• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

dennisgo dennisgo ve panic_attack panic_attack çok umutluyuz sizden, en kısa sürede bi kutlama yapalım inşaallah burda:KK73:

Yapalım inşallah gı.

Ben bugün Marjo Marjo nun dediği tarifeyle lambadalara başlıyorum. :KK49:

Bu son doğal deneme ayım sayılır artık. Bi de aşılamayla tüp arasındaki ay kendi halimize bırakılacaz sanırım o kadar. :KK45:

Niye yaa oğlak olamsin ben umudunu kestiğim ay tüp Bebek düşüğü Nisan'da oldu ve o aydan gebe kalmışım niye oğlak olmasın

Aramızda husumet var. :)) Anlaşamıyoruz karı koca. O yüzden denk getirmemeye çalışacağız Nisan'da ama Mayıs'taki tüp tutar da erken doğurursam oğlak olacak mecbur. Risk budur. :KK45::KK14:

Günaydınlaarr :)

ben izlemiyorum kadın dizisini bi kaç kez öylesine bakmışızdır.. daha çok komedi tercih ediyoruz ama son dönemde o da yok jet sosyete de istenilen tadı vermiyor.. kızım bizim hikaye ve yasak elmayı izlemek istiyor ama izletmemeye çalışıyorum.. kim milyoner olmak istere bakıyoruz.. şimdi survivor başladı ona takılıyor.. çarpışma zevk verici şu anda.. cumartesi de erkenci kuş işte :))

Biz de Avlu ve Çarpışma'yı izliyoruz.

Kadın'ı fragmanlardan takip edebildiğim için izleyecek bişi yoksa denk gelirse bakıyorum.

Jet Sosyete'yi bi türlü sevemedim. :63:

Aşk-ı Memnu ve Avrupa Yakası ise hala arada açıp izlediklerimden. Efsaneler. :KK200:

Geçen yeni bi dizide Peykerciimi gördüm, bi de ona başlamayayım diye zapladım.:bicak:

dennisgo dennisgo tembelliğe devam mı bugün de:)
Ben de bugün artık zincirleri bi kırayım bi hareketleneyim istiyorum:KK71:
Bütün gün oturdum, yattım, kalkıp evi havalandırdım, soğuk oldu elektrikli sobayı yaktım, oğlan sabah okula giderken sütlaç istemişti onu yaptım, çayımı demledim içiyorum:kahve:
Sabah serviste bana yazıyor; anne sütlaç yapar mısın, bana sürpriz olsun diye:) diyor
Sürprizi de sipariş etti kıyamam:KK68:

Biz de Avlu ve Çarpışma'yı izliyoruz.

Kadın'ı fragmanlardan takip edebildiğim için izleyecek bişi yoksa denk gelirse bakıyorum.

Jet Sosyete'yi bi türlü sevemedim. :63:

Aşk-ı Memnu ve Avrupa Yakası ise hala arada açıp izlediklerimden. Efsaneler. :KK200:

Geçen yeni bi dizide Peykerciimi gördüm, bi de ona başlamayayım diye zapladım.:bicak:
Ya evet başlayınca zor oluyor:)

Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki bütün yorumları okudum kaç gündür, hepinizi tanıyor gibi oldum, yeri geldi okurken ağladım, yeri geldi kahkaha atarak güldüm farkında olmadan şakalaşmalara, ben içinizdeki en yaşlınızım sanırım 77 doğuımluyum. Ben de ikinci evladım olsun diye bu geç yaşımda yola çıktım ancak 3 aydır hüsran. Bugün adetimin 5 günlük gecikmesinden sonra adet oldum ve depresyona girmiş gibi yıkık çökük ve bitkin hissediyorum kendimi.Hatta bir arkadaşımız vardı 5 haftalık hamile bat tarihimiz onunla aynıydı, onu görünce çok ümitlenmiş ve sevinmiştim. Onun için de çok dua ediyorum. Hepinize kolaylık diliyorum, umarım hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alır ve yuvanızda huzurlu ömürler yaşarsınız. Tahlil bilgilerimi de paylaşırım daha sonra yorumlarınızı merak ediyorum ama şimdi yanımda yok işyerindeyim. sevgilerimle.
umarim bir an once ikinci bebek gelir.. sonucta burada herkes ayni yollardan benzer kaygilar ile geciyor. yas homonlar vs vs. ama bugun 77 dogumlu kuzenimin hamilelik haberini aldim. bende de kuzenler 40 ustu dogurmaya merakli. bu ikinci kuzenim :) bazen takvimdeki yas cok onemli olmuyor takvime gore biyolojik olarak daha genc veya yasli olabiliyoruz.

Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki bütün yorumları okudum kaç gündür, hepinizi tanıyor gibi oldum, yeri geldi okurken ağladım, yeri geldi kahkaha atarak güldüm farkında olmadan şakalaşmalara, ben içinizdeki en yaşlınızım sanırım 77 doğuımluyum. Ben de ikinci evladım olsun diye bu geç yaşımda yola çıktım ancak 3 aydır hüsran. Bugün adetimin 5 günlük gecikmesinden sonra adet oldum ve depresyona girmiş gibi yıkık çökük ve bitkin hissediyorum kendimi.Hatta bir arkadaşımız vardı 5 haftalık hamile bat tarihimiz onunla aynıydı, onu görünce çok ümitlenmiş ve sevinmiştim. Onun için de çok dua ediyorum. Hepinize kolaylık diliyorum, umarım hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alır ve yuvanızda huzurlu ömürler yaşarsınız. Tahlil bilgilerimi de paylaşırım daha sonra yorumlarınızı merak ediyorum ama şimdi yanımda yok işyerindeyim. sevgilerimle.
aminn amin hep birlikte bebeklerimize kavuşalım inşalllah..

