• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yılbaşında da benim babam inadından acillik olmuştu. Zaturreden ölüyomuş haberi yok. Ciğerlerinde hem virüs hem bakteri kaynaklı enfeksiyon vardı. Akciğerindeki ve kan değerlerindeki enfeksiyon değeri 500lerdeydi ve düşürmeleri 3 farklı antibiyotikle 1 ay sürdü. 2 hafta sadece serumla beslendi. Konuşamıyodu. Oksijen veriliyodu sürekli. 11 kilo verdi. Sayıklıyodu yüksek ateş ve ilaçlardan dolayı. İlk defa babamı o halde gördüğüm için şok geçirmiştim, hastaneden çıkamıcak sandım. Yavaş yavaş konuşup kendi yemeye başladıktan sonra taburcu ettiler. 1 aydır bende kalıyo kendi evlerine göndermiyorum çünkü iyice toparlanmadan salar kendini diye. Annemi de dinlemiyo ama beni dinliyo o yüzden göndermiyoruz şimdilik. Artık kendi işlerini hallediyo, sigarayı bıraktı. Kilo almak için uğraşıyo. Nefes alıp verişi düzeldi. Hastaneyken hızlı ama karnı içine çöker şekilde nefes alır verirdi şimdi gayet normal. Halsizlikten dolayı çabuk yorulmaları devam ediyo ama. Doktor zamanla eskisi gibi iyi olacak dedi.

Ne hissettiğini anlıyorum. Daha yeni düşmüş enfeksiyon değeri. Ciğerleri kendini toplayana kadar yardımcı aygıtlar şart. Haftalarca sürebilir bu durum. Umarım en kısa zamanda düzelir, kendisi nefes almaya başlar.

Bu arada sigara kullanıyo mu? Ve doktor ne diyo?
Yok sigara icmiuor, Dr yoğun bakım in önünde bir konuşuyor bu adam ölür niye gelmefiniz niye geç kaldınız, benimki bide yuruyemiuir ,adam ne halde bu yaşamaz diyor, Dr kadinin ağzından zehir çıkıyor zehir. Benimki de inatçı, onun e nabız şifresini kırdım yeni kan almışlar bakalim enfeksiyon kaç olmuş.

Çok teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Eski (4-5 yıl önce) çekilen usg leri de götüreceğim bu defa. Kıyas yapacak. Fibrokistler vardı, ama fibroadenom yoktu. Meme MR ı çekelim dediler, açık MR çektirdim, korkuyorum kapalı MR dan. Onda da net çıkmıyormuş. 3 ay gel bir daha bakalım ebatına dedi. Biyopsi yapılmadı neyseki, çok korkuyorum:KK43:(
Bendede aynı fibroadenom yoktu. Fibroadenom 20-30 lu yaşlarda olurmuş genelde ben 43 yaşındayım. daha önce vardıda farkedilmedimi acaba bilmiyorum. Oyüzden fibroadenommu başka birşey mi diye emar istedi birde meme yapım çok yoğun muş. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bende çok korkuyorum.

umarim bir an once ikinci bebek gelir.. sonucta burada herkes ayni yollardan benzer kaygilar ile geciyor. yas homonlar vs vs. ama bugun 77 dogumlu kuzenimin hamilelik haberini aldim. bende de kuzenler 40 ustu dogurmaya merakli. bu ikinci kuzenim :) bazen takvimdeki yas cok onemli olmuyor takvime gore biyolojik olarak daha genc veya yasli olabiliyoruz.
Cok teşekkürler umarım siz de yavrunuzu kuzen çocuklarıyla birlikte oynarken izlersiniz en kisa sürede

Yok sigara icmiuor, Dr yoğun bakım in önünde bir konuşuyor bu adam ölür niye gelmefiniz niye geç kaldınız, benimki bide yuruyemiuir ,adam ne halde bu yaşamaz diyor, Dr kadinin ağzından zehir çıkıyor zehir. Benimki de inatçı, onun e nabız şifresini kırdım yeni kan almışlar bakalim enfeksiyon kaç olmuş.

Ben de e-nabız'dan takip ediyodum sonuçları ve verilen ilaçları.

Baban sağ salim çıktıktan sonra doktoru şikayet et. İnternette hakkında yorum yaz. Hastane yorumlarına da yaz. Ne olursa olsun bu şekilde konuşamazlar hasta yakınlarıyla. Utanmaz arlanmaz. Başka uzman varsa değiştirin hatta. Sinir oldum manyak mı ne.

Olsun olsun benim küçük oğlum oğlak, o kadar tatlı ve güzel bir kalbi var ki inanamazsın, maşaallah.
Bırak benimle inatlaşmayı, kıracak diye korkar.
11 yaşında, en iyi arkadaşım, aşkım her şeyim o benim.
Tabi ki çocuğum olduğu için de seviyorum ama aynı zamanda onun naifliğine, kibarlığına da hayranım.
İnan abartmıyorum,birebir aynı

Maşallah canım oğluşuna . Benimde bir tane oğlum var 11 yaşında oğlak burcu seninki kadar olmasada çok benziyor huyları. Allahım esirgesin cümlemizinkini inşallah.

