İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Eki Görüntüle 2220359 kızlar bu ovulasyon testim.aylardır ilk defa bu kadar koyu gördüm.iki çizgi eşit değil ama bu şekilde de olur mu acaba.yoksa daha mı koyu olması gerek.dahada koyulaşacağını sanmıyorum gerçi.bu bile mucize benim için :)

Hemen çalışma yap bu köyü çünkü bekleme :)

Hadi bakalım kolay gelsin.

Masallah. Hadi bakalim bugunu ve bundan sonraki iki gunu cok iyi degerlendir. Ayaklarini da duvara yasla bir saat. yanina kitap al, telefonunu al, oyle bekle. Sonra yataktan kalkmadan normal pozisyonuna gec, oyle yat uyu. Dusunu da sabah al. Sadece mantari onlemek icin kendini islak, hafif sabunlu bir bezle biraz temizlersin. HAvluyla da kurulanirsin tamam. Bezi falan yaninda hazir tut bari.

Allahim ne eziyet cekiyoruz yahu.
Sorma kuzum yaa eziyet ki ne eziyet.hani can ister mi istemez mi demeden yok yumurtlama günü yok bilmem ne :KK43: allahom hayırlısıyla sağlıklı bi evladımıza kavuşsak.tüm bekleyenlerimiz.

Selam gençler! Ben bugün full çalıştım. Şimdi de valiz hazırlayacam. Sabah uçağa atlayıp İstanbul'a gidecez. Kocam tarafı aile saadeti için. :) Çoh yorulduuaam! Üşeniyoom! Hoff affraa taffraa! Burhan'ı izle bence de @Marjo yeaavrım.

Evet ya, antidepresan falan bos. Burhan Altintop'u izle, bunalim falan kalmiyor. Is gorusmesi kotu mu gecti? Cvp: Burhan! Red cevabi mi aldin? Cvp: Burhan! Adetin basladi, calismalar bosa mi gitti? Cvp: Burhan!

En sevdigim bolumu de tavsan dis yaptirdigi bolum.

Düşük tabi ki kötü ama bu kadar erken dönem düşükler, fiziksel bir sıkıntıya sebrp olmuyor.
Biraz yoğun bir regl gibi geçip gidiyor da işte üzüntüsü de oluyor.
Ama kimyasal sonrası ilk ay hamile kalma çok rastlanırmış.
Benim de küçük oğlum öncesi öyle oldu.
Hem de kimyasal değildi.
Gebelik kesesi vardı ama bozulmaya başlamıştı.
Doktor bir hap verdi, o şekilde düşük hızlandı.
Şimdi yasaklanmış o haplar, son düşüklerimde veremedi doktor.
Hiç adet görmeden 15, 20 gün sonra hamile kaldım tekrar ve küçük oğlum doğdu.
Ne kanama ne başka sıkıntı, iki oğlumda da hamileliklerim tamamen sorunsuz geçti.
Senin de dediğin gibi ben de ne zaman kan veya leke görsem o hamilelikten hayır gelmedi:KK43:

Ya benim icim cok daraldi. Bu kanama baslamiyor. Lekelenme seklinde kaldi. Istemiyorum yani eger hamileysem de hayir gelmeyecek demektir. Offf ya. Ne yapsam, test mi yapsam yarin. Bugun adet gormem gerekiyordu, yarin belli olur mu lekelenmeye ragmen? Istemiyorum dusuk, kurtaj vs.

Ya benim icim cok daraldi. Bu kanama baslamiyor. Lekelenme seklinde kaldi. Istemiyorum yani eger hamileysem de hayir gelmeyecek demektir. Offf ya. Ne yapsam, test mi yapsam yarin. Bugun adet gormem gerekiyordu, yarin belli olur mu lekelenmeye ragmen? Istemiyorum dusuk, kurtaj vs.
Yaa oyle dusunme 9 ay kanayip doguran da var.. her lekelenme sagliksiz demek degil...
Ayrica bu son gebeligimde bir damla kan gelmedi...

Yaa oyle dusunme 9 ay kanayip doguran da var.. her lekelenme sagliksiz demek degil...
Ayrica bu son gebeligimde bir damla kan gelmedi...

Oyle mi dersin? Bilmiyorum ki. Benim iki saglikli hamileligimde ne bir kanama ne bir kahverengi akinti ne lekelenme hic birsey olmadi. Dusuk yaptigim hamileligimde ayni bunun gibi lekelenme oldu 3 gun. Sonra durdu. Ben de test yaptim, pozitif cikti. Sonra da biliyorsun zaten ne oldugunu...

