- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Canim bazen bizim urologdadr da oyle diyor.cok takiyosun cok arastiriosun ondan olmuo bu bebek.(len dangalak dicem simdi...dedim gitti)sen adam akilli muayene etsen neyin neye nasil iyi gelip gelmediguni bilsen bizde burda herseyi hatmedip arastirip kendimizi yormasak kendimizi size emanet etsek ne guzel olurdu dedim(tabi icimden:) benim adami ameliyat etti spoş sayilari dustu hormonlarada bakin dedim (aklina getiren bendim)tsh yuksek cikti bide gozumuzun onunde dahiliyeciyi arayip tsh ureme sistemini etkilermi die soruşu!!sperm sayisini arttirmak icin netten selenyum icerikli ilaclara bakmasi(benim tavsiyemle proxed yazdi dusun se icerugi en iyi ilaclardan dedim tmm ozmn proxed yazalim dedi)yani okdr para saydik adama kendi tavsiyelerimlen geri dondum.revami bu arkadas sinek sersemken okumayin hipokratiniza sadik kalin diyesim geldi(isinde uzman kaliteli bilgili doktorlarimizi tenzih ederim elbette)saygilarselam kızlar güzel bir gün olsun umarım hepimiz için. Bugün başka bir dr a gittm. Malum progesteron 5,6 çıkmıştı ve benim dr sadece iyi diye mesaj atmıştı. Ben de kendisinden pek hazetmediğim için başka bir dr buldum. Kendisine progesteronun çok düşük olduğunu düşündüğümü söyledim. 21. gün baktırdın de mi ded. Hayır dedim ben geç yumurtluyorum o yüzden ovulasyondan sonra 5 gün geçince 24 ünde baktırdım bugün de 7. gün o yüzden tekrar baktırmak istiyorum dedim. Olmaz 21. gün baktırmalıydın dedi. Hocam, bazen 21 inde ovualsyon bile olmamış oluyor nasıl kural gibi 21 inde baktırayım ki dedim. Kadın bi afalladı. Sen neden baktırıyosun dedi. Luthal faz yetmezliği olabileceğini düşünüyorum dedim. Onu bizim araştırmamız lazım dedi. Hocam araştırmıyosunuz ki sadece sebepsiz deyip gönderiliyorum. Ben peşinde düştüm artık belki progesteron çok düşüktür o yüzden tutunamıyordur zaten ovulasyondan sonra 10. gün regl oluyorum dedim. Ne yani 10 günde bir mi regl oluyosun dedi. Hayır hocam ovulasyondan sonra diyorum dedim. Kadın mı dr ben mi bi sinirlerilm bozuldu gözüm doldu falan. Çok steres yapıyosun ondan çocuğun olmuyodur senin dedi. Muayene etti, 10mm endometrium kalınlığın var çok güzel falan dedi amh istedi tekrar. Progesterondan baska baktırmak istedğin hormon var mı dedi, estrogene de bakalım dedim. O niye dedi. Bazen östrojen hormonu fazla salgılandığı için de progesteronu bastırıyormuş dedim. İyi senin dedin gibi olsun dedi. yumurta tembelliğin varsa pro women kullan günde iki kere dedi.
1-Çıldırayım mı
2-Pro women kullanananız var mı?
Canım hiç doktor bulamıyorum. Kaç dr gezdim hepsi tüp bebek diyor. Klasık testler yapıyolar bir sonuç bulamayınca hiç biri uğraşmak istemiyor. Bu gittiğim doktor luthal faz yetersizliğini, progesterona ne zaman bakılacağını falan hiç bilmiyodu ya. Hazır hamileyi doğurtuyolar eline sağlık eyvallah da benim gibi hamile kalamayanlara yok mu bi doktor anlamadım gitti. İnanılmaz moralim bozuk. Nerdeyse ağlayacaktıkm kadının yanında. Ne iş yapıyosun dedi. Avukatım dedim. Ondan demekki baya araştırmacısın diyo. Başka şansım yok çünkü hocam. Kendi derdimi kendim bulacam yakında. Belkide tıp okumalıyım bundan sonra dedim. Hamile kalırsan bana gel mutlaka diyo. Hey Allahım heyBu nasıl doktor ayol, her şeyi sen söylemişsin sen yönlendirmişsin, ben bu doktoru hiç beğenmedim,ne tahlil yapılacağını bile bilmiyor sana soruyor, başka doktora, seni yönlendirecek doktora git canım bu ne böyle yaw, kendi kendimizin doktoru olucaz yakında .
