• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

benim eşimin de sperm değerleri normalin altındayken gebe kaldım. hiç beklemiyoduk hatta. aşılama için adet olacağım günü beklerken gebe olduğumu ögrendim. kısmet diyorum inşallah hayırlısı olur hakkınızda.
oy cnm. ins . bende hamile kalirim. dün akşam vikis buğusu yaptım. kasiklarim cok.agridi

Niye yaa oğlak olamsin ben umudunu kestiğim ay tüp Bebek düşüğü Nisan'da oldu ve o aydan gebe kalmışım niye oğlak olmasın
Olsun olsun benim küçük oğlum oğlak, o kadar tatlı ve güzel bir kalbi var ki inanamazsın, maşaallah.
Bırak benimle inatlaşmayı, kıracak diye korkar.
11 yaşında, en iyi arkadaşım, aşkım her şeyim o benim.
Tabi ki çocuğum olduğu için de seviyorum ama aynı zamanda onun naifliğine, kibarlığına da hayranım.
İnan abartmıyorum,birebir aynı

Bazıları çok şanslı korunmayı bırakıp bir kaç ay içinde hamile kalıyor benim bir arkadaşım var onunla ilk ogullarimizda kırkımız karıştı 5 yıl sonra ikimizde hadi vakti geldi deyip korunmayı bıraktık ve o ikinci ay gebe kaldı kızı şimdi ilkokula başladı ben yeni anne oldum bu iş nasip işi rabbim ne zaman uygun görürse o zaman geliyor kuzular

Ben iyiyim 40miz çıktı bebiş iyi gaz çıkarma sorunu var kuzunun emiyor gaz sancısı oluyor böyle kısır döngü ile geçiyor günler çok şükür bu günümüze
Maşaallah ne güzel, ikinci de olsa eve yeni gelen bebeğe alışma süreci oluyor.
Sakin bir bebek olsun:anne::KK200:

Günaydınlaarr :)

ben izlemiyorum kadın dizisini bi kaç kez öylesine bakmışızdır.. daha çok komedi tercih ediyoruz ama son dönemde o da yok jet sosyete de istenilen tadı vermiyor.. kızım bizim hikaye ve yasak elmayı izlemek istiyor ama izletmemeye çalışıyorum.. kim milyoner olmak istere bakıyoruz.. şimdi survivor başladı ona takılıyor.. çarpışma zevk verici şu anda.. cumartesi de erkenci kuş işte :))
Evet jet sosyete iyidir ama bir Avrupa Yakası değil:)
Yıllar önce Avrupa Yakası'nı izliyorduk.
Tam o gün Yaprak Dökümü de varmış.
Eşi askerde olduğu için eltim arada bizde kalırdı, o Yaprak Dökümü'nü izlerdi.
Ben de alıştım ve hala tekrar bölümlerini izliyorum.
O yıllarımı hatıtlatıyor bana, daha küçük oğlum yokken, o bahsettiğim depresyon zamanlarımda, sonra hamile kaldım, oğlum doğdu hep devam etti dizi yani hayatımın en önemli anılarının olduğu zamanlar..
Belki de ondan, şimdi tekrar bölümlerini bile kaçırmıyorum:)
Ceyda ile birlikte hamile kalmıştık:-)
Cidden 9 ay sürdü dizide Ceyda'nın doğurması:KK70:
Doğumuma yakın, Ceyda doğurdu ben daha doğuramadım diyordum :KK30:
Birazdan başlayacak yine :)