Sen dusuk yaptigin hamileliginde mi kanama ya da lekelenme yasamadin? Ne zaman olmustu dusuk?

Oyle mi dersin? Bilmiyorum ki. Benim iki saglikli hamileligimde ne bir kanama ne bir kahverengi akinti ne lekelenme hic birsey olmadi. Dusuk yaptigim hamileligimde ayni bunun gibi lekelenme oldu 3 gun. Sonra durdu. Ben de test yaptim, pozitif cikti. Sonra da biliyorsun zaten ne oldugunu...

Sen dusuk yaptigin hamileliginde mi kanama ya da lekelenme yasamadin? Ne zaman olmustu dusuk?
Dusuk degil kurtaj oldum ben mayista..
Aynen hic ne lekelenme ne asiri agri vardi... kese de normaldi 8+5tim ama 6+5te kalmis iste.. 1 hafta bekledim nerde kaldin diye kizdi dr..

Test yapmadim. Evde testte yok. Ustelik yapmak da istemiyorum. Eger lekelenme kesilirse yapacagim. Ama iyiye isaret degil yani. Gecen sefer de boyle oldu :KK43: 3 gun leke, sonra pozitif test, bir bucuk ay icinde de dusuk. Istemiyorum dusuk yapmak, kimse dusuk yapmasin :KK43:

Sancim da var biraz, adetse de baslasa bir an once de kurtulsam.

Sen dusuk yaptin mi lekelenme oldugu hamileliklerinde?

Düşük tabi ki kötü ama bu kadar erken dönem düşükler, fiziksel bir sıkıntıya sebrp olmuyor.
Biraz yoğun bir regl gibi geçip gidiyor da işte üzüntüsü de oluyor.
Ama kimyasal sonrası ilk ay hamile kalma çok rastlanırmış.
Benim de küçük oğlum öncesi öyle oldu.
Hem de kimyasal değildi.
Gebelik kesesi vardı ama bozulmaya başlamıştı.
Doktor bir hap verdi, o şekilde düşük hızlandı.
Şimdi yasaklanmış o haplar, son düşüklerimde veremedi doktor.
Hiç adet görmeden 15, 20 gün sonra hamile kaldım tekrar ve küçük oğlum doğdu.
Ne kanama ne başka sıkıntı, iki oğlumda da hamileliklerim tamamen sorunsuz geçti.
Senin de dediğin gibi ben de ne zaman kan veya leke görsem o hamilelikten hayır gelmedi:KK43:

Benim bugun basladi tam olarak kirmizilar. Iyi oldu rahatladim ya. Benim ogluma hamileligiimde hicbirsekilde kanama olmadi. Cok sukur saglikla dogdu. Ikinci hamileligimde (agustostaydi) ise regl beklerken lekelenme oldu. Uc dort gun surdu. Tampon tiktim devam ettim ama hep kuru cikiyordu tamponlar. goguslerim agrimaya baslayinca acabami dedim test yaptim pozitif. Dr a randevu aldigimda 8 haftalikti. Ozamana kadar fikre alistik bebek odasi bile dusunmeye baslamistik ki dr keseyi gosterdi. Ancak kalp atisi yok dedi. Kurtaj yapalim dedi. Bir hafta sonra alindi. Nezaman dusecegi belli olmaz dedi. Bizde turkiyeye gitme hazirligindaydik. Mecbur kurtaj oldum. Beklemek istemedim ama beklseymisim senin dedigine gorebir ay icinde dusecekmis

Yani bi test yap bakalım.
Benim kimyasalda bile adet on gün geçtiğinde pozitif çıkmıştı, meğer düşmeye başlamış yani değer azalmaya başlamış, 10 gün gecikmede 34 gibi birşey çıkmıştı hcg
En azından hcg yükselişi varsa öğrenmiş olursun

Herkese merhaba yaşım 35 Benimde amh değerim düşük fsh yüksekti erken menapoz teşhisi koymuştu doktorum tüp bebek deneriz olmaZsa tekrar yapmayız demişti ve kist için Doğum kontrol hapı vermişti bizde adetimin son günü ilşikiye girmiştik ve hamile kaldım kızlar belki sizlerde de işe yarar

Amh değeriniz kaçtı sizin. Birde adet sonrası ilişkiden sonra mi doğum kontrol hapı kullandınız. Adete kadar nasıl oldu? Hayırlı olsun.

