How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim ovulasyon agrilari basladi. Yaralar hala acik, daha iyilesmedi :KK43:

Hay ben boyle sansin icine...Kader utansin ya.
Marjo biz senle ayni gun regl olmadik mi? Nasil ovulasyon tarihin geldi ki. Benim takvim 5gun bar diyor
Kızlar 2 gün gecikti adet çift çizgi çıktı,biri silik ama.pazartesi Dr gidicem. Ayyy hayırlısı darısı basiniza:KK200:
Ne guzrl mutlu haberler bize de umut oluyor. Sen biraz sezinlemistin gebe olduguni. Belirti yok diyordun ama kafanda bi acaba vardi. Demek dogru hissettmissin.. allah tamamina erdirsin

Marjo biz senle ayni gun regl olmadik mi? Nasil ovulasyon tarihin geldi ki. Benim takvim 5gun bar diyor

Ne guzrl mutlu haberler bize de umut oluyor. Sen biraz sezinlemistin gebe olduguni. Belirti yok diyordun ama kafanda bi acaba vardi. Demek dogru hissettmissin.. allah tamamina erdirsin
Sağol canım:KK200:

Hani gebeydim ben bu ay müneccim bacım? Duygularımnan oynadın emme hala bi cacık yoh? Nicedir halımız hele bi söyle?

Anam gafam çok güzel. :KK50::eğlence:

Yarın bir takım test sonuçlarımı öğrenecekmişim. Pıhtılaşma testlerinin bir kısmı ve embriyoyu yok etmeye çalışan bağışıklık sistemiyle ilgili olan sonuçlar. Marjo Marjo

Trombofili paneli ve genetik tarama sonucu 1,5 aydır hala çıkmadı. O da yakında çıkarmış.. :KK14:
İçimden öyle geliyordu :) Seninki nazlanmış ben ne yapayım.

Benim adetim 25-26. Günde geliyor. Ovulasyon da 11. Günde oluyor genelde (11+14 ya da 12+14, sonra adet başlıyor).

Geçen ay 9.gunde regl oldum ve 23. Günde (9+14) adet gördüm.

Dün çok akıntı ve agrim oldu. O yüzden belki oldu ve bitti diyorum. Evde ovu testi olmadığı icin kontrol de edemiyorum. Ismarladık ama getirmediler, araya da haftasonu girdi.

Eger ovulasyon 11 ya da 12.gund olursa hala bugün ve yarın ve Salı şansımız var demektir. Ama iyileşmedi eşim :KK43:

Hani gebeydim ben bu ay müneccim bacım? Duygularımnan oynadın emme hala bi cacık yoh? Nicedir halımız hele bi söyle?

Anam gafam çok güzel. :KK50::eğlence:

Yarın bir takım test sonuçlarımı öğrenecekmişim. Pıhtılaşma testlerinin bir kısmı ve embriyoyu yok etmeye çalışan bağışıklık sistemiyle ilgili olan sonuçlar. Marjo Marjo

Trombofili paneli ve genetik tarama sonucu 1,5 aydır hala çıkmadı. O da yakında çıkarmış.. :KK14:

Bizi de haberdar et sonuçlarınla ilgili. Bu kafa güzelliğini ne yapıyorsa sende, ben de alayım ondan plz.

Benim bir stres atmaya rahatlamaya ihtiyacım var. Aydın'a yanına mı gelsem bir kaç günlüğüne, o kafadan ben de istiyorum zira?

Merhaba,

Ara ara girebiliyorum ben ancak. Kusura bakmayin. Ocak ayi da bos gecti bizim. :(

Subat ayina odaklandik. 16 subat bat gunu.

sormak istedigim ; son uc aydir. Yumurtlama donemi acayip kramp hissediyorum yumurtalarim catir catir catliyor gibi. Agrili geciyor yani. Boyle birsey olabilir mi? Yani test yapmasamda anliyorum resmen.

Merhaba,

Ara ara girebiliyorum ben ancak. Kusura bakmayin. Ocak ayi da bos gecti bizim. :KK43:

sormak istedigim ; son uc aydir. Yumurtlama donemi acayip kramp hissediyorum yumurtalarim catir catir catliyor gibi. Agrili geciyor yani. Boyle birsey olabilir mi? Yani test yapmasamda anliyorum resmen.
Tabi ki normal olabilir anlasilabilir canim.. benim de oyle oluyor. O yuzden artik ovu yapmiyorum..

panic_attack panic_attack

Astalifenin etkisi konuşulmuş, etkisi yumurtalara olur mu bilmem ama gripli adamla koyun koyuna yattığım halde grip olmadim. Başka zaman odama gripli biri girse 2 dakika kalsa çıktığında grip olurdum. Vücuda etkisi olduğu kesin. Çocuk olmasa bile sağlıklı olucaz. :)

Astalife nedir acaba o_O

Merhaba,

Ara ara girebiliyorum ben ancak. Kusura bakmayin. Ocak ayi da bos gecti bizim. :KK43:

Merhaba
Benim de yumurtlamam ağrılıdır. Ovulasyon testi ile takip ettiğimde de benzer çıktı zaten. Ağrı başlar, bir tepe noktası vardır o zaman neredeyse hareket ederken bile ağrım olur, sonra da geçer.. çatladığını anlarım. Bazen açık pembe bir kaç damla kan da gelir.. yumurtlama olurken böyle bir şey olmadı da normalmiş.

Merhaba,

Olabilir evet. O zamanlarda iliski gunlerini yogunlastirin. Illa ki bir yerde tutacak.

Bizi de haberdar et sonuçlarınla ilgili. Bu kafa güzelliğini ne yapıyorsa sende, ben de alayım ondan plz.

Benim bir stres atmaya rahatlamaya ihtiyacım var. Aydın'a yanına mı gelsem bir kaç günlüğüne, o kafadan ben de istiyorum zira?

Gel annem gel. Ne olacak gız tabii ki rakı :)) Annem, babam, kocişimle doğum günü kutlaması yaptık. Artık nasıl içtiysem hala başım ağrıyo.

Her ay gebelik testi sonrası içiyorum ben. :D
Adet zamanında da bi kadeh kırmızı şarap. :))

Sonucun fotosunu gönderem du.

_20190202_184833.JPG

İlk üçü pıhtılaşmayla ilgili genel bi testmiş.
Sonuncusu Lupus olan bağışıklık şeysi testi.
Şimdilik sorun yok. Sıra genetik ve trombofili paneli sonuçlarında.

Gel annem gel. Ne olacak gız tabii ki rakı :)) Annem, babam, kocişimle doğum günü kutlaması yaptık. Artık nasıl içtiysem hala başım ağrıyo.

Her ay gebelik testi sonrası içiyorum ben. :KK70:
Adet zamanında da bi kadeh kırmızı şarap. :))

Sonucun fotosunu gönderem du.
Afiyet olsun.. bol tuzlu ama cidden bol tuzlu bir ayran iyi gelebilir.

Afiyet olsun.. bol tuzlu ama cidden bol tuzlu bir ayran iyi gelebilir.

Evet ben de bekar ve ozgur gunlerimde Cuma ya da haftasonu disari ciktigimizda eve doner donmez yaptigim ilk sey guzel bir dus alip arkasindan da bir litre ayran icmek olurdu. Sabaha super kalkardim. Ne icki ne sigara dokunurdu. Ne gunlerdi...

Cocuksuz arkadaslar! Size bir hitabem var. En kisa zamanda cocuklariniz olsun diliyorum ama hala yokken eglenin, gezin, tozun ve onemlisi: UYUYUN!

Back