tamam northcum anlattı anlaştık zaten hepiniz de onun için beğenmişsinizdir canım..:) merak ettiğiniz için o da açıklayınca..ben de begendım ama acıklamasını begendıgımden degıl, okunmayan ılk mesaja gıt dedıgımde taa onun mesajına gonderıyor benı sayfa o zaman, mevcuren begenıyorum
Şifa diliyorum kuzuya, kontrollerini ihmal etmezsin zaten.Kızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.
bu arada benim b12 de 442ye yükselmiş harika değil mi sonuç?
Kızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.
canım, her ıkı arkadasım ıcın de yazdıklarından rahatsız oluyoruz demedım, yazdıklarının baskalarını rahatsız edebılecegı aklımdan gecmedıgı gıbı, zaten kazenın paylasımında gosterdıgı yorumlarda ben baskasına hakaret ıceren kelımeler olmadıgı ve, bızden bır tepkı gelmedıgı halde ceza verılmesının anlamsız oldugunu dusundum, hala da oyle dusunuyorum. ama burada adamlar bır forum kurmuslar ve kural koymuslar, kurala uymayan herkese esıt sekılde bır ceza vermısler ben bunu ne sekılde ortadan kaldırabılırım ancak sıteye gırmeyerek. kaldı kı neden ortada olmadıklarını da sordum defalarca, sıte kurallarına karsı gelmemıs olmam her ıkı arkadasımın da ceza yemesını desteklıyor olmamı gostermez. daha nasıl destek olalım, sıteyı mı yakalım. bılemedım. ben bunun sıkayet uzere degıl programda bır fıltreleme ıle yakalanabıldıgını dusunuyorum, cunku sıtede cok ahlaksızca yorumlar hatta ahlaksızlık ıceren forum baslıkları var. mesela evlı erkege asık olmus naapiim dıye soruyor , bu mu ahlaksızca yoksa arkadasımın kendı adetıne kufretmesı mı, ustelık kadın kendıne aıt bıseye bunu dıyor. yanı dıyorum kı mantık suzgecınden gecen bır engel degıl, otomatık program fıltresıne takılan bır engel yemıs kızlar demek.
bearnguin NorthCarolina seheryeli77 1meyra - T think_positive
flx77
Peki siz gördünüz de yazılanları aman arkadaşım biz rahatsız oluyoruz burada böyle yazmayın dediniz mi? Sanmıyorum. Hepinize aşkolsun! hempanic_attack hem can09e size her konuda destek oldular burada...
Ben onları savunma ihtiyacı duyuyorum hala ne dedilerse dediler.
Çok sağol canım, iyiyiz çok şükür, sadece baş ağrılarım var bu ara, cinsiyeti henüz belli değil meraktayım ben de, inşallah sen de hep hayırlı haberlerle gelirsinAyyy kuzum ya, nasılsın, bebis nasıl, cinsiyet kısmına geldiniz mi? Ben de dünden beri seni düşünüyordum. Diğer gruba giremedim telaşımdan. İnsallah güzel ilerler bundan sonra süreç
Gelmiş geçmiş olsun canım, b12 gayet güzel çıkmış.Kızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.
Çok teşekkür ederim, çok sağol, bende rahimde şekil bozukluğu vardı, üst tarafta çöküklük olduğu için t şenlindeydi, bu da embriyonun tutunacağı yeri daralttığı için düşük sebebi olabilirmiş. Onun için histeroskopi oldum. Bir de sol tüpte sıvı birikmesi vardı, o da rahme akarsa tutunmayı engelliyor, o yüzden de laparoskopi oldum aynı anda. Tüpü temizleyip rahmi genişletmişler. Sonra 6 hafta hormon ilaçları kullandım, bir de spiral ve balon uygulandı. Sonra Aralık’ta ilk adetimi gördüm, ara kanama ve lekelenmeler haricinde. İkinci adetim de Ocak’ta oldu, ondan sonra hamile olduğumu öğrendim, toplam 3 ay kadar sonra oldu ameliyattan yaklaşık.hepinize ve herkeze teşekkür ediyorum desteginiz dilekleriniz icin iyki varsiniz@mavitosbik07
flx77
seheryeli77 @Beste78 dombili_xl peki senin problemin neydi gecmis olsun ve goruyorum ki hamilesin allah tamamina erdirsin operasyondan ne kadar zaman sonra hamile kalabildin ?
