İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aha hala silik çıkıyo götoş. İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.
Çok ilginç cidden 2,70 sen sonra kan vermedin di mi? Senin ki inatçı bence bir yere gitmem burdayım diyor ✌️

cilekliturta_33 cilekliturta_33 ay şimdi sende ne heyecan vardır aboooo, sayılı saatler kaldı bebişlerini toplatmaya, yarın çıkınca haber ver canım,merakla bekliyorum güzel haberlerini, bol şans 🍀
Sorma canım bi heyecan bi değişik haller :dua: Pgtli embriyo transfer olanları okuyordum bi o aşamaya Gelecekmiyim bakalım teşekkür ederim haber ederim 🥰

Benimki de pgt liydi masallah hemen tutundu sagliklica da dogdu. Pgt buyuk sans bence
Gerçekten mi çok sevindim ne güzel benim ilk denemem negatif oldu 2.de şansı arttırmak için elimizden geleni yapalım diyoruz inşallah 5.güne bi kaç embriyom gelir seni oğluş çok tatlı maşallah canım 😘

Gerçekten mi çok sevindim ne güzel benim ilk denemem negatif oldu 2.de şansı arttırmak için elimizden geleni yapalım diyoruz inşallah 5.güne bi kaç embriyom gelir seni oğluş çok tatlı maşallah canım 😘
Yarin icin ben de guzel haberlerini bekliyorum canim. Guzelce gelissinler kaliteli kaliteli insallah amiin.❤

Valla yarin kan mi versenn napsan.. benim icimde umut bitmiyordu napiimm gı
Bende de var o umut, baska forumda arkadas vardi, adet tarihinden 10 gun sonra testi pozitif cikti, adet olmadıkça test yapti hep negatifti, doktoru ona geriden gelen yumurtan var demiş zaten ufak boy, yumurta takibiyle ilk yumurtasina gore adet bekledi, sen geriden gelen o minnak Yumoş büyü catla döllen, olacakmış işte nasip

Bende de var o umut, baska forumda arkadas vardi, adet tarihinden 10 gun sonra testi pozitif cikti, adet olmadıkça test yapti hep negatifti, doktoru ona geriden gelen yumurtan var demiş zaten ufak boy, yumurta takibiyle ilk yumurtasina gore adet bekledi, sen geriden gelen o minnak Yumoş büyü catla döllen, olacakmış işte nasip
Alllah Allahhh yumurtaya can veren Rabbimm..ne buyuk ❤ arkadan gelenlere bak sen, buyumus yetismis o da yetmemis dollenmiss😎

Ankaradayım canım ben. Aslında tüp bebek doktorlarından kaçıyorum zira onlar sürekli sorun odaklı değil, tüp bebeğe aday hasta odaklı bakıyorlar ve ben onlar için çok iyi bir adayım. Bana ankarada iyi bir tüpsüz dalış yapan hoca leaaazım:)
Surmise yaş kaç burada neden direk tüpe yolluyorlar, bende ankarada yaşıyorum iyi Dr bende arıyorum. Bulursan banada söyle

Alllah Allahhh yumurtaya can veren Rabbimm..ne buyuk ❤ arkadan gelenlere bak sen, buyumus yetismis o da yetmemis dollenmiss😎
Rabbim çok büyük yeter ki "OL" desin canim, aslinda bundan şunu anladim yumurtlama geçti diye çalışmayı bırakmamak lazım, baksana arkadan kosarak gelen olabiliyor demek:oha:

6 tane 5. Gune aa seviyesinde geldi ama pgt den sadece iki tane saglikli geldi. Esimle benim kromozomlara da bakilmisti saglamdi o yuzden baya sasirdik. Hepsi iyi gelir sanmistik:) ikisi de transfer oldu bi tanesi tutu. Tesekkur ederim canim💕💕

Aha hala silik çıkıyo götoş. İğneden beri 14 gün geçti hala sıfırlanamadı nasıl bünyeyse sinirleniyorum artık heryerim şiş şiş zaten!
Benimki de yazık eczaneyi zengin edecek bi daha bak bi daha bak diye diye.
İnşallah bu sefer mucizen gelmiştir canım

Progesterona takılma,benimde ilkinde 11 lerde çıktı,ama iki test birden nasıl ikinci çizgiyi gösterir enteresan,sana doktor kaçıncı gün yap dedi testi,erken mi oldu acaba kan için
Selam bi sorum olacak ben de adet 21.günğ baktırdım 15.48 çıktı adetime iki gün var gebelik olur mu ki 😩

Selam bi sorum olacak ben de adet 21.günğ baktırdım 15.48 çıktı adetime iki gün var gebelik olur mu ki 😩
Merhaba, ben hic 21.gun baktirmadim,2 gebelikte de gebeliği öğrendiğim gün yapti doktorum, rahim kalinlasmasini anlamak için sanirim, ilkinde 11 küsür, ikincisinde de 25 civari bir deger cikmisti, ikisinde de bebegin kalp atisi alinamadi, yani 21.gun kaçtı bu deger hic bilmiyorum, 2 gun varsa testte silikte olsa cikar, ben 2 gun kala testte öğrendim, kendini strese sokmadan test yap bence

X