• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

psikolojik yumurtluyorum bence :) kac gundur ne akinti bitiyor ne agri. bir geciyor bir daha basliyor. azaliyor artiyor. manyak etti beni. en cok da ne zaman adet baslayacak diye merak ediyorum :)
bana da en kolay gelen sey yemek nedense.. en zor seyse te-miz-lik..!
Hele o süpürgeyi açmak:) düşman başına:KK53:

Ben de aşılamaya kadar ip atlayayım diyordum, iğnenin etkisi sağlı sollu kasık ağrısı var. uzandığım yerde bacak egzersizleri yapıyorum sadece:)
İğnelerle ip atlamak fazla sanki en iyisi yürüyüş. Bacak egzersizleri de iyi ama onun için de bir şekilde ısınmak lazım.
Benim eltim de yıllardır ikinci çocuğu istiyordu,eşi istemediğinden korundular hep.
Sonra beyefendi razı olmuş, hemen hamile kaldı.(Eşimin ailesinin erkeklerinde bi çocuk istememe durumu var sanırım:)
77 doğumlu, hamile kaldığında 38 yaşındaydı galiba, kızı 3 yaşında şimdi, büyük kızı da 16 yaşında
Aslında 38 genç bir yaş ama gebelik açısından bakıldığında doktorlar yaşlı olarak bakıyor.
Hamileliğinde kontrolde doktor demiş ki; ileri yaşta gebelik olan sizdiniz di mi diye:)
Bana anlatmıştı, doktor bana böyle dedi diye:KK48:
Şimdi ben onun hamile kaldığı yaşı geçtim, otomatik olarak ileri yaşta gebe olma hayalimiz var:KK70:
Takvimdeki yaşımıza bakıyoruz hata ediyoruz bence. Seneler içinde kendisine iyi bakan, genetik olarak da iyi bir alt yapısı olan bizden yaşça büyük olsa da biyolojik yaşı genç oluyor :)

son şansın bebek, geldin geldin.. annen seni kulagindan tutup zorla getirmesini de bilir.. onun gücünü de sabrını da sınama bence..
bir dost :)

Evet. Teyzen doğru söylüyo. Tersim pistir. Sen daha ananı tanımıyosun. Geleceesen gel, gelmiceesen ayıklama yöntemiyle iyi olanı seçecez ona göre ha! :KK67:
Eey çocuk! Sen kimsin yaa?! :KK70:

Kızlar enfeksiyon kana karışmış, zaten tekeeletek sandalye deydi.açikyarasi var oradan enfeksiyon kapmış, gitmedi Dr inat etti enfeksiyon 230 Lara çıkmış, sonra nefes alması azaldi o halde bile acile gitmek istemedi ,112 ye bile direndi.sonra yoğun bakım a aldılar acilen şimdi enfeksiyon düştü burnundan mama veriyorlar, boğazında hortumla nefes aliyor ,çıkarınca az aliuormus, için bir yanıyor anlatamam, yoğun bakım Dr çok ağır konuşuyor , perşembe günü yattı ,şekeri yok ,kalbi yok, kanda enfeksiyon da düşüyor ama ya nefes alamazsa o alet çıkınca. Kızlar dua edin nolur.akcigerler dolmuş enfeksiyon la.

Ultrasonun zararı olmaz, ses dalgası. Doktorun tedavi şekline göre rakam değişir. Ben merional 75 mg iğnelere 310 verdim. 360 TL miş, doktorumun indirimi oldu. Çatlatma iğnesine de 100 verirsem, laboratuvara 200-300 verir siniz, ben almayacağım dedi doktor.

Nerde senin doktorun iyiymiş. Istanbuldaydin galiba, öyleyse bana özelden yazarmisin. Fiyat çok iyi. 2 -3 binden bahsediliyor hep.

2 yaş var canım. Ben 77 ablam 75 li. Umarım ya, geçen arkadaşı yumurtalıklarını dondurdu, o da bir an düşündü sonra vazgeçti.

Yumurtalık dondurma nasıl oluyor. Yumurta değil mi o?

