İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hey Allahım sen bilirsin, biz bir taneyi idare edemiyoruz.

ahh beste bak ben bu msji yeni farkettim okusaydim isyan etmeden önce keşke, kendimden utandım daha ilk engel de dağıldım . neler yaşamışsın be canım cok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın. ama, rabbim geciktiriyosa guzellestiriyordur derler ya bunca cilenin arkasindan tez vakitte seni de sağlıklı kılıp , hayırlı sağlıklı evlat nasip eglesin amin.

Belli kelimeleri filtreliyorlardir, otomatik yapılıyordur işlem, ceza puanını ilk defa duydum ben de

Sağol canım benim,öyle de me herkesin derdi kendine ağır geliyor büyük küçük farketmiyor inan ama isyan etmemek gerekiyormuş beterin beteri var allah hepimizi daha beterinden korusun, güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun, bu yolda isteyen dileyen herkes en az sıkıntıyla mutluluğa kavuşsun

NorthCarolina kuzu ama sevmeyen rahatsız olanlar da var demek ki diyorum.. biri o butona basmasa kimin nerden haberi olacak.. sinsilik hiç sevmediğim huy... bir de kraldan çok kralcı olanlar.. biz kime hakaret etmişiz kime küfretmişiz.
şurada derdimiz başımızdan aşmış zaten... gelen adete döllenemeyen yumurtalara hafifçe bir argo kondurmuşuz.. kazeni duyan da üslubumuz hep böyle her cümlemiz küfür dolu sanar.... bir de yazıık ki açıklamasını beğenenler var.

Ben kendi adima sordugumuz soruya cevap verdi diye begendim canim.
Yani direkt cezayi verip aciklama yapmamasindansa neden uzak kaldigini merak etmistik cunku.

Ben bu ceza olaylarini anlamiyorum mesela biri mi sikayet ediyo
Senin profilde "uzgun" yaziyordu hatta noldu diye endiselenmistik.
Iyi ki geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…