İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Var var, gecen bahar bir arkadasim ziyarete geldi. Ev hediyesi ne istersin dedi? CAydanlik istedim. Karaca'dan super guzel bir caydanlik getirdi bana. Gozum gibi bakiyorum vallaha. Evdeki seylerin onem sirasi: 1. cocuklar, 2. caydanlik, 3. kocam.

Eki Görüntüle 2220337
Bir kadın olarak Sıralamayı çok beğendim:)
Çaydanlık da çok güzelmiş, güle güle kullan

Vayy ne guzel anlattin dr olsa bukadar anlatmaz. Yoksa dr musun:olamaz:
Iste uc gundur sokulmesini bekliyorum sibir oldum. Hamile kaldigim ay da byole olduydu uc dort gun lekelenme oldu hala sokulcek diye bekliyodum tamponlari tikip durdum hatta. bir kac gun sonra test yaptim pozitif cikmisti. :anne: ama iki gun once yaptigimda negatifi yedim bu sefer. Bebek olamaz ama niye ssokulmuyo uc gundur. Dr randevum var 2 sinde. Burdada tr deki gibi hemen yumurta takibi yapalim felan derlermi bilmiyorum. Test yaptim pozitif cikti desen bile bir hafta sonra gelin iyice ilerlesin oyle bakalim diyolar.:bicak:

L lyly croiselle croiselle Benim de lekeye dondu. Hala baslamadi. Dusuk yaptigim hamileligimde de boyle lekelenme olmustu. O yuzden simdi hamileysem bile korkuyorm dusuk yapacagim yine diye. Cunku cok ama cok iyi eminim diger iki hamileligimde bir damla bile kan gelmemisti.

Ben de yurtdisindayim. Burda da kafana gore yaptiramiyorsun birseyleri. Ben yumurta rezervlerime baktirmak istemistim. Ne gerek var diye kestirip atti kadin. Bu sefer jinekologun agzindan girip burnundan cikacagim.

Hamile miyim acaba ya? Yani hamileysem de bu lekelenme ne simdi? Hic dusuk yapmak istemiyorum yine.

L lyly croiselle croiselle Benim de lekeye dondu. Hala baslamadi. Dusuk yaptigim hamileligimde de boyle lekelenme olmustu. O yuzden simdi hamileysem bile korkuyorm dusuk yapacagim yine diye. Cunku cok ama cok iyi eminim diger iki hamileligimde bir damla bile kan gelmemisti.

Ben de yurtdisindayim. Burda da kafana gore yaptiramiyorsun birseyleri. Ben yumurta rezervlerime baktirmak istemistim. Ne gerek var diye kestirip atti kadin. Bu sefer jinekologun agzindan girip burnundan cikacagim.

Hamile miyim acaba ya? Yani hamileysem de bu lekelenme ne simdi? Hic dusuk yapmak istemiyorum yine.
Testte çıkmıyor mu ?

Testte çıkmıyor mu ?

Test yapmadim. Evde testte yok. Ustelik yapmak da istemiyorum. Eger lekelenme kesilirse yapacagim. Ama iyiye isaret degil yani. Gecen sefer de boyle oldu :KK43: 3 gun leke, sonra pozitif test, bir bucuk ay icinde de dusuk. Istemiyorum dusuk yapmak, kimse dusuk yapmasin :KK43:

Sancim da var biraz, adetse de baslasa bir an once de kurtulsam.

Vayy ne guzel anlattin dr olsa bukadar anlatmaz. Yoksa dr musun:olamaz:

Iste uc gundur sokulmesini bekliyorum sibir oldum. Hamile kaldigim ay da byole olduydu uc dort gun lekelenme oldu hala sokulcek diye bekliyodum tamponlari tikip durdum hatta. bir kac gun sonra test yaptim pozitif cikmisti. :anne: ama iki gun once yaptigimda negatifi yedim bu sefer. Bebek olamaz ama niye ssokulmuyo uc gundur. Dr randevum var 2 sinde. Burdada tr deki gibi hemen yumurta takibi yapalim felan derlermi bilmiyorum. Test yaptim pozitif cikti desen bile bir hafta sonra gelin iyice ilerlesin oyle bakalim diyolar.:bicak:

Sen dusuk yaptin mi lekelenme oldugu hamileliklerinde?

