben daha gitmedim. Hacettepede İbrahim esinler çıkmıştım ama ilk izlenimim kötü oldu™ başka Dr bakınıyom. Sevtap hanımı önerdiler bakalım şuan antepe gidiyom dönüşte inş başlayacam nasipse tüp müp neyse artık ama ben mini tüp istiyorum ilaçsız, olursa da olmazsada rabbim kalmış artık

Koyu kahve geliyo. 8 saat önce başladı ama dolu dolu gelen bişi yok. Gıdım gıdım geliyo pedi doldurmuyo. Sanki böyle bi başlasa kan gövdeyi götürecek tarzda adet olacak gibiyim.
Vücutta beklemiş eski kan gibi görünüyo. Progesteron iğnesinden olabilir. Yarın şarıl şarıl olurum diye düşünüyorum. Muhtemelen 6 gün sürecek kimyasaldaki gibi. Hayırlısı be gülüm. :)
Senin dediklerinin aynısı bendede oldu ama dış gebelik geçirmişim. Vaktin geçiyorsa bencede tahlil tekrar yaptır

Kizlar benim amh cikti 1,9 cikmis. Bundan bir bucuk yil once 1,5 cikmisti. Dr lar habire rezervin cok iyi diyip duruyodu muayenede ben son uc aydir ari sutu yiyorum sabah yarim cay kasigi acken. O yapti demekki baska da bisey yapmadim farkli. Aklinizda olsun 😍😍
Surmise arı sütünü nerden alıyorsunuz yada markası varmı. Ben evmdeyken arıcılık yapan yerde şırınga ile verdiler öyle mercimek tanesi kadar dil altına koyun demişler. Ama şimdi bulunduğum yerde dolap sıkıntısı var. Ondan sordum buzdolabında muhafaza edilmiyorsa seninkinden kulla nayım

Töbe de gız. :) @Engineerr06
Yarın sabah standart taze kan görmezsem test yapıcam.
Yerleşme kanaması falan olsa bat'tan 3 gün sonra olmaz diye düşünüyorum. Çünkü 1 hafta veya 10 gün önce ilişki de olmadı. Mantıksız.
Eğer dediğin gibi bi aksilik çıkmazsa bence regl geliyo.

yok onu görmüştüm ben kuzu.. bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihin kuzum.. onu biliyorsan şayet o zaman mart değil nisan mı yazacaktın :)) benim sat 7 mart bat 4 nisan kuzu..
Yazmıştım daha önce ama sen kaçırdın tabi canım 3 mart. Seninki kaç?

X