İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ben de begendım ama acıklamasını begendıgımden degıl, okunmayan ılk mesaja gıt dedıgımde taa onun mesajına gonderıyor benı sayfa o zaman, mevcuren begenıyorum
tamam northcum anlattı anlaştık zaten hepiniz de onun için beğenmişsinizdir canım..:) merak ettiğiniz için o da açıklayınca..

Şifa diliyorum kuzuya, kontrollerini ihmal etmezsin zaten.

kuzuna gecmıs olsun yavrum, b12 gayet guzel bence, demek kı emılım sorunu yok, bu cok ıyı masallah

canım, her ıkı arkadasım ıcın de yazdıklarından rahatsız oluyoruz demedım, yazdıklarının baskalarını rahatsız edebılecegı aklımdan gecmedıgı gıbı, zaten kazenın paylasımında gosterdıgı yorumlarda ben baskasına hakaret ıceren kelımeler olmadıgı ve, bızden bır tepkı gelmedıgı halde ceza verılmesının anlamsız oldugunu dusundum, hala da oyle dusunuyorum. ama burada adamlar bır forum kurmuslar ve kural koymuslar, kurala uymayan herkese esıt sekılde bır ceza vermısler ben bunu ne sekılde ortadan kaldırabılırım ancak sıteye gırmeyerek. kaldı kı neden ortada olmadıklarını da sordum defalarca, sıte kurallarına karsı gelmemıs olmam her ıkı arkadasımın da ceza yemesını desteklıyor olmamı gostermez. daha nasıl destek olalım, sıteyı mı yakalım. bılemedım. ben bunun sıkayet uzere degıl programda bır fıltreleme ıle yakalanabıldıgını dusunuyorum, cunku sıtede cok ahlaksızca yorumlar hatta ahlaksızlık ıceren forum baslıkları var. mesela evlı erkege asık olmus naapiim dıye soruyor , bu mu ahlaksızca yoksa arkadasımın kendı adetıne kufretmesı mı, ustelık kadın kendıne aıt bıseye bunu dıyor. yanı dıyorum kı mantık suzgecınden gecen bır engel degıl, otomatık program fıltresıne takılan bır engel yemıs kızlar demek.

Ayyy kuzum ya, nasılsın, bebis nasıl, cinsiyet kısmına geldiniz mi? Ben de dünden beri seni düşünüyordum. Diğer gruba giremedim telaşımdan. İnsallah güzel ilerler bundan sonra süreç
Çok sağol canım, iyiyiz çok şükür, sadece baş ağrılarım var bu ara, cinsiyeti henüz belli değil meraktayım ben de, inşallah sen de hep hayırlı haberlerle gelirsin

Gelmiş geçmiş olsun canım, b12 gayet güzel çıkmış.
Ben de bugün gidip kan verdim, bir sürü vitamin kullanıyorum karaciğer böbrek ne durumda Kaş yapayım derken göz çıkarmayım dedim maşallah hepsi güzel çıkmış, burdan da şu sonuca vardım vitaminler bi sıkıntı yaratmıyor tabi öncesinde o organlarda bi sorun yoksa.
B12 hiç kullanmadım dr b12 de bakmış 706 çıkmış, iğne falan mı kullandın dedi yok dedim hatta çok ilaç kullanıyorum diye onu 2. Plana atmıştım dedim ben de şaşırdım

Çok teşekkür ederim, çok sağol, bende rahimde şekil bozukluğu vardı, üst tarafta çöküklük olduğu için t şenlindeydi, bu da embriyonun tutunacağı yeri daralttığı için düşük sebebi olabilirmiş. Onun için histeroskopi oldum. Bir de sol tüpte sıvı birikmesi vardı, o da rahme akarsa tutunmayı engelliyor, o yüzden de laparoskopi oldum aynı anda. Tüpü temizleyip rahmi genişletmişler. Sonra 6 hafta hormon ilaçları kullandım, bir de spiral ve balon uygulandı. Sonra Aralık’ta ilk adetimi gördüm, ara kanama ve lekelenmeler haricinde. İkinci adetim de Ocak’ta oldu, ondan sonra hamile olduğumu öğrendim, toplam 3 ay kadar sonra oldu ameliyattan yaklaşık.

Teşekkür ederim nazik açıklaman için. Like olunca destek vermiş gibi durmuş. Seni tenzih ediyorum ve özür dilerim senden.

Boşver flx77, hiç anlatmaya çalışma, arkadaş yanlış yorumlamış, bizi de etiketleyerek hesap sorar tarzda hem de, ne haddineyse. İthamda bulunamazsın sen bizlere
Seni atarlarsa arkandan ne oldu diye araştırıp isyan etmem canım hiç merak etme. Haddimi bilirim.

canım çok teşekkür ederim.. ama gerek yok sayfa sahibi de beğenmiş demek onu görmemiştim:)
bence site sahibi sayfasına yazdığı için beğenmiştir arkadaş da..

diğer mesajında ben demek istediğini anladım lakin isteyen istediği gibi anlasın hiiç sıkıntı yok.. meşhur bir söz var beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.. :)

sahi senin durumdan ne haber?

dicilek yok arkadaşım ben hiç bir arkadaşımın art niyetle o yazıya like attığını düşünmüyorum, öyle olsa burda sohpetimize dahil olmazlardı, sonun da bi açıklama yaptı diye beğenmişlerdir çünkü 2 gündür o kadar msj a bi cvp vermediler. Sen de öyle düşünme ne olur birbirimiz kırmayalım, sıkıntılarımızdan hepimiz gergin günler geçiriyoruz, sadece yazıyla kendini ifade etmek de hepimiz için zor, cidden bu forum farklı daha içten daha samimi, birbirimize karşı toleransımız biraz daha olsun, bu konuyuda oohhhhhh ilk kavganimızı da yaptık şimdi öpüşüp koklaşma zamanı diyip kapatalım nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…