- 10 Kasım 2011
- 219
- 431
ahh beste bak ben bu msji yeni farkettimYa kızlar çok bilmişler gibi buraya çok şey yazıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış anlarsınız diye ama 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır çok şey yaşadım maalesef, yaşamadığım kalmadı demiycem çünkü bu lafı söyledikçe başıma başka bişey geldi,
Kimyasal gebelik,polip, histeroskopi,boş gebelik, kalbi duran düşük, düşük nedeniyle kromozom tahlili,pıhtılaşma testi, immünoloji testleri,hematoloji testleri,tüp bebek tedavisi, embriyoya pgt, embriyoda kromozom bozukluğu, dış gebelik şüpheli hamilelik ve tekrar düşük, tekrar tüp tedavisi, memede kitle, mamografi,meme ultrasonu kısaca sırasıyla yaşadıklarım bunlar ve bunları yaşarken yaşadığım korkular nedeniyle her şeyi araştırmak zorunda kaldım, 16 yıl ilaç sektöründe çalıştığım için zaten bir çok şeye hakimdim ve doktorlara güvenim biraz düşük mesleğim gereği çok bilgim oldu keşke olmasaydı, cehalet mutluluk diyorlar ya kesinlikle öyle ama şartlar beni cahil bırakmadı, dün gece şu meme olayını yazınca yatağa yattığımda bunlar geldi aklıma başladım yine ağlamaya, umarım ve inşallah daha kötülerini yaşamam, allah hiç birimize yaşatmasın, dün gecem kötü geçince içimi dökmek istedim, affınıza sığınarak
Ya sen gerçekten test yapmadın miİnsallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelsin hooppp diye
bitiyormuş bugün,özledik yahucan09e iki gözümün çiçeene müebbet verdiler zaar. :/
binlerce mesajın içinden bunları nasıl buluyorsunuz,birimi şikayet ediyor,bi program falan mı var,bir de hani hesap kapatılmadan bir uyarı falan gelse,bak ceza puanın birikiyor,bir daha yapma falan diye,çünkü o konuşma akıcılığının içinde insan farkına varamayabiliyor
Gelmez o ... güloş. :)) Mapusa yollayacaklar şimdi gene
Yapmadım gerçekten adet oluyom diye. Gereksiz harcamayayım şimdi. :)
Sağol canım benim,öyle de me herkesin derdi kendine ağır geliyor büyük küçük farketmiyor inan ama isyan etmemek gerekiyormuş beterin beteri var allah hepimizi daha beterinden korusun, güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun, bu yolda isteyen dileyen herkes en az sıkıntıyla mutluluğa kavuşsunahh beste bak ben bu msji yeni farkettimokusaydim isyan etmeden önce keşke, kendimden utandım daha ilk engel de dağıldım . neler yaşamışsın be canım cok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın. ama, rabbim geciktiriyosa guzellestiriyordur derler ya bunca cilenin arkasindan tez vakitte seni de sağlıklı kılıp , hayırlı sağlıklı evlat nasip eglesin amin.
Yeni Kelimeler turetmeceSokulmedin ama dimi daha
müebbet geldi senden ayrı kaldığım sürelercan09e iki gözümün çiçeene müebbet verdiler zaar. :/
müebbet geldi senden ayrı kaldığım süreler
huhh yettim ama gıı.. ne desemm bilemedim ben...
soranlar çok olmuş arkadaş hepinize tek tek sevgilerimi sunuyorum.. iyi ki arkadaşımsınız:)
insaAllah canim aminnnnnnn.27 subat tatlimkorkmuyoruz, germıyoruz kendımızı kuzum, hepımız bırbırımıze dua edıyoruz, ınsallah hıc sorunun olmadan yavruna kavusacaksın allahın ıznıyle. son adet tarıhın neydı canım hatırlamadım
kuuzuuuu gözümüzz aydıııınn senin gözün daha çoookkk aydııınnn... ama ben demiştimminsaAllah canim aminnnnnnn.27 subat tatlim
Ben kendi adima sordugumuz soruya cevap verdi diye begendim canim.NorthCarolina kuzu ama sevmeyen rahatsız olanlar da var demek ki diyorum.. biri o butona basmasa kimin nerden haberi olacak.. sinsilik hiç sevmediğim huy... bir de kraldan çok kralcı olanlar.. biz kime hakaret etmişiz kime küfretmişiz.
şurada derdimiz başımızdan aşmış zaten... gelen adete döllenemeyen yumurtalara hafifçe bir argo kondurmuşuz.. kazeni duyan da üslubumuz hep böyle her cümlemiz küfür dolu sanar.... bir de yazıık ki açıklamasını beğenenler var.
Hoşgeldinmüebbet geldi senden ayrı kaldığım süreler
huhh yettim ama gıı.. ne desemm bilemedim ben...
soranlar çok olmuş arkadaşlar hepinize tek tek sevgilerimi sunuyorum.. iyi ki arkadaşımsınız:)
Hosgeldinnnnnnnkuuzuuuu gözümüzz aydıııınn senin gözün daha çoookkk aydııınnn... ama ben demiştimm
inşallah sağlıkla seninle bebeğin... sürü ayakları ardına hepimiz sıralanalım