- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Anam ben görmedim noldu gız? Kan testim çıktı dediydin. Hcg sonucunu bekliyoz. Evet? Nerde? Hani belge? Ben belge paylaşıyom olm! Sen de paylaşcan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam ben görmedim noldu gız? Kan testim çıktı dediydin. Hcg sonucunu bekliyoz. Evet? Nerde? Hani belge? Ben belge paylaşıyom olm! Sen de paylaşcan.![]()
Anam ben görmedim noldu gız? Kan testim çıktı dediydin. Hcg sonucunu bekliyoz. Evet? Nerde? Hani belge? Ben belge paylaşıyom olm! Sen de paylaşcan.![]()
Siz bu ay ovulasyondan sonra da lambada ya devam ettiniz mi? Ben dün, "sperm meet egg" plan diye bir şey dolanıyor ya internette, onu okudum. Galiba bu gecen iki ay bazı şeyleri yanlış yapmışız.
Bu ovulasyon vs işleri bana yabanciydi. Öyle kafamıza göre takıldığımiz da hamile kaldığım için ovulasyon öncesi miydi kaç gün sonrasıydi hiç hatırlamıyorum ikinci hamileligimde. Şimdi yeni yeni öğreniyorum. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günler için ovulasyon öncesi diyorlar ya. Bu diğer plana göre aksine ovulasyon öncesinde gün aşırı, ovulasyon testi pozitife döndükten sonra 3 gün üst üste lambada yapıyorsun. Sonra bir gün ara verip, ertesi gün bir daha yapıyorsun. Orada hamile kalma işi bitiyor. Sonrasında keyfine göre yap yapma...
Ben üst üste bir hafta boyunca dansa kalkınca bıkıp bırakıyordum ovulasyon testi pozitife dönünce. Demek ki hata yapıyordum. Bu ay bu sperm meet egg planını uygulayacağım 25-26 günlük siklusa göre.
Siz bu ay ovulasyondan sonra da lambada ya devam ettiniz mi? Ben dün, "sperm meet egg" plan diye bir şey dolanıyor ya internette, onu okudum. Galiba bu gecen iki ay bazı şeyleri yanlış yapmışız.
Bu ovulasyon vs işleri bana yabanciydi. Öyle kafamıza göre takıldığımiz da hamile kaldığım için ovulasyon öncesi miydi kaç gün sonrasıydi hiç hatırlamıyorum ikinci hamileligimde. Şimdi yeni yeni öğreniyorum. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günler için ovulasyon öncesi diyorlar ya. Bu diğer plana göre aksine ovulasyon öncesinde gün aşırı, ovulasyon testi pozitife döndükten sonra 3 gün üst üste lambada yapıyorsun. Sonra bir gün ara verip, ertesi gün bir daha yapıyorsun. Orada hamile kalma işi bitiyor. Sonrasında keyfine göre yap yapma...
Ben üst üste bir hafta boyunca dansa kalkınca bıkıp bırakıyordum ovulasyon testi pozitife dönünce. Demek ki hata yapıyordum. Bu ay bu sperm meet egg planını uygulayacağım 25-26 günlük siklusa göre.
Ahanda kalpler hep lambada. En sonuncusundan sonra yok. Bezdim dedim bıraktım. :))
Ahanda kalpler hep lambada. En sonuncusundan sonra yok. Bezdim dedim bıraktım. :))
Galiba Ovu ayin 15'inde olmus. 15+16+17'de de lambada olacakti. 18'i bos gececekti. 19'unda bir daha olacakti. Gerci olmus ama 16'yi atlamissiniz. Yani soyle olmasi gerekiyordu:
11+13+15+16+17+19
Galiba Ovu ayin 15'inde olmus. 15+16+17'de de lambada olacakti. 18'i bos gececekti. 19'unda bir daha olacakti. Gerci olmus ama 16'yi atlamissiniz. Yani soyle olmasi gerekiyordu:
11+13+15+16+17+19
Bu verdigim rakamlara gore 6'li mi oynasak acaba?
Ovulasyon gunu hangisiydi?
Bak senin 25 gun degil mi siklusun? Benim de 25-26 gun. Bu SME Plan'ina gore soyle olmasi gerekiyor. Diger arkadaslar siz de okuyun bunu.Senella
seheryeli77
bearnguin
can09e
dicilek
MASLOW
dennisgo :
6.gun - Lambada
8. gun - Lambada
10. gun - Lambada
8.gunden itibaren ovulasyon testi yapmaya basliyorsun hergun. Ovulasyon pozitife donene kadar iki gunde bir lambada. Diyelim ki pozitif test 12. gunde oldu. O zaman:
12.gun - Lambada (OVULASYON)
13.gun - Lambada (O+1)
14. gun - Lambada (O+2)
15. gun - Pistler bos kaliyor (O+3)
16. gun - Lambada (O+4)
Ben bunu okuduktan sonra hatirladim. Eylul ayinda hamile kaldigimizda ovulasyondan sonraki 2 gun de devam etmistik.
Diger hamileliklerimi bilmiyorum. Oglani daha dogrusu. Ne ovu ne baska sey takip ettigim icin...Kizda da adetten sonraki ilk gun korunmasiz iliski olmustu. Aman birsey olmaz zaten deyip dert etmemistik. Ama hamile kaldim. Herhalde erken yumurtlama olmustu.
demir yükselmiş, d de yükselmiş ama devam dediler... 3 kutu daha yazdı d viti demiri de adetliyken 8 9 gün içersin dedi...
b12 de 167 çıkmış onun da 200 üstü olmasını istiyoruz dedi... benexol du galiba ondan iç dedi..
hayırlısı bakalım...