İkimizde de bildiğimiz bir sorun yok ama bilmediğimiz bişey var mı bilemiyorumselam canım hatırlamak için geçmişine baktıımmtamam sende sorun yokmuş eşine bakıldı mı eğer onda da sorun yoksa normal yolla denemeye devam bence kuzu..
selam kızlar güzel bir gün olsun umarım hepimiz için. Bugün başka bir dr a gittm. Malum progesteron 5,6 çıkmıştı ve benim dr sadece iyi diye mesaj atmıştı. Ben de kendisinden pek hazetmediğim için başka bir dr buldum. Kendisine progesteronun çok düşük olduğunu düşündüğümü söyledim. 21. gün baktırdın de mi ded. Hayır dedim ben geç yumurtluyorum o yüzden ovulasyondan sonra 5 gün geçince 24 ünde baktırdım bugün de 7. gün o yüzden tekrar baktırmak istiyorum dedim. Olmaz 21. gün baktırmalıydın dedi. Hocam, bazen 21 inde ovualsyon bile olmamış oluyor nasıl kural gibi 21 inde baktırayım ki dedim. Kadın bi afalladı. Sen neden baktırıyosun dedi. Luthal faz yetmezliği olabileceğini düşünüyorum dedim. Onu bizim araştırmamız lazım dedi. Hocam araştırmıyosunuz ki sadece sebepsiz deyip gönderiliyorum. Ben peşinde düştüm artık belki progesteron çok düşüktür o yüzden tutunamıyordur zaten ovulasyondan sonra 10. gün regl oluyorum dedim. Ne yani 10 günde bir mi regl oluyosun dedi. Hayır hocam ovulasyondan sonra diyorum dedim. Kadın mı dr ben mi bi sinirlerilm bozuldu gözüm doldu falan. Çok steres yapıyosun ondan çocuğun olmuyodur senin dedi. Muayene etti, 10mm endometrium kalınlığın var çok güzel falan dedi amh istedi tekrar. Progesterondan baska baktırmak istedğin hormon var mı dedi, estrogene de bakalım dedim. O niye dedi. Bazen östrojen hormonu fazla salgılandığı için de progesteronu bastırıyormuş dedim. İyi senin dedin gibi olsun dedi. yumurta tembelliğin varsa pro women kullan günde iki kere dedi.