Hayırlısı olsun inşallah doktorun da ne kadar rahat tedavi yanlıştı ne kolay onun için bütün iğneleri stresi yaşayan sensin nasıl olsa
bazi seyler de tedavi asamasinda anlasiliyor ya aslinda onu kastediyor. ilk tedavi genelde ortalama bir tedavi oluyor. yine de bir cok insanda ise yariyor. ama benim gibi bazilari da olumlu sonuc alamiyor tedavi yarim kaliyor. ikinci kisiye ozel olmasi muhtemel tedavi ama bende asil hata orada yapildi. ucuncu de iyi olacak ama ben biliyorum :) tedavilerde onden giden vitaminli yumurtama önlem aldi bu defa :)

Merhaba. Ben de 77 doğumluyum, kim demiş yaşlıyız diye, aşk olsun:) Umudumuzu kırmıyoruz, daha 3 ay olmuş. Bence hormon testlerini yapmakla başlayın işe. Ona göre tedavi planlarsınız. Sadece doğal yolu mu deneyeceksiniz, yardımcı üreme tekniklerinden de faydalanmayı düşünüyor musunuz

dennisgo dennisgo tembelliğe devam mı bugün de:)
Ben de bugün artık zincirleri bi kırayım bi hareketleneyim istiyorum:KK71:
Bütün gün oturdum, yattım, kalkıp evi havalandırdım, soğuk oldu elektrikli sobayı yaktım, oğlan sabah okula giderken sütlaç istemişti onu yaptım, çayımı demledim içiyorum:kahve:
Sabah serviste bana yazıyor; anne sütlaç yapar mısın, bana sürpriz olsun diye:) diyor
Sürprizi de sipariş etti kıyamam:KK68:
ahahah cok tatli ya surpriz siparisi vermesine bayildim. ben de doktora gittim geldim, yemek yaptim,biraz evi toparladim simdi oturuyorum. kosu bandi ile bakisiyoruz. yeni ilaclar geldi ya spora baslamak gerekiyor hissi uyandi bende. ama bu ay her gun agrim var kasıklarimda. sanki her gun yumurtluyorum. o nedenle bugun spor yok :)

Yapalım inşallah gı.

Ben bugün Marjo Marjo nun dediği tarifeyle lambadalara başlıyorum. :KK49:

Bu son doğal deneme ayım sayılır artık. Bi de aşılamayla tüp arasındaki ay kendi halimize bırakılacaz sanırım o kadar. :KK45:
son şansın bebek, geldin geldin.. annen seni kulagindan tutup zorla getirmesini de bilir.. onun gücünü de sabrını da sınama bence..
bir dost :)

ahahah cok tatli ya surpriz siparisi vermesine bayildim. ben de doktora gittim geldim, yemek yaptim,biraz evi toparladim simdi oturuyorum. kosu bandi ile bakisiyoruz. yeni ilaclar geldi ya spora baslamak gerekiyor hissi uyandi bende. ama bu ay her gun agrim var kasıklarimda. sanki her gun yumurtluyorum. o nedenle bugun spor yok :)
Yemek oldu mu her iş tamam sayılır:)
Hadi bakalım gelsin yumurtalar:anneadayı:

Yemek oldu mu her iş tamam sayılır:)
Hadi bakalım gelsin yumurtalar:anneadayı:
psikolojik yumurtluyorum bence :) kac gundur ne akinti bitiyor ne agri. bir geciyor bir daha basliyor. azaliyor artiyor. manyak etti beni. en cok da ne zaman adet baslayacak diye merak ediyorum :)
bana da en kolay gelen sey yemek nedense.. en zor seyse te-miz-lik..!

Ben de aşılamaya kadar ip atlayayım diyordum, iğnenin etkisi sağlı sollu kasık ağrısı var. uzandığım yerde bacak egzersizleri yapıyorum sadece:)

umarim bir an once ikinci bebek gelir.. sonucta burada herkes ayni yollardan benzer kaygilar ile geciyor. yas homonlar vs vs. ama bugun 77 dogumlu kuzenimin hamilelik haberini aldim. bende de kuzenler 40 ustu dogurmaya merakli. bu ikinci kuzenim :) bazen takvimdeki yas cok onemli olmuyor takvime gore biyolojik olarak daha genc veya yasli olabiliyoruz.
Benim eltim de yıllardır ikinci çocuğu istiyordu,eşi istemediğinden korundular hep.
Sonra beyefendi razı olmuş, hemen hamile kaldı.(Eşimin ailesinin erkeklerinde bi çocuk istememe durumu var sanırım:)
77 doğumlu, hamile kaldığında 38 yaşındaydı galiba, kızı 3 yaşında şimdi, büyük kızı da 16 yaşında
Aslında 38 genç bir yaş ama gebelik açısından bakıldığında doktorlar yaşlı olarak bakıyor.
Hamileliğinde kontrolde doktor demiş ki; ileri yaşta gebelik olan sizdiniz di mi diye:)
Bana anlatmıştı, doktor bana böyle dedi diye:KK48:
Şimdi ben onun hamile kaldığı yaşı geçtim, otomatik olarak ileri yaşta gebe olma hayalimiz var:KK70:

Back