Test yapmadim. Evde testte yok. Ustelik yapmak da istemiyorum. Eger lekelenme kesilirse yapacagim. Ama iyiye isaret degil yani. Gecen sefer de boyle oldu :KK43: 3 gun leke, sonra pozitif test, bir bucuk ay icinde de dusuk. Istemiyorum dusuk yapmak, kimse dusuk yapmasin :KK43:

Sancim da var biraz, adetse de baslasa bir an once de kurtulsam.
Düşük tabi ki kötü ama bu kadar erken dönem düşükler, fiziksel bir sıkıntıya sebrp olmuyor.
Biraz yoğun bir regl gibi geçip gidiyor da işte üzüntüsü de oluyor.
Ama kimyasal sonrası ilk ay hamile kalma çok rastlanırmış.
Benim de küçük oğlum öncesi öyle oldu.
Hem de kimyasal değildi.
Gebelik kesesi vardı ama bozulmaya başlamıştı.
Doktor bir hap verdi, o şekilde düşük hızlandı.
Şimdi yasaklanmış o haplar, son düşüklerimde veremedi doktor.
Hiç adet görmeden 15, 20 gün sonra hamile kaldım tekrar ve küçük oğlum doğdu.
Ne kanama ne başka sıkıntı, iki oğlumda da hamileliklerim tamamen sorunsuz geçti.
Senin de dediğin gibi ben de ne zaman kan veya leke görsem o hamilelikten hayır gelmedi:KK43:

Sagol canim, insallah gelirsin de birgun beraber iceriz <3 Zaten suradaki herkes bir muradina ersin bence bir FB sayfasi ya da onun gibi birsey acalim. Birakmayalim gorusmeyi arada sirada da olsa.
İnşaallah:rapci:
Ne güzel olur, hani eskiden derlermiş ya şu şehirde bir tanıdık bir nefesimiz var diye, gidemese de insan, açılacak bir kapı olduğunu bilmek güzel:KK68:

1 saattir elektrik kesik burda, yağmur kar falan da yok ama ne olduysa:KK64:, dün gece geç vakit de kesildi, pek olmazdı da son zamanlarda arttı

20181230_183347.jpg kızlar bu ovulasyon testim.aylardır ilk defa bu kadar koyu gördüm.iki çizgi eşit değil ama bu şekilde de olur mu acaba.yoksa daha mı koyu olması gerek.dahada koyulaşacağını sanmıyorum gerçi.bu bile mucize benim için :)

Eki Görüntüle 2220359 kızlar bu ovulasyon testim.aylardır ilk defa bu kadar koyu gördüm.iki çizgi eşit değil ama bu şekilde de olur mu acaba.yoksa daha mı koyu olması gerek.dahada koyulaşacağını sanmıyorum gerçi.bu bile mucize benim için :)

Evet bu ovulasyon pozitif demek :nazar: Ama yarin bira tane daha yap, belki bundan da koyu gozukur.

Bu aksami ve yarini ve hatta ondan sonraki gunu sakin bos gecmeyin.

Vallaha mı :) ayy ilk defa allahım.çok mutlu oldum.valla hamile kalmış gibi sevindim.allah razı olsun senden kısçem :)

Ben birsey yapmadim :) Ama soyle diyeyim: benim de bu ay ayni boyle cikti. Ben de emin olamadim, hemen su pahali, gulen suratli ovulasyon testleri var ya, onunla da denedim. O da kocaman bir pozitif verdi. O zaman dedim ki tamam yumurta yolda, geliyor.

Bizim ki tutmadi ama ben daha yeni yeni dusuk sonrasi iyilesiyorum. Umidimi gelecek iki aya bagladim. Sizinki tutacak insallah :)

Yok yok kalkmam.sabah alırım duşumu.ayy nsl mutluyum bilsen.

Masallah. Hadi bakalim bugunu ve bundan sonraki iki gunu cok iyi degerlendir. Ayaklarini da duvara yasla bir saat. yanina kitap al, telefonunu al, oyle bekle. Sonra yataktan kalkmadan normal pozisyonuna gec, oyle yat uyu. Dusunu da sabah al. Sadece mantari onlemek icin kendini islak, hafif sabunlu bir bezle biraz temizlersin. HAvluyla da kurulanirsin tamam. Bezi falan yaninda hazir tut bari.

Allahim ne eziyet cekiyoruz yahu.

Masallah. Hadi bakalim bugunu ve bundan sonraki iki gunu cok iyi degerlendir. Ayaklarini da duvara yasla bir saat. yanina kitap al, telefonunu al, oyle bekle. Sonra yataktan kalkmadan normal pozisyonuna gec, oyle yat uyu. Dusunu da sabah al. Sadece mantari onlemek icin kendini islak, hafif sabunlu bir bezle biraz temizlersin. HAvluyla da kurulanirsin tamam. Bezi falan yaninda hazir tut bari.

Allahim ne eziyet cekiyoruz yahu.
Yaa oyle dedin aklima geldi bu defa oype deneyim dedim cok durmadim gerci 5 dk anca dikmisimdir wcye de gitmedim oyle uyumusum... hafif koku hissediyorum mantar da koku yapiyor muydu?
Esim yok koki falan dedi ama bilemedim.

Yaa oyle dedin aklima geldi bu defa oype deneyim dedim cok durmadim gerci 5 dk anca dikmisimdir wcye de gitmedim oyle uyumusum... hafif koku hissediyorum mantar da koku yapiyor muydu?
Esim yok koki falan dedi ama bilemedim.

Koku yapar, kasinti yapar asil. Ama bekle belki gecer. Belki de degildir.

X