İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çatlatma iğnesi 11'inde olduğuna göre 14 gün sonrası bugün oluyööörrr.. Hadi bugün olmadı yarın olurum garikin. :)

Devrim arabasını gördüm gı tabiikisi güzel çekmişsin.

Yerleşme ağrısıdır belki dicem de pollyannacılıktan gıda geldi. :)))

Allah kahretsin hasta olucam ben zaten gününde gelir ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoook çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra hep güzel anılar yaşatsın size. Önceki kötü tecrübenizin akabinde detaylı test yapıldı mı? Sebep belirlendi mi: sizi bir perinatologun takip etmesi iyi olur bundan sonraki gebeliğinizde. İstanbul'da olsanız doktor tavsiyesi verirdim.
Not. Bence beklemeyin. Neden vakit kaybedeceksiniz ki? Çivi çiviyi söker hem, yeni gebelikle acınızı da unutursunuz.
Dualarım sizinle. Sevgiyle kalın.

Gönülsüz olma sebebiniz nedir ?

Çok teşekkür ederim. Sonrasında detaylı bir test yapılmadı ama bugün HSG yaptırdım, onu yapan dr Antifosfolipid Antikor Sendromunu araştırın ve gerekli tahlilleri yaptırın, tüp bebek yaptıracağınız dr ile de bunu detaylı konuşun dedi. Pıhtılaşmadan bebeğimi kaybetmiş olabilirim herkes bunu söylüyor ve ben hamileliğimi takip eden doktorlara kin güdüyorum. Hiç iyi değilim aklım almıyor yani neden kan sulandırıcı vermezler ki. Hamilelik öncesi yapılan tüm testleri (pıhtılaşma, genetik vs.) ellerine dosya halinde verdim, ben mi bana şu ilaçları iğneleri vermelisiniz diycem anlamıyorum ki.

Çok çok haklısınız. Tez zamanda sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah. Bundan sonraki gebeliğinizi mutlaka bir perinatolog takip etsin ama nolur.

Merhaba hanımlar

panic_attack sana bakayım dedim kırmızı kart görmezsin inşallah bu ay
Güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah

Aha hala silik çıkıyo .... İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.

Eklentiler

• _20190325_183034.JPG
    46,6 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy senin bunyene bende bisiyler dicem de neyse vardir bir sebebi sanirim.. dr ne dicek bu duruma merak ediyorum. Belli baya baya

Peki faydasını gördün mü canım, yani benim ovulasyon 19. günleri buluyor. Senin ovulasyonu daha hızlandırdı mı bu takviye
Acaba sizde pko mu var? Yumurta kalitesi için omega 3, koenzim, antioksidanlar,arı sütü çok önemli, ayrıca adetleri ve hormonu düzenlemek için hayıt tohumu kapsülü düzenli en az 3 ay kullanılmalı.

Ayy senin bunyene bende bisiyler dicem de neyse vardir bir sebebi sanirim.. dr ne dicek bu duruma merak ediyorum. Belli baya baya

De gız.
Doktorum diyo "sen önce dölleyip sonra eleme yapıyon galiba diyo. Yok bu olmadı, bunun da tipini sevmedim."
Dedim benim bünye bu kafayla 5. Gün embriyosunu da eler :))
Kafalar karışık. Net cevap yok niye böyle olduğuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…