Hoş geldün sefalar getürdünmüebbet geldi senden ayrı kaldığım süreler
huhh yettim ama gıı.. ne desemm bilemedim ben...
soranlar çok olmuş arkadaşlar hepinize tek tek sevgilerimi sunuyorum.. iyi ki arkadaşımsınız:)
Teşekkür ederim nazik açıklaman için. Like olunca destek vermiş gibi durmuş. Seni tenzih ediyorum ve özür dilerim senden.canım, her ıkı arkadasım ıcın de yazdıklarından rahatsız oluyoruz demedım, yazdıklarının baskalarını rahatsız edebılecegı aklımdan gecmedıgı gıbı, zaten kazenın paylasımında gosterdıgı yorumlarda ben baskasına hakaret ıceren kelımeler olmadıgı ve, bızden bır tepkı gelmedıgı halde ceza verılmesının anlamsız oldugunu dusundum, hala da oyle dusunuyorum. ama burada adamlar bır forum kurmuslar ve kural koymuslar, kurala uymayan herkese esıt sekılde bır ceza vermısler ben bunu ne sekılde ortadan kaldırabılırım ancak sıteye gırmeyerek. kaldı kı neden ortada olmadıklarını da sordum defalarca, sıte kurallarına karsı gelmemıs olmam her ıkı arkadasımın da ceza yemesını desteklıyor olmamı gostermez. daha nasıl destek olalım, sıteyı mı yakalım. bılemedım. ben bunun sıkayet uzere degıl programda bır fıltreleme ıle yakalanabıldıgını dusunuyorum, cunku sıtede cok ahlaksızca yorumlar hatta ahlaksızlık ıceren forum baslıkları var. mesela evlı erkege asık olmus naapiim dıye soruyor , bu mu ahlaksızca yoksa arkadasımın kendı adetıne kufretmesı mı, ustelık kadın kendıne aıt bıseye bunu dıyor. yanı dıyorum kı mantık suzgecınden gecen bır engel degıl, otomatık program fıltresıne takılan bır engel yemıs kızlar demek.
Ceza puanlari ayni degil dedi ya, bende bir puanlama sistemi var sandim, acaba benim notum kaç :)))Belli kelimeleri filtreliyorlardir, otomatik yapılıyordur işlem, ceza puanını ilk defa duydum ben de
Seni atarlarsa arkandan ne oldu diye araştırıp isyan etmem canım hiç merak etme. Haddimi bilirim.Boşver flx77, hiç anlatmaya çalışma, arkadaş yanlış yorumlamış, bizi de etiketleyerek hesap sorar tarzda hem de, ne haddineyse. İthamda bulunamazsın sen bizlere
Teşekkür ederim nazik açıklaman için. Like olunca destek vermiş gibi durmuş. Seni tenzih ediyorum ve özür dilerim senden.
Ceza puanlari ayni degil dedi ya, bende bir puanlama sistemi var sandim, acaba benim notum kaç :)))
canım çok teşekkür ederim.. ama gerek yok sayfa sahibi de beğenmiş demek onu görmemiştim:)
bearnguin NorthCarolina seheryeli77 1meyra - T think_positive
flx77
Peki siz gördünüz de yazılanları aman arkadaşım biz rahatsız oluyoruz burada böyle yazmayın dediniz mi? Sanmıyorum. Hepinize aşkolsun! hempanic_attack hem can09e size her konuda destek oldular burada...
Ben onları savunma ihtiyacı duyuyorum hala ne dedilerse dediler.
hoş bulduumm kuzu.. sahi senin bat kaçıı?Hoş geldün sefalar getürdünbidaha gitmek yok ona göre
daha nasıl destek olalım, sıteyı mı yakalım. bılemedım.