İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bir de bu çocukların erkenden Okula başlaması sadece çocukların hayrına diye yapılmıyor. Kadınlara fırsat doğsun, is hayatına katılabilsinler, vakitleri olsun diye de yapılar devlet tarafından. Bizde de aksine bu durum. Halkının yarısı eve kapatılmış bir milletin ilerlemesi beklenemez elbette. Düşünsene kaybolan düşünce gücünü ve is gücünü.

Yerlesme ağrısı gibi gelmedi bana. Çok benziyor hamilelik ve adet sancisi ama içimden bir his bu ay olmadı diyor. Kendimi uzemeyecegime söz vermiştim. Deneyeceğim üzülmemeyi :)

Hadi insallah...
Bak simdi aklima geldi bir tanidigim daha var 40in ustundeydi kizi 26 oglu 20 yasindaydi 3.yu dogurdu tam tekne kazintisi gerci simdi o da buyudu universiteye gidiyor..:)
Maşallah ne güzel Allah bizede nasip eder inşallah hayırlısıyla kürtajdan sonra hiç ümidim yok aslında olmayacakmış gibi geliyor hep çok pişmanım zamanında yapmadığıma kırkından sonra doğuranları duyunca çok heyecanlanıyorum ama neden olmasın diyorum

neyse az kalmış vatandaşlığa... sık dişini verme canını :))

aynen olur tabi ki .. Rabbim nasip etsin bütün isteyenlere.

Canım ya eskisi gibi değil burdada devlet okullarının kreşleri var artık 3 yaşında gönderebiliyosun istersen tabi ama zorunlu olsa daha güzel olur eğitim şart erken yaşta eğitilmeli çocuklar oda olur inşallah

Günaydın bat 24 demiştin ne durumdasın merak ettim inşallah olmamışsındır

Dün oldum. Dün sabah test yaptım çok hafif silik gölge gördüm neyse akşama bir sayfada şu damlatilirsa silik netlesir yazıyordu. Damlayım. T çizgisi bir cıktı şaşırdım. Demekki suda da hcg var :)
Zaten akşam da oldum adet.

Bu arada Astalife geldi elime panic_attack nasıl kullanıcam.

Neyse canım önümüzdeki maçlara artık hayırlısıyla

Geçmiş olsun. Ocak ve Şubat aylarını hedefleyelim ama özellikle şubat çünkü Astalife'i şimdi kullanmaya başlasan etkisini 2-3 ay sonraya gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…