- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
yanii işte herkesin problemlerle savaşma gücü aynı olmayabiliyor maalesef..
maşallah bu grupta hiç çocuğu olmayanlar daha dirayetli gibi...
Seni taniyor gibiyim
kendini özletiyorsun yoğunsun sende sanırım.
Evveett zopa gormedi miydin2 ay önce taşındık biz şimdiki eve. "Ya hamileysem, aha çift çizgi çıktı" derken doğru düzgün ıvır zıvır kısımları yerleştiremediydim sürekli bi yerlere uzanıp ayakta kalmam gerekiyo diye. Ondan ötürü arada o işleri yapıyorum. Bi de ne anlatam gız uzaylı gibi tuhaf akıntılarım var işte mavi yeşil pembe
Boş geçilen ay ne tuhafmış yav zaman çok çabuk geçiyomuş.
Sopa mı o? O neeeydi gız!?
Selaam canim iyidir nolsun ugrasiyoruz iste is guc.. eve geldim yemek hazirliyorum.Selaammm :)
Nasilsin canim?
Evveett zopa gormedi miydin
Kolay gelsin canim bende 4 defa tasindim zor biraz.. niye tasindin kendi evinedir insallah..
Ilacli falandi ya ondan olabilir mi garip akintilarin?
yanii işte herkesin problemlerle savaşma gücü aynı olmayabiliyor maalesef..
maşallah bu grupta hiç çocuğu olmayanlar daha dirayetli gibi...
Bizim de hayalimiz mustakil bahceli ev.. hep oyle olmaz mi sahip oldugun baskalarinin hayali olabilir derler ya.. kismet belki olurKendi evimizi kiraya verip kiraya çıktık.Müstakil evle uğraşamıyorum ben. Bahçesi, çimi, ısıtması, bakımı dert. En son eşim de pes edince 12. Kata çıktık huzura erdik.
Renkli akıntılar ilaçlı film yüzünden ivit.
Ahahah gibi demisim dikkat edersenYok canım ne dirayeti. Sadece kuyruğu dik tutmaya çalışıyoruz :) Hatta çocuğu olanlar niye bu kadar ısrarcı diyerek hayret ediyoruz. :) Elinizdekilerin kıymetini bilin diyoruz :)
Bizim de hayalimiz mustakil bahceli ev.. hep oyle olmaz mi sahip oldugun baskalarinin hayali olabilir derler ya.. kismet belki olur
Gule gule oturun
Ahahah gibi demisim dikkat edersen
Ama simdi kendi tarafimdan bakinca da ilk gibi heyecanla istiyor ve bekliyorsun.... yalniz cocugu olup da uzgun olanlar icin umutsuz olanlar icin de onlari anlamaya calisiyorum diyeyim...
Duzgun cumle kurmaya calistim ama bilmiyorum anlatabildim mi demek istediklerimi
Endokrinoloji, hormon ile ilgili, diyabet ve tiroid sorunları da bu bölüme giriyor, tiroid ve insülin de hormon olduğu içinGidemem çünkü sınavlqrım var çünkü oğlumun okulu var.Etraftan cıkan sesleerden usandım hamile haberi duymak istemiyorum.Endokronoloji mikrobik mi olıyordu
Çocuğu olmayanlara haksızlık mı olur bu cümlem bilmiyorum ama sadece anlatabilmek için yazmak istedim.Anlatabildin tabi ki canım. Bende senin vesilenle çocuğu olanlara mesaj verdim. Çok fazla büyütmeyin kafanızda, aman olmazsa da olmaz diyerek gidip yavrunuzun odasına gidip sıkıca ona sarilabilirsiniz. Biz aman olmazsa da olmaz diyemiyoruz, biz desek etrafimiz demiyor sanki biz düşünmüyor muşuz gibi akil veriyorlar.
Aman olmazsa da olmasın diyipte son noktayı koyduğumuzda neler yaşayacağımızı eşimizin ne tepki verecegini ailesinin ne tepki verecegini bilemiyoruz. Çünkü her koca çocuk ister her kaynana torun ister. Ve bunlar ilerde bize problem bile teşkil edebilir. Evlilik hayatımızı bile etkileyebilir bilemeyiz.
Sizler bunları yasamayacaksiniz hayatınıza devam edeceksiniz. O yüzden şanslısınız. Ki ikinci bebeginizde oldu mu, ultra şanslısınız. ALLAH her isteyene nasip etsin inşallah :)
Canim aslinda hic cocugu olmayanlar da, olanlara siz de fazla abartiyorsunuz, bi tane var iste, olursa olur olmazsa olmaz demiyorlar bence.İnanın çocuğu olanlar da en az olmayanlar kadar hatta belki daha çok istiyorlar.
Demek istedimi , tüm bekleyenlerin, bir an önce anne olup anlaması ve yaşaması dileğiyle
Demek ki bu evlat denen nimet öyle birşey ki; isteyen herkes büyük bir aşkla bekliyor.Canim aslinda hic cocugu olmayanlar da, olanlara siz de fazla abartiyorsunuz, bi tane var iste, olursa olur olmazsa olmaz demiyorlar bence.
Yani en azindan bitane iki tane var. Avunacak, sevinecek, sukredicek bi sebebiniz var; bizim hic yok, bu duyguyu hic tadamadik demek istiyorlar bence.
Ve evet katiliyorum Allah hepimize hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah :)
Canim aslinda hic cocugu olmayanlar da, olanlara siz de fazla abartiyorsunuz, bi tane var iste, olursa olur olmazsa olmaz demiyorlar bence.
Yani en azindan bitane iki tane var. Avunacak, sevinecek, sukredicek bi sebebiniz var; bizim hic yok, bu duyguyu hic tadamadik demek istiyorlar bence.
Ve evet katiliyorum Allah hepimize hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah :)