İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aslında en güzeli en iyisi gençken doğurmakmış şöyle 3-4 tane ama bilemedim işte aklın başıma yeni geldi benimde

Ay yok ya, ben simdi yanimda oyle 25 yasinda insani cocugum olarak dusunemiyorum yani. 40 yasindayken 10 yasinda cocuk sahibi olmak olur ama daha buyugu bana (kendim icin) tuhaf geliyor. Yoksa benim annem beni 18'inde dogurmus, memnun hayatindan. Ben de 30'larimda dogurdugum icin memnunum. Aklim disarida kalirdi yoksa.

Benim oğlumla tam 20 yıl var aramda,oğlum 19'u doldurduktan bir buçuk ay sonra 39'u bitirdim.

Kesinlikle kaçıncı olduğu hiç önemli değil, 6 defa hamile kaldım, 4'ü düştü, hala son zamanlardaki heyecanımı gördünüz, ilk çocuk gibi , hatta yaşandıkça öğrenilen bir duygu olduğu için, bence anne olduktan sonra daha bile heyecanla bekliyorsunuz diğer hamileliği..
Yani en sonlar daha bile kıymetli gibi oluyor, aslında hepsi kıymetli fakat siz olgunlaştıkça kıymet bilmeyi, kıymet vermeyi öğreniyorsunuz..

20 yas ustu olmali bence de anne-cocuk arasinda.
Yengem 41 yasinda oglu 23. Yengem bi de ince uzun gencecik gozuken bir kadin; oglu da iri yari masallah :)

20 yas ustu olmali bence de anne-cocuk arasinda.
Yengem 41 yasinda oglu 23. Yengem bi de ince uzun gencecik gozuken bir kadin; oglu da iri yari masallah :)
Çocuklarımız hep küçük kalacak diye birşey yok ki, yani şimdi çocuğum diye düşününce hep bebek veya küçük çocuk hayal ediyorsunuzdur ama çok çabuk büyüyorlar ve onların gençliğinde hala genç bir şekilde yanlarında olmak çok güzel

Dogrudur ablacim olabilir :)
Ben 18-19 yaslarimi hatirliyorum da cocuktum daha. Zaten universite falan. O zamanlarda anne oldugumu dusunemiyorum bile :)
Ama şu var 35ten once 3 cocuk yapmis mayi isterdim bak. :) 35 e bisey kalmadi fazla ama 2nci yok daha. Saglik olsun :)

Fiziksel olarak en sağlıklı doğum yaşı 18, 35 arasıymış

Anladim ne zmana gideceksin? Testleri kan vs. Gazide yaptirsa bari... oyle verilir bak 500...
Testlerimiz cogu Gazide yapıldı oraya gitmiştik hemotolog a..kardesimin Dr da orda babamın kide orda ikiside orda amaliyat oldu. Sisteminde biliyoruz birazdaha kolay olacak. 150, 130 falan veriyorsun en fazla prof muayenesine hemen sıra veriyorlar. Kadın dogumcular 130 alıyor. Baska branşlar da 100tl alanda var Dr a göre degisiyor. Bakalım nediyecek ler. Dün Dr sordum biz yapısıklıklık varsa ilerde tüpler de alttan ultrason la göremiyoruz dedi asagıda kini görebiliriz dedi. Benim asagıda yokmus bakmış adet olamadım deyince. Filmle ve histerskobi mi ne onunla görülürmüş. Burda yok hastanede rahim filmi özelde var burda yaptıracağım orda daha iyi merkezlerde yaptırırım. Sen kullan söktürücü yü bakalım ne olacak dedi. Nasıl olsa gideceksin ankaraya orda film mutlaka isterler dedi. İnşallah olurum içerisi temizlenir. Su ilac bitsin Bi hafta beklerim adet olmazsam giderim olursam bitince giderim yani 15 gün sonra falan gideceğim Allah nasip ederse.

Umarim istedigin gibi olur hersey. Cok ugrasiyor, cok emek veriyorsun. Gonlunden nasil geciyorsa oyle olsun.

Ilactan ne kadar sonra geliyor adet belli mi?
Istedigin gibi olsun insallah her sey..

Sevgili hemsirelerim,

Ismarladigim takviyeler geldi. Merak ediyorsaniz burda. Marka acisindan yayinlamiyorum elbette, dozaj, icerik, vs. anlaminda bakabilirsiniz. Bu ay tutturamadiysak onumuzdeki ay icin bunlara bel bagladim. Herkese hayirli olsun.

Ha bu arada cocuk sahibi olmayan arkadaslar, cocugunuz olunca mobilyalarinizin gelecegi durumu da bu resimden gorebilirsiniz.

Hanimlar merhaba bende 30 yasindayim 1 senedir bebek istiyorum ama nasip olmadi 1 kez kimyasal gebelik gecirdim simdi tedavi asamasindayim ben bu arada takviyeler kullansam zarar olmaz deilmi omega 3 kullaniyorum bunun disinda ne yararli olabilir

Güle güle kullan şifa olsun inşallah
Bu arada senin ufaklık iyi iş çıkarmış sanatsal bi çalışma olmuş

P Payment00 Ben dun bir mesaj atmistim, buradan benim kullandiklarimi gorebilirsin.

Hanimlar merhaba bende 30 yasindayim 1 senedir bebek istiyorum ama nasip olmadi 1 kez kimyasal gebelik gecirdim simdi tedavi asamasindayim ben bu arada takviyeler kullansam zarar olmaz deilmi omega 3 kullaniyorum bunun disinda ne yararli olabilir
Hoşgeldin canım nasıl bi tedavi uygulanıyor sorun neymiş acaba folik asit almanı tavsiye edebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin

Hoşgeldin canım nasıl bi tedavi uygulanıyor sorun neymiş acaba folik asit almanı tavsiye edebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hosbuldum hanimlar.Aminn insallahh her isteyene nasip etsin Rabbim.acikcasi ben 1 sene dolsun öyle tedaviye baslarim demistim öylede oldu.simdi bi lac kez muayene oldum rahim agzi yarasi var dendi bilmiyorum o etkilermi.o gecti gibi.onun disinda muayene oldum bi sıkıntı görünmedi.simdi hormonlara bakilacak.bi tek amh degerime bakildi o kadar.bakalim zaman ne gosterecek.umarim cok beklemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…