Doktora gitsene, antibiyotik kullanman lazim iltahaplandiysan.

Sıcak banyo yaptım şu içtim. Şimdi sıcak su torbası koydum iyi geldi.

Sen de çarşı karışık galiba. Lekelenme varsa yat dinlen bari belki yerleşme kanaması. Bende de leke olmuştu progestan kullan demişti progestan lekeyi kesti ama sonuç değişmedi.

Cok gecmis olsun. Cok aci biliyorum. Hemen denemeye basladiniz mi? Yoksa beklediniz mi bir kac ay?
Cok sagol aci tabi .
Yok 6 ay korun dediler bende yapmayin etmeyin yas oldu 39 dedim 3 ay o zmn dediler 3 ay korunduk.. asgari musterekte anlastik ki 6 ay da bekleyebilirmisim yane :)
O zaman uzak gelmisti 6 ay. 7 ay oldu bile kurtaj olali.

Cok sagol aci tabi .
Yok 6 ay korun dediler bende yapmayin etmeyin yas oldu 39 dedim 3 ay o zmn dediler 3 ay korunduk.. asgari musterekte anlastik ki 6 ay da bekleyebilirmisim yane :)
O zaman uzak gelmisti 6 ay. 7 ay oldu bile kurtaj olali.

Bana sadece bir ay korun dediler. Ama zaten o ay yumurtlama olmamisti, hormonlar birbirine girmisti. Bu ay pozitif yumurtlama testi oldu ama sonuc ne bilmiyorum. Yani inan adet gormeyi tercih ederim dusuk yapmaktansa. Herkes eder herhalde.

Amh değeriniz kaçtı sizin. Birde adet sonrası ilişkiden sonra mi doğum kontrol hapı kullandınız. Adete kadar nasıl oldu? Hayırlı olsun.

Sıcak banyo yaptım şu içtim. Şimdi sıcak su torbası koydum iyi geldi.

Sen de çarşı karışık galiba. Lekelenme varsa yat dinlen bari belki yerleşme kanaması. Bende de leke olmuştu progestan kullan demişti progestan lekeyi kesti ama sonuç değişmedi.

Yerlesme kanamasi olamaz. Cok gec yerlesme kanamasi icin. Progesteron hamileligi kurtarmiyor maalesef. HcG cok yuksek olacak ve ikiye katlanarak yukselmeye devam edecek ama progesteron dusuk olacak. O durumda ise yarar, cunku hamilelik sagliklidir da progesteron dusuktur. Ancak HcG yukselmiyorsa istedikleri kadar progesteron versinler, hic bir ise yaramiyor maalesef :KK43:

Sicak su torbasi bakterileri costurmasin? L lyly a sor istersen, o hemsire.

Benim bugun basladi tam olarak kirmizilar. Iyi oldu rahatladim ya. Benim ogluma hamileligiimde hicbirsekilde kanama olmadi. Cok sukur saglikla dogdu. Ikinci hamileligimde (agustostaydi) ise regl beklerken lekelenme oldu. Uc dort gun surdu. Tampon tiktim devam ettim ama hep kuru cikiyordu tamponlar. goguslerim agrimaya baslayinca acabami dedim test yaptim pozitif. Dr a randevu aldigimda 8 haftalikti. Ozamana kadar fikre alistik bebek odasi bile dusunmeye baslamistik ki dr keseyi gosterdi. Ancak kalp atisi yok dedi. Kurtaj yapalim dedi. Bir hafta sonra alindi. Nezaman dusecegi belli olmaz dedi. Bizde turkiyeye gitme hazirligindaydik. Mecbur kurtaj oldum. Beklemek istemedim ama beklseymisim senin dedigine gorebir ay icinde dusecekmis

Bu lekelenme, hamilelikte kanama falan oldugunda galiba pek hayir gelmiyor sahiden de o hamileliklerden.

Bana sadece bir ay korun dediler. Ama zaten o ay yumurtlama olmamisti, hormonlar birbirine girmisti. Bu ay pozitif yumurtlama testi oldu ama sonuc ne bilmiyorum. Yani inan adet gormeyi tercih ederim dusuk yapmaktansa. Herkes eder herhalde.
Oyle tabi dun geldi demistin bugune coktan sokmesi lazimdi yarin test yapsan ne degisecek.. kimyasal falansa diye mi..
Insallah gebeliktendir sagliklica gelsin... degilse de adetin söksün..:KK50:

X