- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
ayy gezenti :)) gördün nü devrim arabasını ne güzel de çekmişim demi :)
üşütmekten mi biraz yürümekten mi, yoksa yerleşiyor ondan mı kalçam ağrıyor hafif de kasık ağrısı ağrısı var..
26sı değil miydi senin bat gııı? gelmesin bakalım 2,70ten yükselmiş olsunnn
Allah kahretsin hasta olucam ben zaten gününde gelir ...Çatlatma iğnesi 11'inde olduğuna göre 14 gün sonrası bugün oluyööörrr.. Hadi bugün olmadı yarın olurum garikin. :)
Devrim arabasını gördüm gı tabiikisi güzel çekmişsin.
Yerleşme ağrısıdır belki dicem de pollyannacılıktan gıda geldi. :)))
Çoook çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra hep güzel anılar yaşatsın size. Önceki kötü tecrübenizin akabinde detaylı test yapıldı mı? Sebep belirlendi mi: sizi bir perinatologun takip etmesi iyi olur bundan sonraki gebeliğinizde. İstanbul'da olsanız doktor tavsiyesi verirdim.Arkadaşlar merhaba. Az önce farklı bir konu başlığı altında da yazmıştım durumumu ama sizlerden de öneri almak istiyorum.
7 ay önce 36+3 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Kendimi hala toparlamış değilim, korkularım var ama yine de tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Oğlumu kaybettiğimden beri beni takip eden doktorum beni bir tüp bebek merkezine yönlendirdi. Reglimin 3. Günü Prolaktin 9,15, LH 6,57, FSH 11,06, Estradiol 72,42 çıktı. Tüp bebek merkezindeki doktor muayene etmeden AMH istedi ve sonuç 0,7 çıktı. Dün beni görüşmek üzere çağırdı ve “0,5-1,1 arası değerlere vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekir ancak bir de muayene edeyim öyle bir yol izleyelim” dedi. Dün reglimin 6. Günüydü, “sol tarafta 7, sağ tarafta 1 yumurta var bu çok iyi, size 4 ay süre veriyorum normal yolla hamile kalabilirsiniz eğer olmazsa 4 ay sonunda hemen gelin” dedi. Antalya’da epey tanınan bir doktor ve bir yakınım 18 yıllık çocuk hasreti ve 9 başarısız tüp bebek tedavisi sonunda bu doktor ile tedavi görerek hamile kalmıştı. Onun bunu söylemesi içimi çok rahatlattı. Daha sonra beni bu merkeze yönlendiren doktorumu aradım. O da “AMH 0,7 çıkması çok vahim değil ama çok iyi de değil. Bence 4 ay beklemeyin, en geç 1-2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayın” dedi. Bu arada 2 ay sonra 40 yaşına giriyorum ve hiç çocuğum yok. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu arada eşimde 85 milyon sperm var ama ona yine de keçiboynuzu kürüne başladım. Ben de dün Agnucaston aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş ve iyi geliyormuş. Q10 almayı da düşünüyorum. Günde 1 adet balık yağı tüketiyordum şimdi 2’ye çıkarıcam. Bu süreçte stresten uzak durayım, gevşeyeyim, kendimi salayım düşünmeyeyim diyorum ama onu al, bunu iç, şunu ye diye kendimi şartlandırmak bile beni geriyor bunu fark ediyorum.
Ne dersiniz 2 ay mı beklemeliyim 4 ay mı ve bu süreçte ne yapmalıyım. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
Yine sıra sıra dizilmeye başladık. Bu kez bol pozitifliği haberler alalım :) Nisan güzel haberlerle başlasın bizim için :)Hayırlısı olsun canım, tüplerde aşk başkadır diyoruz:)
Ben de nisanda histerrskopi ile polip alımı, mayıs tüp bebek
Hiç başıma gelmediği için aslında bilmiyorum ama genel olarak söylenen adetten farklı olduğu. Pıhtılı olmayan ve kırmızıya dönmeyen kahverengi ya da açık pembe kanamadan bahsediliyor genelde.Yaa banada biri cevap versin lutfeeeennn
Gönülsüz olma sebebiniz nedir ?Merhaba arkadaşlar; size danışmak istediğim bir konu var izniniz olursa.. Daha önce yazmıştım hatırlayanlarınız vardır, 1 yıldır gebe kalamıyorum. Bu ay rahim filmi çekilmiştim problem yoktu ancak bu sabah kırmızı kartı yedim yineDoktor bu ay aşılama yapalım demişti ama biraz da gönülsüzdü. Eşim de pek gönüllü değil sanırım.