Evet jet sosyete iyidir ama bir Avrupa Yakası değil:)
Yıllar önce Avrupa Yakası'nı izliyorduk.
Tam o gün Yaprak Dökümü de varmış.
Eşi askerde olduğu için eltim arada bizde kalırdı, o Yaprak Dökümü'nü izlerdi.
Ben de alıştım ve hala tekrar bölümlerini izliyorum.
O yıllarımı hatıtlatıyor bana, daha küçük oğlum yokken, o bahsettiğim depresyon zamanlarımda, sonra hamile kaldım, oğlum doğdu hep devam etti dizi yani hayatımın en önemli anılarının olduğu zamanlar..
Belki de ondan, şimdi tekrar bölümlerini bile kaçırmıyorum:)
Ceyda ile birlikte hamile kalmıştık:-)
Cidden 9 ay sürdü dizide Ceyda'nın doğurması:KK70:
Doğumuma yakın, Ceyda doğurdu ben daha doğuramadım diyordum :KK30:
Birazdan başlayacak yine :)
eveett yaprak döküümüünü de az izlemedik... Aman Ali Rıza bey duymasın diye diye felakete sürükledi aileyi.. :))
aşkı memnu muhteşem yüzyıl ikinci bahar şehnaz tango sıkı takip ettiklerimdendi.. ilk dizimiz de bizimkiler :D
bende aşkı memnuda hamileydim :)

eveett yaprak döküümüünü de az izlemedik... Aman Ali Rıza bey duymasın diye diye felakete sürükledi aileyi.. :))
aşkı memnu muhteşem yüzyıl ikinci bahar şehnaz tango sıkı takip ettiklerimdendi.. ilk dizimiz de bizimkiler :KK70:
bende aşkı memnuda hamileydim :)
Şimdi tekrar aynı diziyi izleyince sanki o yıllara gitmiş gibi oluyor musun sen de:)
Resmen oturup Yaprak Dökümü izliyorum her gün, tv2 de işi biliyor, her yıl tekrar tekrar veriyor diziyi:)
Erkenci Kuş'un gününü bilmiyorum ama ne zaman denk gelsem takılıp bakıyorum, tatlı bir dizi:)
Muhteşem Yüzyıl ile İkinci Bahar'ı pek izlemedim.
Yetişkinlik zamanımın ilk dizisi şu Özcan Deniz'in ağa dizisi vardı ya oydu:KK70:

Evliliği istiyor tabi de, kısmet bu işler canım, çok güler yüzlü, sosyal biridir ama olmayınca olmuyor. İçimizde çocukları en çok seven hep o oldu. Hayırlısı canım
öyle öyle kısmet nasip bu işler... benim bir görümcem de bekar.. ohh diyorum bazan ne evlencen.. belki kendi istiyordur içinde.. evet ya aman der çoluk çocuk koca derdi der :D

Şimdi tekrar aynı diziyi izleyince sanki o yıllara gitmiş gibi oluyor musun sen de:)
Resmen oturup Yaprak Dökümü izliyorum her gün, tv2 de işi biliyor, her yıl tekrar tekrar veriyor diziyi:)
Erkenci Kuş'un gününü bilmiyorum ama ne zaman denk gelsem takılıp bakıyorum, tatlı bir dizi:)
Muhteşem Yüzyıl ile İkinci Bahar'ı pek izlemedim.
Yetişkinlik zamanımın ilk dizisi şu Özcan Deniz'in ağa dizisi vardı ya oydu:KK70:
evet o günleri düşünüyorsun vayy be diyorsunn biz de gençtik geçen yaz ben de kanal d de aşkı memnunun finaline denk gelmiştim oturdum izledim yine ağla ağla...:D aa evet seğmen ağayı nasıl unuttumm ona da baktık tabi :D

Selam kızlar
Doktordan geldim, yeni tedavi planladı, ilaçlarımı da aldım. Adetle birlikte başka ilaçlarla tekrar başlıyorum. Doktorun söylediği, senin yumurtlamanda ya da yumurtalık fonksiyonlarında bir sorun yok bu tedavi yanlıştı değiştireceğiz dedi. Çatlamaması için iğne vururken neden yumurta çatladı sorusunun cevabı ise iğneye geç başlamışız tedavi ile başlanmalıydı dedi. Yumurtalıklarım çok hassasmış. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakacağız. Bu kez daha iyi olacağına inanıyorum. Bu arada adetin 2. Günü yapılan testler beni şaşırttı. Çünkü elimde en son tüp bebek tedavisine başlarken yapılan testler vardı orada da fsh ; 8 / e2 ; 70 gibiydi. Bu defa
lh;4 /fsh ;6 / e2;54 / progesteron 0,34 çıkmış.
Bu arada testler aynı laboratuvara ait. Fsh neden düşer ki? En azından daha iyi bir değer gelmiş üzümünü yiyip bağını sormamak lazım :)

dennisgo dennisgo gittin geldin mi? panic_attack panic_attack sonuçları aldın mı?
Gittim tedavi protokolümü ve de ilaçlarımı aldım geldim. Kuzular dolapta yatıyor, ilk adetle başlıyorum. Bir ay dinlendirme de olmayacak. normalde adetim 25-26 Şubat gibi.. bu ay iki kere çatlama olmuş olabilir o nedenle değişirse bilmiyorum.

