Kiz bende sökülmeye çalışıyorumSökülmedim.
iyi güldüm hee buna... aşkolsun flx siteyi yakmadııın
Hanımlar,
site kuralları açıktır, site manifestosu 1.madde:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Argo, küfür sayılan yazılar kendiniz için bile yazsanız yasaktır ve uyarı alma nedenidir, lütfen rica ediyorum birbirinizle tartışmak yerine konuyu kapatıp paylaşımlarınıza devam ediniz.
Çok sağol canım, iyiyiz çok şükür, sadece baş ağrılarım var bu ara, cinsiyeti henüz belli değil meraktayım ben de, inşallah sen de hep hayırlı haberlerle gelirsin
Ya ben beğenmediğim onaylamadığım şeylere like atmam, herkesin benim gibi düşünmeyeceğini düşünemedim. Diğer arkadaşlar da o nedenle kusura bakmasınlar. Pnick ve can09e benim ta başından beri konuştuğum hanımlar ve herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar. O nedenle haksızlık duygusuyla yazdım.dicilek yok arkadaşım ben hiç bir arkadaşımın art niyetle o yazıya like attığını düşünmüyorum, öyle olsa burda sohpetimize dahil olmazlardı, sonun da bi açıklama yaptı diye beğenmişlerdir çünkü 2 gündür o kadar msj a bi cvp vermediler. Sen de öyle düşünme ne olur birbirimiz kırmayalım, sıkıntılarımızdan hepimiz gergin günler geçiriyoruz, sadece yazıyla kendini ifade etmek de hepimiz için zor, cidden bu forum farklı daha içten daha samimi, birbirimize karşı toleransımız biraz daha olsun, bu konuyuda oohhhhhh ilk kavganimızı da yaptık şimdi öpüşüp koklaşma zamanı diyip kapatalım nolur
Can canım hoşgeldin, müebbet sandim valla, yokluğun hissedildi kuzu ya,Kızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.
bu arada benim b12 de 442ye yükselmiş harika değil mi sonuç?
Kızlar aradılar merkezden çok şükür Benim futbol takımı devammış 4-5-6 hücreli şeklinde hepsi kendi kafasına göre bölünüp duruyorlarmışgününe göre iyi dedi allahım ne olur devam etsinler güzel güzel
Hadi bakalımm, çok umutluyum ben, herşey çok güzel olacakKızlar aradılar merkezden çok şükür Benim futbol takımı devammış 4-5-6 hücreli şeklinde hepsi kendi kafasına göre bölünüp duruyorlarmışgününe göre iyi dedi allahım ne olur devam etsinler güzel güzel
Bu arada kuzuya da geçmiş olsun, Butun yavrulara Rabbim şifa versin senin kuzuyla birlikteKızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.
bu arada benim b12 de 442ye yükselmiş harika değil mi sonuç?
Kızlar aradılar merkezden çok şükür Benim futbol takımı devammış 4-5-6 hücreli şeklinde hepsi kendi kafasına göre bölünüp duruyorlarmışgününe göre iyi dedi allahım ne olur devam etsinler güzel güzel
canım hoşş buldum ben dışardan takip ettim uzak kalmadım yani :) taam anlaşalım :)Can canım hoşgeldin, müebbet sandim valla, yokluğun hissedildi kuzu ya,artik şifreli konuşalım bence,
Hey maşallah, gayet güzel gidiyorlar, seninkilerle takım kurucaz gör bakKızlar aradılar merkezden çok şükür Benim futbol takımı devammış 4-5-6 hücreli şeklinde hepsi kendi kafasına göre bölünüp duruyorlarmışgününe göre iyi dedi allahım ne olur devam etsinler güzel güzel
İnşallah canımHey maşallah, gayet güzel gidiyorlar, seninkilerle takım kurucaz gör bak⛹
Peşine kahkaha emojisi de ekleseniz, kendiniz için dahi yazsanız, kısaltma yapsanız da kullandığınız "amq" bir küfürdür, sokakta yanınızdan geçen bir adam bağıra bağıra söylese suratına şöyle bir bakış atarsınız, yalansa yalan deyin.anladım Mune teşekkürler.
Ben burada kime hakaret etmişim açık açık küfür mü yazmışım.. birine küfür mü etmişim. bi defa o cümlenin sonundaemojisi var...
ayrıca gerekeni uyarıyorsunuz hani 3 4 5 argo kullanmışım gibi direk ceza vermek pasif yapmak ne kadar doğru.. neye göre kime göre uygulanıyor bu kurallar.
bi de madem bir düzeltme yapıyorsunuz tam olsun, alıntı yaptığım kısımda kalmış bi zahmet onu da düzeltiverin.
Ayrıca Kazen Lavuk dediği için onun da ceza almasını uygun buluyorum..
bulursam şikayet edeceğim lakin ceza alır mı bilmem..
bir de filtre mi şikayet mi onu da belirtirsen bu gece rahat uyuycaz..
Ayyy canım inşallahHadi bakalımm, çok umutluyum ben, herşey çok güzel olacak
Ne demek canım yaa inşallah hayırlı haberlerle geliriz de birlikte yaşarız bu süreci, bende eskiden beri migren vardı, iki haftadır şiddetlendi biraz, ama çok şükür bugün iyiyim, çok sağol, sen de iyisin değil mi, yumurta toplamadan sonra sıkıntı olmadı inşallahÇok geçmiş olsun canım, bir şey takmıyorsun değil mi kafana, işyeri is vs. Aman dikkat et kendine ve tabiki bebise de. İnsallah yasarım hayırlısıyla da bolca başını ağrıtırım ustad cevap ver diye