İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

57BD43B0-FD69-42BF-90C1-686130446F34.jpeg
Oğlum beni esir aldı, baykuşlu pijamamı giydim legodan uçak yapıyoruz:KK45:
Buraya da yazabilirim sanırım arada:)

Evet haklısın. En azindan zamanında geldi. Gerçi sadece lekelenmeye döndü, tam full force başlamadi. Ama yarın tam olarak gelir herhalde.

Etkilenmeyecegim, şükür edeceğim diye kendimi yönlendirmeye çalışıyorum ama insan hayal kırıklığına uğruyor. O kadar da her günü (bir tek yumurtlama günü öncesini kaçırdık) değerlendirmiştik oysa ki. panic_attack panic_attack sopa ile dövecek diye yazamiyorum ama kötü oldum biraz. Kocama patlamayayim dedim ama bu sefer de çocuklara patladım. Neyse sonra dışarı çıkartıp tatli yemeğe götürüp gönüllerini aldım.
Ay kıyamam onlara nasıl da tatlıdırlar şimdi:)

Ay kıyamam onlara nasıl da tatlıdırlar şimdi:)

Evet ama biraz fazla hasladim galiba. Eve dönünce de ikisinden de özür diledim. Annenin sinirleri başka şeylere bozuk, o kadar bagirmamam lazımdı diye. Öpüştük, sarilistik da işte ben bir bir kaç hafta bunun vicdan azabı ile yaşarım. Bir kere sinirlenip söyle hafifçene oğlumu sırtından itiklemistim. Hatırladıkça içim acıyor nasıl yaptım bunu diye.

L lyly Sen eşinle konuşacak misin bu bebek meselesini? Kaza kurşunu ile çok zor ya bu yaşta. Bak biz bütün haftayı değerlendirdik ama sonuç sıfır. Önceden bir kere de hamile kalabiliyorken şimdi yok.

Evet ama biraz fazla hasladim galiba. Eve dönünce de ikisinden de özür diledim. Annenin sinirleri başka şeylere bozuk, o kadar bagirmamam lazımdı diye. Öpüştük, sarilistik da işte ben bir bir kaç hafta bunun vicdan azabı ile yaşarım. Bir kere sinirlenip söyle hafifçene oğlumu sırtından itiklemistim. Hatırladıkça içim acıyor nasıl yaptım bunu diye.
Olur oyle seyler mukemmel anne diye bir sey yok efsane o...
En nihayetinde biz de insaniz hatalarimizla biz bizizz...
Onlar da az degiller cocuk da olsalarr...:KK67:
Senin normalde de pms var mi?
Hastayken beni gordum sende:KK30:

Benim de en sevdiğim, en soluk, en paspal pijamam baykuşlu. Onu giydim mi bebek çalışmalarına bir süre ara veriyoruz demektir.
:KK45:Ben kararsızım şu an bu gece için:)
Az önce kardeşiyle annesine gitti eşim, biz de legolara gömüldük:)
Tatil diye çocuklar da geç uyandı, bu gece erken yatamayız sanırım, eşim benden önce uyur kesin:olamaz:

Büyük oğlumu ben de biraz o şekilde yani sanki yaşıtımmış da beni anlamak zorundaymış gibi büyüttüm.
Eşimin kardeşinin düğününde büyük oğlum 2 yaşında falandı ve gece erken uyumadı diye baya sarsarak sallamıştım.
Hala çok üzülürüm.

Büyük oğlumu ben de biraz o şekilde yani sanki yaşıtımmış da beni anlamak zorundaymış gibi büyüttüm.
Eşimin kardeşinin düğününde büyük oğlum 2 yaşında falandı ve gece erken uyumadı diye baya sarsarak sallamıştım.
Hala çok üzülürüm.
Ayy deme benim de icimi yakan kotu bir anim var ara ara aklima gelir uzulurum icimi yakar.. sipaaa :))

Hala çok üzülürüm.

İnan insan yaşı ilerledikçe daha iyi bir anne oluyor. Ben de kızıma karşı çok serttim bir çok konuda, hala da disiplinliyimdir ama ikinci çocuktan sonra çok değiştim. Bir sürü şey önemini kaybetti. O yüzden inanıyorum ki buradaki bir çok kişi çok çok iyi anneler olacak.

