How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kızlar benim yumurtlamadan sonra karnım çok huzursuz oluyor. Ağrıyor tuhaf şeyler. Yumurtlamaya kadar hiç bir sorunum yok. Benim acaba bağışıklık aşısına mi ihtiyacım var. Spermlerle uyumsuzluk mu var nedir.

Alerjin olsa vajinada olur sıkıntılar karnında değil.

Sperm allergy, sometimes called semen allergy or seminal plasma hypersensitivity, is a rare allergic reaction to proteins found in a man's semen. It mostly affects women. Some common symptoms of sperm allergy are redness, swelling, pain, itching, and a burningsensation in the vaginal area.

dreamy07 dreamy07 kan sonucunu aldın mı
Aldım canım 1813 çıktı,dün Dr kese gördü amacı boş dedi onlar değil de ağır depresyon başladı, dün ölmeyi bile düşündüm, napcam bilemiyorum, çünkü direk kara bulutlar coktu ustume. Yabilir miyim,istiyor muyum bilmiyorum. Hayırlısi. Allah yardım etsin.

Aldım canım 1813 çıktı,dün Dr kese gördü amacı boş dedi onlar değil de ağır depresyon başladı, dün ölmeyi bile düşündüm, napcam bilemiyorum, çünkü direk kara bulutlar coktu ustume. Yabilir miyim,istiyor muyum bilmiyorum. Hayırlısi. Allah yardım etsin.
Canım o nasıl söz, yaparsın tabiki, antidepresanı doktoruna sormadan bir anda bırakmasaydın keşke, en tehlikelisi. Psikiyatr ile görüş hamilelere uygun antidepresan verecektir. Bu süreç çok önemli canım, bebeğe de yansır ruh halin.

İlk 3 ay vermiyor ve dün psikiyatri sırasında beklerken kadının biri tek çocuk daha iyi bu karnındaki erkek olursa yandım, kizin için kötü olur. Kardeş olsa ne olmasa ne, bakabilicsn mi bez olmak s 70 lira diye diye gomdu beni. Kızıma haksızlık yapıyorum gibi grldi

İlk 3 ay vermiyor ve dün psikiyatri sırasında beklerken kadının biri tek çocuk daha iyi bu karnındaki erkek olursa yandım, kizin için kötü olur. Kardeş olsa ne olmasa ne, bakabilicsn mi bez olmak s 70 lira diye diye gomdu beni. Kızıma haksızlık yapıyorum gibi grldi

Psikiyatri sırasında bekleyen herkes kötümserdir zaten. Çocuk yetiştirmek evet masraflı ama erkek olursa niye yanıyosun yahu? Niye kızın için kötü olsun? O senin yetiştirme tarzına bağlı. Erkek gibi değil insan gibi yetişirse kimse yanmaz. Şu an zaten çoğu gebelikte standart yaşanan acabaları, endişe duygularını antidepresanı birden bıraktığın için daha yoğun anksiyeteler şeklinde yaşıyorsun. Kendini kötü hissettiğin her an bunun vücudundaki hormon değişimi ile beynindeki kimyasal değişimden kaynaklandığını bil. Beyin şu an birden yok olan serotoninin yoksunluğunu yaşıyor. O yüzden ani dibe vurmalar, duygu değişimleri ve ağlama krizleri yaşaman çok normal. Kendine bunun sebebinin antidepresanı zamansız bırakman olduğunu hatırlatır dikkatini başka şeylerle dağıtmaya çalışırsan 3 ayda yoksunluk belirtilerin geçecektir. Bazen yer ayağının altından kayar gibi olsa da geçici bi süreç bu. Sabredicen.

Ilk once cikan degerin cok iyi bu hafta icin. Benim dusukle sonuclanan hamileligimde bu haftada 77 cikmisti HcG. Sonra artti ama iste sagliksiz embriyo, dusuk ile sonuclandi. Yani oncelikle degerin cok iyi, demektir ki embriyo da gayet saglikli.

