- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
Ultrasonun zararı olmaz diyesim var..ama sadece sanıyorum. Sonuçta bebeğe bakarken bile bu yöntemin kullanılmasının bir anlamı olmalı. Ama emin değilsen gitmeden test yapsan ve pozitifse doktora mı sorsan acaba?Selam gençler:)
@seheryeli77 teşekkürler. Sen bayağı doğal besleniyormussun. Demekki yumurta rezervinin sırrı doğal beslenmekte.
Kızlar bu arada yarın benim bat günüm takvimime göre. Ama ovu testinde 2 gün geç oldu. Doğal olarak 3 gün sonra olcaktir. Bu arada hiç belirtim yok, sadece vücut isim yüksekti bugün itibariyle düştü gibi hissediyorum. Perşembe günü trioid için ultrason randevum var. O zamana kadar adet olmazsam ultrasonun zararı olur mu?
Bu arada bende aşılama mi denesem kızlar. Tüp ten sonra aşılama deneniyor mu? Yaptıracak olan arkadaşlar maliyet ne tutuyor araştırdınız mi?
Aşılama sen istersen olur neden tüp bebekten sonra olmasın ki. Rapor mu çıkarmıştın tüp bebek için?