Kızlar enfeksiyon kana karışmış, zaten tekeeletek sandalye deydi.açikyarasi var oradan enfeksiyon kapmış, gitmedi Dr inat etti enfeksiyon 230 Lara çıkmış, sonra nefes alması azaldi o halde bile acile gitmek istemedi ,112 ye bile direndi.sonra yoğun bakım a aldılar acilen şimdi enfeksiyon düştü burnundan mama veriyorlar, boğazında hortumla nefes aliyor ,çıkarınca az aliuormus, için bir yanıyor anlatamam, yoğun bakım Dr çok ağır konuşuyor , perşembe günü yattı ,şekeri yok ,kalbi yok, kanda enfeksiyon da düşüyor ama ya nefes alamazsa o alet çıkınca. Kızlar dua edin nolur.akcigerler dolmuş enfeksiyon la.
Geçmiş olsun canım. ALLAH acil şifalar versin, biran önce iyileşir inşallah

Çok geçmiş olsun, atlatılmayacak bir şey değil üzülmeyin.
Akciğerler tedaviye kolay yanıt veren bir organdır

Yılbaşında da benim babam inadından acillik olmuştu. Zaturreden ölüyomuş haberi yok. Ciğerlerinde hem virüs hem bakteri kaynaklı enfeksiyon vardı. Akciğerindeki ve kan değerlerindeki enfeksiyon değeri 500lerdeydi ve düşürmeleri 3 farklı antibiyotikle 1 ay sürdü. 2 hafta sadece serumla beslendi. Konuşamıyodu. Oksijen veriliyodu sürekli. 11 kilo verdi. Sayıklıyodu yüksek ateş ve ilaçlardan dolayı. İlk defa babamı o halde gördüğüm için şok geçirmiştim, hastaneden çıkamıcak sandım. Yavaş yavaş konuşup kendi yemeye başladıktan sonra taburcu ettiler. 1 aydır bende kalıyo kendi evlerine göndermiyorum çünkü iyice toparlanmadan salar kendini diye. Annemi de dinlemiyo ama beni dinliyo o yüzden göndermiyoruz şimdilik. Artık kendi işlerini hallediyo, sigarayı bıraktı. Kilo almak için uğraşıyo. Nefes alıp verişi düzeldi. Hastaneyken hızlı ama karnı içine çöker şekilde nefes alır verirdi şimdi gayet normal. Halsizlikten dolayı çabuk yorulmaları devam ediyo ama. Doktor zamanla eskisi gibi iyi olacak dedi.

Ne hissettiğini anlıyorum. Daha yeni düşmüş enfeksiyon değeri. Ciğerleri kendini toplayana kadar yardımcı aygıtlar şart. Haftalarca sürebilir bu durum. Umarım en kısa zamanda düzelir, kendisi nefes almaya başlar.

Bu arada sigara kullanıyo mu? Ve doktor ne diyo?

Yılbaşında da benim babam inadından acillik olmuştu. Zaturreden ölüyomuş haberi yok. Ciğerlerinde hem virüs hem bakteri kaynaklı enfeksiyon vardı. Akciğerindeki ve kan değerlerindeki enfeksiyon değeri 500lerdeydi ve düşürmeleri 3 farklı antibiyotikle 1 ay sürdü. 2 hafta sadece serumla beslendi. Konuşamıyodu. Oksijen veriliyodu sürekli. 11 kilo verdi. Sayıklıyodu yüksek ateş ve ilaçlardan dolayı. İlk defa babamı o halde gördüğüm için şok geçirmiştim, hastaneden çıkamıcak sandım. Yavaş yavaş konuşup kendi yemeye başladıktan sonra taburcu ettiler. 1 aydır bende kalıyo kendi evlerine göndermiyorum çünkü iyice toparlanmadan salar kendini diye. Annemi de dinlemiyo ama beni dinliyo o yüzden göndermiyoruz şimdilik. Artık kendi işlerini hallediyo, sigarayı bıraktı. Kilo almak için uğraşıyo. Nefes alıp verişi düzeldi. Hastaneyken hızlı ama karnı içine çöker şekilde nefes alır verirdi şimdi gayet normal. Halsizlikten dolayı çabuk yorulmaları devam ediyo ama. Doktor zamanla eskisi gibi iyi olacak dedi.

Ne hissettiğini anlıyorum. Daha yeni düşmüş enfeksiyon değeri. Ciğerleri kendini toplayana kadar yardımcı aygıtlar şart. Haftalarca sürebilir bu durum. Umarım en kısa zamanda düzelir, kendisi nefes almaya başlar.

Bu arada sigara kullanıyo mu? Ve doktor ne diyo?
sana da gecmis olsun canim. neyse ki baban duzelmeye baslamis. yakin zamanda tamamen sagligina kavurus umarim.

Back