Ikincisi kesenin ici tabii ki bos olacak. 8.haftada gorunur bebek. O kadar minicik ki o su anda imkansiz gibi birsey gormeniz. Bilmiyorum Japonlar bir yolunu bulmustur belki. Sacin, kilin ustune yazi yazacak kadar ince lazeri bulmus acayip bir millet. Bunu da bulmus olabilirler.

Ucuncusu antidepresan cat diye birakilmaz. Dozaji azaltilarak birakilir. Bir de ustune ustluk vucudunda hormonal degisiklikler oluyor su anda. Ustune o da binerse boyle hissetmen beklenebilecek birsey. Hemen doktoruna git.

Dorduncusu 5 tane cocuk yapmiyorsun, ikinciyi yapiyorsun. Bakilir. Ucuncu, dorduncuyu deniyor olsaydin evet, dusun derdim ekonomisini bu isin. Ama iki cocuga niye bakilmasin? Sakin bu karamsar insanlari dusunup yanlis seyler yapmaya kalkma.

Besincisi bunalinca buraya bize yaz.

Altincisi da tebrik ederiz :))))) Saglikla kucagina al en iyi zamanda :)

Ne manyak insanlar var ya... Bu Turk milleti yorum yapmadan duramaz. Bu muhterem kadin yasli miydi, genc miydi?

Sizde olmuyor mu? Bağışıklık aşısı gibi bişey yapıyorlarmış galiba

Benim dun ve Pazar gunu o kadar cok agrim oldu ki...ayni senin bahsettigin gibi bir agri. Hem bel hem rahim, patlayacakmis gibi agriyor. Oyle bir alerjim falan da yok. Bence bildigin yumurtlama sancisi o. Ama icine sinmiyorsa doktora gorun tabii.

Bugün olmam lazım. Gımışık gımışık hafif ağrım var sağlı sollu. Hatta hem yarına hem yarından sonraya randevu bile aldım hastaneden. Yenilenecek hormon tahlilleri için. Bekliyorum haşmetliyi, bugün yarın gelir kendileri.
Bir kere de gelmese olmaz. Yeniden test yaptın mı?

Sizde olmuyor mu? Bağışıklık aşısı gibi bişey yapıyorlarmış galiba

Bende bildiğin yumurtlama sancısı oluyo ve sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum şeffaflardan ötürü.

Hatta benim yumurtlama sancım adet sancımdan daha fazla. Adet ağrım çok hafif sancısız oluyo ama yumurtlama döneminde yumurtanın olduğu taraf yardırıyo resmen. Özellikle ayaktayken iki büklüm oluyorum bazı aylarda.

Yapmadım. Küstüm, trip atıyorum artık. Teee Mart ortası aşılamaya kadar yapmıcam. O da tutmazsa teeee Mayıs sonuna kadar yapmıcam. Yetti beaa! Çok şımardı bu çocuk!

Siz bu ay ovulasyondan sonra da lambada ya devam ettiniz mi? Ben dün, "sperm meet egg" plan diye bir şey dolanıyor ya internette, onu okudum. Galiba bu gecen iki ay bazı şeyleri yanlış yapmışız.

Bu ovulasyon vs işleri bana yabanciydi. Öyle kafamıza göre takıldığımiz da hamile kaldığım için ovulasyon öncesi miydi kaç gün sonrasıydi hiç hatırlamıyorum ikinci hamileligimde. Şimdi yeni yeni öğreniyorum. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günler için ovulasyon öncesi diyorlar ya. Bu diğer plana göre aksine ovulasyon öncesinde gün aşırı, ovulasyon testi pozitife döndükten sonra 3 gün üst üste lambada yapıyorsun. Sonra bir gün ara verip, ertesi gün bir daha yapıyorsun. Orada hamile kalma işi bitiyor. Sonrasında keyfine göre yap yapma...

Ben üst üste bir hafta boyunca dansa kalkınca bıkıp bırakıyordum ovulasyon testi pozitife dönünce. Demek ki hata yapıyordum. Bu ay bu sperm meet egg planını uygulayacağım 25-26 günlük siklusa göre.

Back