L lyly Sen eşinle konuşacak misin bu bebek meselesini? Kaza kurşunu ile çok zor ya bu yaşta. Bak biz bütün haftayı değerlendirdik ama sonuç sıfır. Önceden bir kere de hamile kalabiliyorken şimdi yok.
Asla istemez, arada takılıyorum da yok ne işimiz var, hiç uğraşamam artık çocukla diyor.
Gören de o sallayıp uyutmuş iki çocuğu sanacak:)
Ha şu da var, ben çok istiyorum şeklinde benim için çok önemli şekilde konuşmadım ama istediğimi de biliyor.
Özellikle ısrarcı olmadım çünkü o zaman daha çok laf atar hale geliyor, sen bunlara bak yeter gibi, mesela çocuk hastalansa, başka olsa uğraşamayız gibi hep yetemezsin şeklinde konuşuyor.
Çok da önemli değil diyorum artık sadece şüphelenince heyecan yaptım onun dışında öyle gün falan saymıyorum
Bazen de cidden çocukları erken yaşta büyüteyim de kendi hayatıma bakayım diye düşünüyorum.
Karışık benim biraz

Ayy deme benim de icimi yakan kotu bir anim var ara ara aklima gelir uzulurum icimi yakar.. sipaaa :))

Bizim evde birak dayağı hafifçe popoya vurmak bile yasak. Ben ve kardeşim çok dayak yiyerek büyüdük. Şimdi benim kendi çocuklarım oldu da kafam almıyor. Nasıl o kadar güçsüz ve küçük birşey el kaldırıp canını acitabilirsin? Ben çocuklarıma vursam ölene kadar affetmem kendimi. Ne kadar onur kırıcı birşey olduğunu ben bizzat yaşayarak öğrendim minicikken.

İnan insan yaşı ilerledikçe daha iyi bir anne oluyor. Ben de kızıma karşı çok serttim bir çok konuda, hala da disiplinliyimdir ama ikinci çocuktan sonra çok değiştim. Bir sürü şey önemini kaybetti. O yüzden inanıyorum ki buradaki bir çok kişi çok çok iyi anneler olacak.
Torun, evlattan tatlıdır derler ya o iş öyle değil.
Tam da senin dediğin gibi ileri yaşta insanlar çocuklara çok daha merhametli şekilde yaklaşıyor.
Yani daha tatlı olan torun değil,o yaşta insan çocuk sevmeyi öğreniyor, merhametle bakmaya başlıyor etrafına, sonra da torun, büyüttüğü çocuktan tatlı oluyor:)

Bizim evde birak dayağı hafifçe popoya vurmak bile yasak. Ben ve kardeşim çok dayak yiyerek büyüdük. Şimdi benim kendi çocuklarım oldu da kafam almıyor. Nasıl o kadar güçsüz ve küçük birşey el kaldırıp canını acitabilirsin? Ben çocuklarıma vursam ölene kadar affetmem kendimi. Ne kadar onur kırıcı birşey olduğunu ben bizzat yaşayarak öğrendim minicikken.
Kucuktu bide yaa ne bilsinn... amann napalim oldu iste allah yasatmasin....
Ben cok yemisimdir valla ama noldu bu endiseli yapimi ona mi borcluyum acaba.. bilemedim yaa.. neyse saglik olsun..:)

Küçük oğluma ben de bırak vurmayı sesimi bile yükseltmedim ama maşaallah öyle tatlı bir çocuk oldu ki, 11 yaşında, beni kıracak diye ödü kopar.
Küçüklüğünden beri asla ısrarcı olmadı, beni çok dinler ve güvenir.
Annecim der sürekli, okulda bile beni çok özlediğini söyler falan yani çocuklara ne verirseniz onu alıyorsunuz.
Büyük oğluma daha anlayışsız davranarak yaşıtım gibi büyüttüm ve şimdi o da benimle sık sık inatlaşır.
Kendini kanıtlama çabasını sık sık hissettirir ama kesinlikle benden öyle gördüğü için öyle o da, kızamıyorum.
Daha sessiz daha olgun, duygularını belli edemez.
Sanki çocuk olmadı hiç, çünkü ben de onu hep yaşıtımmış gibi görmüşüm, ikinci oğlum doğduktan sonra anladım:110:

X