1-Çıldırayım mı
Canım hiç doktor bulamıyorum. Kaç dr gezdim hepsi tüp bebek diyor. Klasık testler yapıyolar bir sonuç bulamayınca hiç biri uğraşmak istemiyor. Bu gittiğim doktor luthal faz yetersizliğini, progesterona ne zaman bakılacağını falan hiç bilmiyodu ya. Hazır hamileyi doğurtuyolar eline sağlık eyvallah da benim gibi hamile kalamayanlara yok mu bi doktor anlamadım gitti. İnanılmaz moralim bozuk. Nerdeyse ağlayacaktıkm kadının yanında. Ne iş yapıyosun dedi. Avukatım dedim. Ondan demekki baya araştırmacısın diyo. Başka şansım yok çünkü hocam. Kendi derdimi kendim bulacam yakında. Belkide tıp okumalıyım bundan sonra dedim. Hamile kalırsan bana gel mutlaka diyo. Hey Allahım hey
Çok iyi anlıyorum seni, sıkma canını zaten 1 tane transfer istiyordun, altın yumurtan olsun,5. Güne kadar bomba gibi gitsin inşallah2. güne 1 yumurta gelmiş, diğeri ucmus sanırım, netten gördüm de canım sıkıldı biraz. Hayır zaten iki yumurta ne bekliyorsam o da ayrı bir konu
Çok iyi anlıyorum seni, sıkma canını zaten 1 tane transfer istiyordun, altın yumurtan olsun,5. Güne kadar bomba gibi gitsin inşallah
Bilmem mi, hayatım da hiç o 5 günde yaşadığım adrenalin, endişe,korku, umut , heyacanı yaşamadım ben, kalbim ve dualarım seninle olucak kalan 3 gündeİnsallah kuzum ya, valla su beş günde sağlam bir kardiyolog lazım bana
İstanbuldamısın bilmiyorum ama Güvenç karlıkaya diye bi doktorun çok methini duydum, tüp bebek doktoru ama mesleğinde çok iyiymiş İstanbul’da olsam kesin ona giderdim, sen de gidip bi görüşsen miCanım hiç doktor bulamıyorum. Kaç dr gezdim hepsi tüp bebek diyor. Klasık testler yapıyolar bir sonuç bulamayınca hiç biri uğraşmak istemiyor. Bu gittiğim doktor luthal faz yetersizliğini, progesterona ne zaman bakılacağını falan hiç bilmiyodu ya. Hazır hamileyi doğurtuyolar eline sağlık eyvallah da benim gibi hamile kalamayanlara yok mu bi doktor anlamadım gitti. İnanılmaz moralim bozuk. Nerdeyse ağlayacaktıkm kadının yanında. Ne iş yapıyosun dedi. Avukatım dedim. Ondan demekki baya araştırmacısın diyo. Başka şansım yok çünkü hocam. Kendi derdimi kendim bulacam yakında. Belkide tıp okumalıyım bundan sonra dedim. Hamile kalırsan bana gel mutlaka diyo. Hey Allahım hey
Neden cunku 1 istiyordun. Insallah onla yola devam edersin canim sikma canini.❤2. güne 1 yumurta gelmiş, diğeri ucmus sanırım, netten gördüm de canım sıkıldı biraz. Hayır zaten iki yumurta ne bekliyorsam o da ayrı bir konu
Ben kullandım 3 ay, ama günde 1 tane içtim.selam kızlar güzel bir gün olsun umarım hepimiz için. Bugün başka bir dr a gittm. Malum progesteron 5,6 çıkmıştı ve benim dr sadece iyi diye mesaj atmıştı. Ben de kendisinden pek hazetmediğim için başka bir dr buldum. Kendisine progesteronun çok düşük olduğunu düşündüğümü söyledim. 21. gün baktırdın de mi ded. Hayır dedim ben geç yumurtluyorum o yüzden ovulasyondan sonra 5 gün geçince 24 ünde baktırdım bugün de 7. gün o yüzden tekrar baktırmak istiyorum dedim. Olmaz 21. gün baktırmalıydın dedi. Hocam, bazen 21 inde ovualsyon bile olmamış oluyor nasıl kural gibi 21 inde baktırayım ki dedim. Kadın bi afalladı. Sen neden baktırıyosun dedi. Luthal faz yetmezliği olabileceğini düşünüyorum dedim. Onu bizim araştırmamız lazım dedi. Hocam araştırmıyosunuz ki sadece sebepsiz deyip gönderiliyorum. Ben peşinde düştüm artık belki progesteron çok düşüktür o yüzden tutunamıyordur zaten ovulasyondan sonra 10. gün regl oluyorum dedim. Ne yani 10 günde bir mi regl oluyosun dedi. Hayır hocam ovulasyondan sonra diyorum dedim. Kadın mı dr ben mi bi sinirlerilm bozuldu gözüm doldu falan. Çok steres yapıyosun ondan çocuğun olmuyodur senin dedi. Muayene etti, 10mm endometrium kalınlığın var çok güzel falan dedi amh istedi tekrar. Progesterondan baska baktırmak istedğin hormon var mı dedi, estrogene de bakalım dedim. O niye dedi. Bazen östrojen hormonu fazla salgılandığı için de progesteronu bastırıyormuş dedim. İyi senin dedin gibi olsun dedi. yumurta tembelliğin varsa pro women kullan günde iki kere dedi.