Gittim tedavi protokolümü ve de ilaçlarımı aldım geldim. Kuzular dolapta yatıyor, ilk adetle başlıyorum. Bir ay dinlendirme de olmayacak. normalde adetim 25-26 Şubat gibi.. bu ay iki kere çatlama olmuş olabilir o nedenle değişirse bilmiyorum.
tamam düzenli beslenmek spor geri sönüş sağlayabiliyordu ondan demek ki evet iyi bişey tabi düşmesi :))
şimdi senin bu denemelerinin tutma şansı yok mu? neyse olsun da artık ne şekilde olursa canım yaa..

tamam düzenli beslenmek spor geri sönüş sağlayabiliyordu ondan demek ki evet iyi bişey tabi düşmesi :))
şimdi senin bu denemelerinin tutma şansı yok mu? neyse olsun da artık ne şekilde olursa canım yaa..
Deneyin doğal yoldan olabilir diye bir tavsiyesi hiç olmadı. O nedenle sonuç negatif olacak gibi planlama yapıldı. Ama bu arada tutarsa ilaçları iade ederiz. Yeter ki tutsun :) ama tutmamışsa da yeni tedavi ilk günden başladığı için elimde ilaç olması gerekiyordu.

Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki bütün yorumları okudum kaç gündür, hepinizi tanıyor gibi oldum, yeri geldi okurken ağladım, yeri geldi kahkaha atarak güldüm farkında olmadan şakalaşmalara, ben içinizdeki en yaşlınızım sanırım 77 doğuımluyum. Ben de ikinci evladım olsun diye bu geç yaşımda yola çıktım ancak 3 aydır hüsran. Bugün adetimin 5 günlük gecikmesinden sonra adet oldum ve depresyona girmiş gibi yıkık çökük ve bitkin hissediyorum kendimi.Hatta bir arkadaşımız vardı 5 haftalık hamile bat tarihimiz onunla aynıydı, onu görünce çok ümitlenmiş ve sevinmiştim. Onun için de çok dua ediyorum. Hepinize kolaylık diliyorum, umarım hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alır ve yuvanızda huzurlu ömürler yaşarsınız. Tahlil bilgilerimi de paylaşırım daha sonra yorumlarınızı merak ediyorum ama şimdi yanımda yok işyerindeyim. sevgilerimle.

Selam kızlar
Doktordan geldim, yeni tedavi planladı, ilaçlarımı da aldım. Adetle birlikte başka ilaçlarla tekrar başlıyorum. Doktorun söylediği, senin yumurtlamanda ya da yumurtalık fonksiyonlarında bir sorun yok bu tedavi yanlıştı değiştireceğiz dedi. Çatlamaması için iğne vururken neden yumurta çatladı sorusunun cevabı ise iğneye geç başlamışız tedavi ile başlanmalıydı dedi. Yumurtalıklarım çok hassasmış. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakacağız. Bu kez daha iyi olacağına inanıyorum. Bu arada adetin 2. Günü yapılan testler beni şaşırttı. Çünkü elimde en son tüp bebek tedavisine başlarken yapılan testler vardı orada da fsh ; 8 / e2 ; 70 gibiydi. Bu defa
lh;4 /fsh ;6 / e2;54 / progesteron 0,34 çıkmış.
Bu arada testler aynı laboratuvara ait. Fsh neden düşer ki? En azından daha iyi bir değer gelmiş üzümünü yiyip bağını sormamak lazım :)
Hayırlısı olsun inşallah doktorun da ne kadar rahat tedavi yanlıştı ne kolay onun için bütün iğneleri stresi yaşayan sensin nasıl olsa

Back