Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu öğleden sonra gidicem ve hala adet olmadım.bi de antidepresan kullaniyordum düşük doz birakma evresinde ani kestim, salak gibiyim)) yolda biri sovse elini sıkıp teşekkür edicem nerdeyse))dreamy07 ne zaman sonuç belli olacak ? merakla bekliyoruuz:)
Ben 3 gün kala yaptım negatif cikmisri.
ilahi Allah şifa versin canım sorunsuz atlatırsın inşallah... tamam iyi haberlerini bekliyorum:)Kuzu öğleden sonra gidicem ve hala adet olmadım.bi de antidepresan kullaniyordum düşük doz birakma evresinde ani kestim, salak gibiyim)) yolda biri sovse elini sıkıp teşekkür edicem nerdeyse))
normal testi mi? bende de bir tane test kalmış çarşamba yapıyım diyorum onu bakalım.. gerçi kan vermem gerek d vit ve demir durumu için kontrol lazım, gitmişken hcg de istetiyim diyorum ama, üşeniyorum hastaneye gitmeye :)Ben 3 gün kala yaptım negatif cikmisri.
gittim verdim valla hava çok güzel evet... ayy sorma bakmıyordu bir kutudan nolcak dedi, kasım sonu başka bi hastaneye gitmiştim.. işte hastalarımız başka hastanelere gidiyor pahalı testler öyle her ay bakılmaz bilmem ne dedim 2 ayı geçti sen bi bak hele sen düzenle tedavimi :)) araya da hcgyi sıkıştırdım şüphen varsa bakalım dedi.. ayy fos çıkar ama işte bir umut 'YA VARSA'ewet, erken gebelik testleri 4-5 gün önceden pozitif çıkabiliyormuş.
Adet gecikmesini bekleyeceğim ya da:)
Üşenme git bence, İstanbulda hava çok güzel bugün. 17-18 derece gösteriyor. Ankara nasıl
Hayırlısigittim verdim valla hava çok güzel evet... ayy sorma bakmıyordu bir kutudan nolcak dedi, kasım sonu başka bi hastaneye gitmiştim.. işte hastalarımız başka hastanelere gidiyor pahalı testler öyle her ay bakılmaz bilmem ne dedim 2 ayı geçti sen bi bak hele sen düzenle tedavimi :)) araya da hcgyi sıkıştırdım şüphen varsa bakalım dedi.. ayy fos çıkar ama işte bir umut 'YA VARSA'
Aynen benimde hirs oldu. 4. Ay di ocak ayi. Kurtajdaan sonra. Hirs yaptim niye olmuyo diye.
Tesekkur ederim ok
Tamam oyle yapiyoruz:)
Ya alkol alinca vucutta kalma suresi nedir. Ben 40 gun diye duydugumdan sarap icmjyorum kac aydir. Kandan karisir gebelige diye
Kan testi garanti sonuç. En güzelini yapmışsın. Umarım pozitif olur. Ne zaman alacaksın sonucu ?gittim verdim valla hava çok güzel evet... ayy sorma bakmıyordu bir kutudan nolcak dedi, kasım sonu başka bi hastaneye gitmiştim.. işte hastalarımız başka hastanelere gidiyor pahalı testler öyle her ay bakılmaz bilmem ne dedim 2 ayı geçti sen bi bak hele sen düzenle tedavimi :)) araya da hcgyi sıkıştırdım şüphen varsa bakalım dedi.. ayy fos çıkar ama işte bir umut 'YA VARSA'
canım teşekkürler yarın çıkar dediler bugün çıkan olmaz mı dedim, hepsi yarın drde olur dediKan testi garanti sonuç. En güzelini yapmışsın. Umarım pozitif olur. Ne zaman alacaksın sonucu ?
Kaç gün var adetine. Ben olsam ben de bakardım sürekli :)canım teşekkürler yarın çıkar dediler bugün çıkan olmaz mı dedim, hepsi yarın drde olur dedi
ben ara ara bakıyorum çıkan var mı diye:) tam kan sayım çıkmış.. diğerleri de gelir heralde.
floya göre 3 takvivim e göre 4 gün canım. ayy valla bakıyorum ama yok akşam çıkmadan halletseler barii hayırlısıyla :)Kaç gün var adetine. Ben olsam ben de bakardım sürekli :)
Umarım pozitif olur canım. Güzel haberi alırsın ve biz de seninle birlikte mutlu oluruz ve hepimize de umut olur :)floya göre 3 takvivim e göre 4 gün canım. ayy valla bakıyorum ama yok akşam çıkmadan halletseler barii hayırlısıyla :)
hayırlısı canım.. inşallah :)Umarım pozitif olur canım. Güzel haberi alırsın ve biz de seninle birlikte mutlu oluruz ve hepimize de umut olur :)
The amount of time alcohol can be detected in your system depends on the type of test used.40 gün mü? Maksimum 24 saat içinde idrarla atılır. Kandan temizlendiğini de ayıldığın an anlarsın. :) 40 gün olsaydı 40 gün trafiğe çıkamazdık yav. Üfletmez, kan tahlili yaparlardı yollarda seyyar :)
The amount of time alcohol can be detected in your system depends on the type of test used.
https://americanaddictioncenters.org/alcoholism-treatment/how-long-in-system
- Blood: up to 6 hours
- Breathalyzer: 12-24 hours
- Saliva: 12-24 hours
- Urine: 12-24 hours for older methods of testing; 72 hours or longer for newer methods that test for ethanol metabolites such as ethyl glucuronide and ethyl sulfate
- Hair: up to 90 days2,4
Kızlar benim yumurtlamadan sonra karnım çok huzursuz oluyor. Ağrıyor tuhaf şeyler. Yumurtlamaya kadar hiç bir sorunum yok. Benim acaba bağışıklık aşısına mi ihtiyacım var. Spermlerle uyumsuzluk mu var nedir.