selam kızlar güzel bir gün olsun umarım hepimiz için. Bugün başka bir dr a gittm. Malum progesteron 5,6 çıkmıştı ve benim dr sadece iyi diye mesaj atmıştı. Ben de kendisinden pek hazetmediğim için başka bir dr buldum. Kendisine progesteronun çok düşük olduğunu düşündüğümü söyledim. 21. gün baktırdın de mi ded. Hayır dedim ben geç yumurtluyorum o yüzden ovulasyondan sonra 5 gün geçince 24 ünde baktırdım bugün de 7. gün o yüzden tekrar baktırmak istiyorum dedim. Olmaz 21. gün baktırmalıydın dedi. Hocam, bazen 21 inde ovualsyon bile olmamış oluyor nasıl kural gibi 21 inde baktırayım ki dedim. Kadın bi afalladı. Sen neden baktırıyosun dedi. Luthal faz yetmezliği olabileceğini düşünüyorum dedim. Onu bizim araştırmamız lazım dedi. Hocam araştırmıyosunuz ki sadece sebepsiz deyip gönderiliyorum. Ben peşinde düştüm artık belki progesteron çok düşüktür o yüzden tutunamıyordur zaten ovulasyondan sonra 10. gün regl oluyorum dedim. Ne yani 10 günde bir mi regl oluyosun dedi. Hayır hocam ovulasyondan sonra diyorum dedim. Kadın mı dr ben mi bi sinirlerilm bozuldu gözüm doldu falan. Çok steres yapıyosun ondan çocuğun olmuyodur senin dedi. Muayene etti, 10mm endometrium kalınlığın var çok güzel falan dedi amh istedi tekrar. Progesterondan baska baktırmak istedğin hormon var mı dedi, estrogene de bakalım dedim. O niye dedi. Bazen östrojen hormonu fazla salgılandığı için de progesteronu bastırıyormuş dedim. İyi senin dedin gibi olsun dedi. yumurta tembelliğin varsa pro women kullan günde iki kere dedi.
1-Çıldırayım mı
2-Pro women kullanananız var mı?