Sizce ne yapmalı? Beklemeli mi hemen tedaviye başlamalı mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum
Böyle beklemek daha mı iyi sanki. Bence yap testi öğren sonucu :) zaten şu an olan olmuş sadece sen bilmiyorsun :)Yok surmedi cmt aksam 3-4damla geldi,pazar gunude cok az leke leke seklinde geldi.simdilik bisey yok.test yapcaktm korktum negatifi gormekten.bat yarin
Gönülsüz olma sebebiniz nedir ?
Çok teşekkür ederim. Sonrasında detaylı bir test yapılmadı ama bugün HSG yaptırdım, onu yapan dr Antifosfolipid Antikor Sendromunu araştırın ve gerekli tahlilleri yaptırın, tüp bebek yaptıracağınız dr ile de bunu detaylı konuşun dedi. Pıhtılaşmadan bebeğimi kaybetmiş olabilirim herkes bunu söylüyor ve ben hamileliğimi takip eden doktorlara kin güdüyorum. Hiç iyi değilim aklım almıyor yani neden kan sulandırıcı vermezler ki. Hamilelik öncesi yapılan tüm testleri (pıhtılaşma, genetik vs.) ellerine dosya halinde verdim, ben mi bana şu ilaçları iğneleri vermelisiniz diycem anlamıyorum ki.Çoook çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra hep güzel anılar yaşatsın size. Önceki kötü tecrübenizin akabinde detaylı test yapıldı mı? Sebep belirlendi mi: sizi bir perinatologun takip etmesi iyi olur bundan sonraki gebeliğinizde. İstanbul'da olsanız doktor tavsiyesi verirdim.
Not. Bence beklemeyin. Neden vakit kaybedeceksiniz ki? Çivi çiviyi söker hem, yeni gebelikle acınızı da unutursunuz.
Dualarım sizinle. Sevgiyle kalın.
merhaba canım inşallah çok sağool:) amiiin kocamanMerhaba hanımlar
panic_attack sana bakayım dedim kırmızı kart görmezsin inşallah bu ay
Güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah
aminn canımMerhaba hanımlar
Çok çok haklısınız. Tez zamanda sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah. Bundan sonraki gebeliğinizi mutlaka bir perinatolog takip etsin ama nolur.Çok teşekkür ederim. Sonrasında detaylı bir test yapılmadı ama bugün HSG yaptırdım, onu yapan dr Antifosfolipid Antikor Sendromunu araştırın ve gerekli tahlilleri yaptırın, tüp bebek yaptıracağınız dr ile de bunu detaylı konuşun dedi. Pıhtılaşmadan bebeğimi kaybetmiş olabilirim herkes bunu söylüyor ve ben hamileliğimi takip eden doktorlara kin güdüyorum. Hiç iyi değilim aklım almıyor yani neden kan sulandırıcı vermezler ki. Hamilelik öncesi yapılan tüm testleri (pıhtılaşma, genetik vs.) ellerine dosya halinde verdim, ben mi bana şu ilaçları iğneleri vermelisiniz diycem anlamıyorum ki.
Merhaba hanımlar
Ayy senin bunyene bende bisiyler dicem de neyse vardir bir sebebi sanirim.. dr ne dicek bu duruma merak ediyorum. Belli baya bayaAha hala silik çıkıyo götoş. İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.
Acaba sizde pko mu var? Yumurta kalitesi için omega 3, koenzim, antioksidanlar,arı sütü çok önemli, ayrıca adetleri ve hormonu düzenlemek için hayıt tohumu kapsülü düzenli en az 3 ay kullanılmalı.Peki faydasını gördün mü canım, yani benim ovulasyon 19. günleri buluyor. Senin ovulasyonu daha hızlandırdı mı bu takviye
Ayy senin bunyene bende bisiyler dicem de neyse vardir bir sebebi sanirim.. dr ne dicek bu duruma merak ediyorum. Belli baya baya
Reglin de gelmedi demi gı?De gız.
Doktorum diyo "sen önce dölleyip sonra eleme yapıyon galiba diyo. Yok bu olmadı, bunun da tipini sevmedim."
Dedim benim bünye bu kafayla 5. Gün embriyosunu da eler :))
Kafalar karışık. Net cevap yok niye böyle olduğuyla ilgili.
Reglin de gelmedi demi gı?