İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

can09e can09e ben haber saldım ne oldu bu kızlara diye beni hiç kaale bile alıp cvp vermediler, şikayet üzerine mi oluyor bu cezalar ben sistem programı vardır demiştim, bizim buradaki kızlar değildir, puuuu sinsi sinsi takip eden bir fesat var demekki 🤔🤔 neyse hoşgeldin canım bi daha gitmeyin sakın

Sağol canım benim,öyle de me herkesin derdi kendine ağır geliyor büyük küçük farketmiyor inan ama isyan etmemek gerekiyormuş beterin beteri var allah hepimizi daha beterinden korusun, güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun, bu yolda isteyen dileyen herkes en az sıkıntıyla mutluluğa kavuşsun 🙏🙏
aminnnn🙏🏼💐

can09e can09e ben haber saldım ne oldu bu kızlara diye beni hiç kaale bile alıp cvp vermediler, şikayet üzerine mi oluyor bu cezalar ben sistem programı vardır demiştim, bizim buradaki kızlar değildir, puuuu sinsi sinsi takip eden bir fesat var demekki 🤔🤔 neyse hoşgeldin canım bi daha gitmeyin sakın
kuzum senin yaşadıklarını da okudum... Rabbim seni de sevindirsin inşallah bu kadar çektiğinin sonunda...
kesinlikle burada mutsuzluğumuzu da yazıcaz biz çok güzeliz birbirimizi de çok güzel motive ederiz.

evet mapustan okudum sizi :)
tamam sitenin kuralları var amenna uyuyoruz da... ceza aldıkça süren uzuyormuş bu benim 2. oldu diğeri polemik dediler ceza verdiler? o yüzden 2 gün oldu panic kuzu ilk yedi galiba ondan 24 saat oldu :)

hoş bulduk canım benim.. öpüyoruum çook:)

Ben kendi adima sordugumuz soruya cevap verdi diye begendim canim.
Yani direkt cezayi verip aciklama yapmamasindansa neden uzak kaldigini merak etmistik cunku.

Ben bu ceza olaylarini anlamiyorum mesela biri mi sikayet ediyo😮
Senin profilde "uzgun" yaziyordu hatta noldu diye endiselenmistik.
Iyi ki geldin🤗
anladım kuzu bence ispikçiler bol sinsi sinsi takip eden bestenin dediği gibi.. neyse atlattık kısa sürdü mapus 3 ay kalan varmış duymuştum :)

kuzum senin yaşadıklarını da okudum... Rabbim seni de sevindirsin inşallah bu kadar çektiğinin sonunda...
kesinlikle burada mutsuzluğumuzu da yazıcaz biz çok güzeliz birbirimizi de çok güzel motive ederiz.

evet mapustan okudum sizi :)
tamam sitenin kuralları var amenna uyuyoruz da... ceza aldıkça süren uzuyormuş bu benim 2. oldu diğeri polemik dediler ceza verdiler? o yüzden 2 gün oldu panic kuzu ilk yedi galiba ondan 24 saat oldu :)

hoş bulduk canım benim.. öpüyoruum çook:)
Anam anam bu ne yaw şurada azıcık içimizi döküyoruz rahatlıyoruz bunun bile kuralı varmış 🤔
Arada geliyor işte o günlerin darbe izlerini hissedip canım yanıyor, bi ağlıyorum rahatlıyorum, buraya da içimi dökesim geldi

Anam anam bu ne yaw şurada azıcık içimizi döküyoruz rahatlıyoruz bunun bile kuralı varmış 🤔
Arada geliyor işte o günlerin darbe izlerini hissedip canım yanıyor, bi ağlıyorum rahatlıyorum, buraya da içimi dökesim geldi
ağlama kıyamam.. Rabbim büyük.. elbette bizim için de güzel planları var... ona sığınıp bekliyoruz.

kuzum hoş bulduum valla.. senin için de güzel gelişmeler olmuş.. gözün aydın olsun.. 1.5 aya güzel haberler inşallahhh.. kalite de çok çok önemli değilmiş.. sıkıca tutunur inşallahhh

Ay insallah kuzum. Hadi ben beklerken siz verin yay oğlak bebelerinin haberini 😍

Ağlama kız, valla ben de kıyamam, hep gülelim insallah.

@NorthCarolina kuzu ama sevmeyen rahatsız olanlar da var demek ki diyorum.. biri o butona basmasa kimin nerden haberi olacak.. sinsilik hiç sevmediğim huy... bir de kraldan çok kralcı olanlar.. biz kime hakaret etmişiz kime küfretmişiz.
şurada derdimiz başımızdan aşmış zaten... gelen adete döllenemeyen yumurtalara hafifçe bir argo kondurmuşuz.. kazeni duyan da üslubumuz hep böyle her cümlemiz küfür dolu sanar.... bir de yazıık ki açıklamasını beğenenler var.
ben de begendım ama acıklamasını begendıgımden degıl, okunmayan ılk mesaja gıt dedıgımde taa onun mesajına gonderıyor benı sayfa o zaman, mevcuren begenıyorum

Kızlar kuzunun tiroit değerleri az biraz yüksek çıkmış, kontrolde şimdilik. hepatit b aşısı tutmamış nisan başı olacak.. bir de sol gözümüzde sıkıntı var, ki zaten kontrollerine gidiyoruz düşük numara gözlük de kullandı, en son gittiğimizde %99 görüyor demişti.. yine gitmemiz gerekiyor kontrole.

bu arada benim b12 de 442ye yükselmiş harika değil mi sonuç?

X