- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Çok ilginç cidden 2,70 sen sonra kan vermedin di mi? Senin ki inatçı bence bir yere gitmem burdayım diyor ✌
6 tane 5. Gune aa seviyesinde geldi ama pgt den sadece iki tane saglikli geldi. Esimle benim kromozomlara da bakilmisti saglamdi o yuzden baya sasirdik. Hepsi iyi gelir sanmistik:) ikisi de transfer oldu bi tanesi tutu. Tesekkur ederim canim
YaaaMerhaba, ben hic 21.gun baktirmadim,2 gebelikte de gebeliği öğrendiğim gün yapti doktorum, rahim kalinlasmasini anlamak için sanirim, ilkinde 11 küsür, ikincisinde de 25 civari bir deger cikmisti, ikisinde de bebegin kalp atisi alinamadi, yani 21.gun kaçtı bu deger hic bilmiyorum, 2 gun varsa testte silikte olsa cikar, ben 2 gun kala testte öğrendim, kendini strese sokmadan test yap bence
Nerede yaşıyorsun?Canım hiç doktor bulamıyorum. Kaç dr gezdim hepsi tüp bebek diyor. Klasık testler yapıyolar bir sonuç bulamayınca hiç biri uğraşmak istemiyor. Bu gittiğim doktor luthal faz yetersizliğini, progesterona ne zaman bakılacağını falan hiç bilmiyodu ya. Hazır hamileyi doğurtuyolar eline sağlık eyvallah da benim gibi hamile kalamayanlara yok mu bi doktor anlamadım gitti. İnanılmaz moralim bozuk. Nerdeyse ağlayacaktıkm kadının yanında. Ne iş yapıyosun dedi. Avukatım dedim. Ondan demekki baya araştırmacısın diyo. Başka şansım yok çünkü hocam. Kendi derdimi kendim bulacam yakında. Belkide tıp okumalıyım bundan sonra dedim. Hamile kalırsan bana gel mutlaka diyo. Hey Allahım hey
Aynen rizki olan dogacak, kim engel olabilir ki Allahin dediğine...Yaaaüzüldümmmm allahım en doğrusunu bilendir ben Ah bi yapabilsem o testi cesaret edip rabbim herkese isteyen hakeden herkese nasip etsin güzel bebişlerrr teşekkür ederim
Aynen rizki olan dogacak, kim engel olabilir ki Allahin dediğine...
Su an girdigin stres senin bütün hormonlarını etkiliyor, ne gerek var, sonuc değişmeyecek, varsa erken sevinc, yoksa da bikmadan yola devam,2 gun sonrada olsa guzel haberlerini bekliyoruz, her sey gönlünce olsun
[/QUOTE
Haklısın amaaa işte olmuyorrr 2 senedir hüsrannn hepimiz güzel haberler verelimmmm inş
Sanirim merkezin yogunluguna göre, çünkü kimine 1 ay kimine 20 gun demisler,1 ay demisler ama 20 gunde gelmiş, 20 demisler ama 15 gunde gelsmis, bir ay'ı gözden cikarmak lazim gibiPeki bu pgt işlemi ne kadar sürdü? 5. Günden sonra İncelemeye gönderilmesi, sonucun gelmesi ve transfere kadar süreç toplam ne kadar sürüyor?
Sanirim merkezin yogunluguna göre, çünkü kimine 1 ay kimine 20 gun demisler,1 ay demisler ama 20 gunde gelmiş, 20 demisler ama 15 gunde gelsmis, bir ay'ı gözden cikarmak lazim gibi
Doktor da gönülsüz demişsin ya aslında onu da sormak istedim. Doktor bir nedenle etkili bir yöntem diye düşünmüyorsa neden öneriyor kiEşim biraz maddi nedenlerle gönülsüz :) ben gönülsüz değilim ama cesaretim de yok :)
Hayır seninki kana geçmeden idrara geçiyor herhalde. Değişik bir şey..Aha hala silik çıkıyo götoş. İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.
Yarın için bol şans.. kaliteli yumurtalar olur umarımSorma canım bi heyecan bi değişik hallerPgtli embriyo transfer olanları okuyordum bi o aşamaya Gelecekmiyim bakalım teşekkür ederim haber ederim
Hayır seninki kana geçmeden idrara geçiyor herhalde. Değişik bir şey..
ayyyy sonraki sayfalari okuyup yazmayi bekleyemedim hamilesin iste:)) ne igne etkisi ya igneden etki bunca gune kalmaz. sonraki sayfalarda kan testi yapmis hamileyim diyen msj gormeyi diliyor opuyorumAha hala silik çıkıyo götoş. İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.
Kimi yerde yurt dışına yolluyormus, doğmadan medeniyetleri taniyan embriyolar :)))Hmm İzmir'de bu işler dandiktir kesin. İstanbul ya da Angara'ya göndermek lazım. Hoff..
Doktor da gönülsüz demişsin ya aslında onu da sormak istedim. Doktor bir nedenle etkili bir yöntem diye düşünmüyorsa neden öneriyor ki
Bir gun suruyo canim. 5. Gun gonderiyo ya fa 4. Gun aksami bir sonraki gun transfer. Ama bazi tup bebekciler rahim bir ay dinlensin diyo brnimki hemen transfer ettiPeki bu pgt işlemi ne kadar sürdü? 5. Günden sonra İncelemeye gönderilmesi, sonucun gelmesi ve transfere kadar süreç toplam ne kadar sürüyor?
surmise hangi şehirdesin?Bir gun suruyo canim. 5. Gun gonderiyo ya fa 4. Gun aksami bir sonraki gun transfer. Ama bazi tup bebekciler rahim bir ay dinlensin diyo brnimki hemen transfer etti
Merhaba, ben hic 21.gun baktirmadim,2 gebelikte de gebeliği öğrendiğim gün yapti doktorum, rahim kalinlasmasini anlamak için sanirim, ilkinde 11 küsür, ikincisinde de 25 civari bir deger cikmisti, ikisinde de bebegin kalp atisi alinamadi, yani 21.gun kaçtı bu deger hic bilmiyorum, 2 gun varsa testte silikte olsa cikar, ben 2 gun kala testte öğrendim, kendini strese sokmadan test yap bence
Angara ellaam:)surmise hangi şehirdesin?