çok da geride değildi dün yazmıştım ama neyse sağlık olsunn kızlar...![]()
ovulasyin testi pozitif olunca 24-36 saat icinde yumurta catlayacak demek oluyor. o zamani degerlendirip ( spermin yasama suresi uzun oldugu icin) teste devam edip siliklestigini gormemiz gerekiyor diye biliyorum ben. siliklesince yumurtladigin anlamina geliyor ve o gunu de degerlendirmek gerekiyor. benim yumurtlama agrim cok oldugu icin agrimin gectigi zaman test siliklediyordu ve yumurtladim diye o zamani da degerlendiriyordum. ama bazen de bu testler agrilar ip ucu verse de aslinda yumurtlamanin tam olarak ne zaman oldugu bilinmez diyorlar, sanirim tedt siliklesince yine de daha gec olabilecegi icinSiz bu ay ovulasyondan sonra da lambada ya devam ettiniz mi? Ben dün, "sperm meet egg" plan diye bir şey dolanıyor ya internette, onu okudum. Galiba bu gecen iki ay bazı şeyleri yanlış yapmışız.
önümüzdeki maçlara bakacagız deyip devam etme vakti canim.. umarim yakinda kazanan olacaksin :)
buradaki yumurtlama tarihi dogru mu peki? eger 15 yumurtlama ise 16 da olmasi gerekiyor sanki.. tabi 15 teki sperm hani 3 gun yaşıyordu diye sormak da en dogal hakkimiz.ama belki de bu tarihlere bu kadar takildigimiz icin yumurta sperm uzaktan seviyorlar birbirlerini bir kavusamiyorlar..Ahanda kalpler hep lambada. En sonuncusundan sonra yok. Bezdim dedim bıraktım. :))
2 kızı varmış ikisi de panik atak hastasoymis, kadının biri otururken ilacı bıraktım duzeldim diyor o kadını da yerden yere vurdu şimdi mutlusun 1 ay sonra dibe vurcak falan dedi. Şeytanı bir kadindiNe manyak insanlar var ya... Bu Turk milleti yorum yapmadan duramaz. Bu muhterem kadin yasli miydi, genc miydi?
yumurtlama oncesi gun asiri denendigi icin zaten her durumda orada sperm var bizim sorunumuz yumurtlama sonrasini bos birakmak sanki. ben ovulasyon sonrasini denedim ama o+2 bilmiyordum. bundan sonra bu plana gore denemek en iyisi.bana mantikli geldi. cunku erken yumurtlarsan hazirsin ama gec yumurtlarsan bos gun kaliyor. bir de aklima geldi asilamadan sonra da iliski onermiyor mu doktorlar? bence onerileri bu plana uyuyor.Ovulasyon gunu hangisiydi?
Bak senin 25 gun degil mi siklusun? Benim de 25-26 gun. Bu SME Plan'ina gore soyle olmasi gerekiyor. Diger arkadaslar siz de okuyun bunu.Senella
seheryeli77
bearnguin
can09e
dicilek
MASLOW
dennisgo :
6.gun - Lambada
8. gun - Lambada
10. gun - Lambada
8.gunden itibaren ovulasyon testi yapmaya basliyorsun hergun. Ovulasyon pozitife donene kadar iki gunde bir lambada. Diyelim ki pozitif test 12. gunde oldu. O zaman:
12.gun - Lambada (OVULASYON)
13.gun - Lambada (O+1)
14. gun - Lambada (O+2)
15. gun - Pistler bos kaliyor (O+3)
16. gun - Lambada (O+4)
Ben bunu okuduktan sonra hatirladim. Eylul ayinda hamile kaldigimizda ovulasyondan sonraki 2 gun de devam etmistik.
Diger hamileliklerimi bilmiyorum. Oglani daha dogrusu. Ne ovu ne baska sey takip ettigim icin...Kizda da adetten sonraki ilk gun korunmasiz iliski olmustu. Aman birsey olmaz zaten deyip dert etmemistik. Ama hamile kaldim. Herhalde erken yumurtlama olmustu.
buradaki yumurtlama tarihi dogru mu peki? eger 15 yumurtlama ise 16 da olmasi gerekiyor sanki.. tabi 15 teki sperm hani 3 gun yaşıyordu diye sormak da en dogal hakkimiz.ama belki de bu tarihlere bu kadar takildigimiz icin yumurta sperm uzaktan seviyorlar birbirlerini bir kavusamiyorlar..
gunleri bir ust sira ile karistirdim galiba. 21-22 ocak koyu cikti ovulasyon.. sonra ne zaman siliklesti. ovulasyon siliklesince catladi demiyor muyuz? catladiginda da 24 saat yasamiyor mu. yani pik yapip siliklesince de degerlendirmek gerekiyor diyoruz. hattaAkıdeşler kırmızı günler yani 11-12-13-14-15-16 Ocak adet günleri. Normalde 5 gün sürüyodu ama o ay hsg sonrası antibiyotikten dolayı 6 gün sürdü sanırım.
Takvimde 21 Ocak günü akşam ovu testim pozitif çıktı değerlendirdik. 22 de pozitifti değerlendirdik. 22sinde yumurta resmi var hatta takvime göre o gün yumurtladım.
Kalpli günler ilişki olan günler.
Marjo
gunleri bir ust sira ile karistirdim galiba. 21-22 ocak koyu cikti ovulasyon.. sonra ne zaman siliklesti. ovulasyon siliklesince catladi demiyor muyuz? catladiginda da 24 saat yasamiyor mu. yani pik yapip siliklesince de degerlendirmek gerekiyor diyoruz. hattaMarjo ovulasyondan sonra iki gun degerlendirilip bir bos bir dolu gun daha olmali diyor. yani bu dogruysa olmasi gereken gunler bizim biraktigimiz gunler oluyor.