Merhaba. Ben de 77 doğumluyum, kim demiş yaşlıyız diye, aşk olsun:) Umudumuzu kırmıyoruz, daha 3 ay olmuş. Bence hormon testlerini yapmakla başlayın işe. Ona göre tedavi planlarsınız. Sadece doğal yolu mu deneyeceksiniz, yardımcı üreme tekniklerinden de faydalanmayı düşünüyor musunuz
Bana sorarsan yaşlı değilim ama eşim yasli oldugum ucin hamile kalamayacagima inaniyor. Hormon testlerini yaptırdım amh sayimi falan yapildi. Doktorum herseyin çok iyi oldugunu soyledi ama üç ayda bir yol katedemedim

Bana sorarsan yaşlı değilim ama eşim yasli oldugum ucin hamile kalamayacagima inaniyor. Hormon testlerini yaptırdım amh sayimi falan yapildi. Doktorum herseyin çok iyi oldugunu soyledi ama üç ayda bir yol katedemedim
uc ay cok kisa bir sure degil mi ama. esinizin sonuclari da iyiyse olacaktir mutlaka. ama yasa takiliyor ve hemen olsun istiyorsaniz imkan da varsa aşilama, tup bebek tedavilerini dusunmelisiniz belki de

Cok teşekkürler umarım siz de yavrunuzu kuzen çocuklarıyla birlikte oynarken izlersiniz en kisa sürede
tesekkur ederim. umarim oyle olur. bizde de bir sorun yok ama olmadi su zamana kadar. hatta tup bebek tedavisinde bile sorunlar cikti. ama bu sene bir cogumuzun guzel haber alacagina inaniyorum ben.

uc ay cok kisa bir sure degil mi ama. esinizin sonuclari da iyiyse olacaktir mutlaka. ama yasa takiliyor ve hemen olsun istiyorsaniz imkan da varsa aşilama, tup bebek tedavilerini dusunmelisiniz belki de

tesekkur ederim. umarim oyle olur. bizde de bir sorun yok ama olmadi su zamana kadar. hatta tup bebek tedavisinde bile sorunlar cikti. ama bu sene bir cogumuzun guzel haber alacagina inaniyorum ben.
Amin inşallah.

Esimin sperm sayımına ihtiyac duymadi doktor şimdilik bende de sorun görmediği için devam etmemi stres yapmamami söyledi.

Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki bütün yorumları okudum kaç gündür, hepinizi tanıyor gibi oldum, yeri geldi okurken ağladım, yeri geldi kahkaha atarak güldüm farkında olmadan şakalaşmalara, ben içinizdeki en yaşlınızım sanırım 77 doğuımluyum. Ben de ikinci evladım olsun diye bu geç yaşımda yola çıktım ancak 3 aydır hüsran. Bugün adetimin 5 günlük gecikmesinden sonra adet oldum ve depresyona girmiş gibi yıkık çökük ve bitkin hissediyorum kendimi.Hatta bir arkadaşımız vardı 5 haftalık hamile bat tarihimiz onunla aynıydı, onu görünce çok ümitlenmiş ve sevinmiştim. Onun için de çok dua ediyorum. Hepinize kolaylık diliyorum, umarım hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alır ve yuvanızda huzurlu ömürler yaşarsınız. Tahlil bilgilerimi de paylaşırım daha sonra yorumlarınızı merak ediyorum ama şimdi yanımda yok işyerindeyim. sevgilerimle.
Bütün yorumları okuyamamışsın canım en büyük benim sanırım (43 yaş) Amin inşallah tüm dualarımız kabul olsun.

Ben de e-nabız'dan takip ediyodum sonuçları ve verilen ilaçları.

Baban sağ salim çıktıktan sonra doktoru şikayet et. İnternette hakkında yorum yaz. Hastane yorumlarına da yaz. Ne olursa olsun bu şekilde konuşamazlar hasta yakınlarıyla. Utanmaz arlanmaz. Başka uzman varsa değiştirin hatta. Sinir oldum manyak mı ne.
İlaçlar nereden takip ediliyor kuzu, kalbim öyle kırık ki ,şimdi kan tahliliji bekliyorum , bugün kadını görmemek için yanına gitmedim , bana Diyorum yaşama şansı onda 2 , ne bekliyorsun diye,bişey diyemedim , Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Maşallah canım oğluşuna . Benimde bir tane oğlum var 11 yaşında oğlak burcu seninki kadar olmasada çok benziyor huyları. Allahım esirgesin cümlemizinkini inşallah.
Allah bağışlasın canım, aynı yıl aynı ay mı doğdular acaba:)
Benim oğlumda 11 yaşında, 10 ocak 2008 doğumlu

Kızlar enfeksiyon kana karışmış, zaten tekeeletek sandalye deydi.açikyarasi var oradan enfeksiyon kapmış, gitmedi Dr inat etti enfeksiyon 230 Lara çıkmış, sonra nefes alması azaldi o halde bile acile gitmek istemedi ,112 ye bile direndi.sonra yoğun bakım a aldılar acilen şimdi enfeksiyon düştü burnundan mama veriyorlar, boğazında hortumla nefes aliyor ,çıkarınca az aliuormus, için bir yanıyor anlatamam, yoğun bakım Dr çok ağır konuşuyor , perşembe günü yattı ,şekeri yok ,kalbi yok, kanda enfeksiyon da düşüyor ama ya nefes alamazsa o alet çıkınca. Kızlar dua edin nolur.akcigerler dolmuş enfeksiyon la.
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Esimin sperm sayımına ihtiyac duymadi doktor şimdilik bende de sorun görmediği için devam etmemi stres yapmamami söyledi.
neden istemedi bilmiyorum sonucta iki kisi bebek istiyoruz dediginde her ikisine de bakiliyor. zaten erkek bir spermiyogram veriyor ve hersey yolundaysa devreden cikiyor. o nedenle ilk ona bakmayi tercih ediyorlar diye biliyordum.

Back