1-Çıldırayım mı
Neden cunku 1 istiyordun. Insallah onla yola devam edersin canim sikma canini.❤
Ankaradayım canım ben. Aslında tüp bebek doktorlarından kaçıyorum zira onlar sürekli sorun odaklı değil, tüp bebeğe aday hasta odaklı bakıyorlar ve ben onlar için çok iyi bir adayım. Bana ankarada iyi bir tüpsüz dalış yapan hoca leaaazım:)İstanbuldamısın bilmiyorum ama Güvenç karlıkaya diye bi doktorun çok methini duydum, tüp bebek doktoru ama mesleğinde çok iyiymiş İstanbul’da olsam kesin ona giderdim, sen de gidip bi görüşsen mi
Peki faydasını gördün mü canım, yani benim ovulasyon 19. günleri buluyor. Senin ovulasyonu daha hızlandırdı mı bu takviyeBen kullandım 3 ay, ama günde 1 tane içtim.
Arkadasim memorialde aygul demirola gidiyodu tüp bebek bölüm baskani sanirim kadin.yumurta toplama falan oldu o arada rahim dinlendirmede kendiliginden hamile kaldi.Ankaradayım canım ben. Aslında tüp bebek doktorlarından kaçıyorum zira onlar sürekli sorun odaklı değil, tüp bebeğe aday hasta odaklı bakıyorlar ve ben onlar için çok iyi bir adayım. Bana ankarada iyi bir tüpsüz dalış yapan hoca leaaazım:)
Haklısın ama inan hepsi öyle değil, sorunlu hastalar onlara gidiyor be bu sorunlar konusunda tecrübeleri daha fazla tabi iyisine denk gelirsen, o yüzden Güvenç beyin ismini verdim, teşhis ve tedavide de çok iyi diye duymuştum, tabi Ankara’da olduğun için orda bir doktor araştırman daha iyi olur canımAnkaradayım canım ben. Aslında tüp bebek doktorlarından kaçıyorum zira onlar sürekli sorun odaklı değil, tüp bebeğe aday hasta odaklı bakıyorlar ve ben onlar için çok iyi bir adayım. Bana ankarada iyi bir tüpsüz dalış yapan hoca leaaazım:)
ayy gezenti :)) gördün nü devrim arabasını ne güzel de çekmişim demi :)Özledim gı. Gezenti oldu benimki elleşmeyem dedim.Bat bugün ama gelen giden yok henüz. Yarın olurum zaar.
Ne desem bilemedim, iyi olup olmadığını test edeceğim bir durumum olmadı canım ya, çinkodan dolayı saç dökülmem durdu sanırım:) Benim ovulasyon tarihim hep adetin 14. günü, değişmedi hiç. Takviye sonrası hormon tahlili yaptırmadım, kalitesi arttı mı hiç bilmiyorum. Ama içeriği güzel, içimi güzel, zararı olmaz faydası illaki olur diye düşünüyorum. Doktor tavsiyesi ile almıştım ben de. Son gittiğim kardeşimin doktoru pregnacare him&her, inofolic combi, K-Link Omega-3 önerdi ama almadım. Sadece solgarın folik asidini kullanıyorum şu an.Peki faydasını gördün mü canım, yani benim ovulasyon 19. günleri buluyor. Senin ovulasyonu daha hızlandırdı mı bu takviye