Hayırlı yılların olsun canımAmin canım inşallahyılbaşı gecesi benim Doğum günüm üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum yaş 44 olcak olursa eğer o güne belli olur zaten en büyük hediye o olur bana
Dün bitti, senin tam ovulasyon günleri sanırım, benden bir hafta kadar önce regl olmuştun.bitti mi adet? ne durumdasın?
havalar nasıl buraya kar diyorlardı gelen giden yok henüz..
oohh maşallah keyfe gelDün bitti, senin tam ovulasyon günleri sanırım, benden bir hafta kadar regl önce olmuştun.
Eşim pazar gününden beri şehir dışında, bugün yarın gelir.
Keyif yapıyorum tek başıma:)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımoohh maşallah keyfe gel
evet bingo ovu günlerim
erken daha bat 11i bakalım inşallah peş peşe haberlerimiz gelsin artıkHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Ee sonra koyulaştı mı ovulasyon canımerken daha bat 11i bakalım inşallah peş peşe haberlerimiz gelsin artık
değerlendirebilirsek
bak bu da 9.gün ovu testim..
Dün oldum. Dün sabah test yaptım çok hafif silik gölge gördüm neyse akşama bir sayfada şu damlatilirsa silik netlesir yazıyordu. Damlayım. T çizgisi bir cıktı şaşırdım. Demekki suda da hcg var :)
Zaten akşam da oldum adet.
Bu arada Astalife geldi elimepanic_attack nasıl kullanıcam.
9.gundeki ovu testim..:)Ovulasyon dan sonra yine mi yaptın? Yoksa 9.gundeki ovu testi mi?
Çünkü ovi testleri de hamileliği görebiliyor.
Yapmadim sonra.. bugun bi bakiyim diyorum.. agrim var.Ee sonra koyulaştı mı ovulasyon canım
HmmDün sürekli uyudum. Bugün çamaşır, bulaşık, ortalık toparlama.
Hergün akşam yemekten sonra bi tane birinden bi tane diğerinden hoop yapıştır. :)
Amin canım 2019 hepimize mutluluk bereket getirsin inşallahHayırlı yılların olsun canım
Bir yerde biri sabah biri akşam okudum sanırım.
Bir baksana kullanımı nedir.
Bu da dün sabahki betahcg testim akşam adet oldum. Hafif silik gölge vardı. Şu dökünce böyle oldu.
Ankara’da resmen tipi şeklinde kar yağıyor okullar tatilEki Görüntüle 2218890
Butun hiziyla devam ediyor acaba tatil mi okullar.. tv de yok burda..
panic_attack bunlardan biri sen misin?
https://www.facebook.com/845299828895067/posts/1981175071974198/?sfnsn=mo