İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hos geldin canim.. gencsin daha umarim sorun da yoktur.. Fazla bekletmeden gelsin..
Balik yagi onemli bak onu kullanabilirsin..

Hanimlar merhaba bende 30 yasindayim 1 senedir bebek istiyorum ama nasip olmadi 1 kez kimyasal gebelik gecirdim simdi tedavi asamasindayim ben bu arada takviyeler kullansam zarar olmaz deilmi omega 3 kullaniyorum bunun disinda ne yararli olabilir

Merhaba,

Gebelik öncesi kullanılan bir multivitamin (Folik asit, D vitamini, C vitamini, demir, çinko, B vitamini grubu, iyot önemli ve tek tek almak zor.)

Ubiquinol (antioksidan)

Dha oranı Epa oranından yüksek bir omega 3

Gazanız mübarek olsun. :)

Evet kapsul.ocean plus markasi.1 ay olmadi.yani grip olacak gibi agrilarim basladi ama olmadim hemen atlattim.eklem agrilarim vardi ne zamandir nerdeyse gecti.bilmiyorum etkisi varmi ama migren agrilarima bile iyi geldi masallah diyeyim :))

Ben de aynı şekilde niyeyse hala hasta olmadım ve uzun zamandır başım ağrımıyor. Sanırım etkisi var.

Evet kapsul.ocean plus markasi.1 ay olmadi.yani grip olacak gibi agrilarim basladi ama olmadim hemen atlattim.eklem agrilarim vardi ne zamandir nerdeyse gecti.bilmiyorum etkisi varmi ama migren agrilarima bile iyi geldi masallah diyeyim :))
Masallah diyelim ...

Peki bunlarin karacigere etkisi yok mu?
panic_attack

Masallah diyelim ...

Peki bunlarin karacigere etkisi yok mu?
panic_attack

Dandik bir marka değilse, dandik balıklardan üretilmediyse öyle bir etkisi yok. Kapsülleri hayvan jelatininden üretiliyor zaten.

Ama vitaminlerin olabilir. Çünkü içinde katkı maddesi, renklendirici, tatlandırıcı, en basitinden titanyum dioksit olabiliyo. Titanyum dioksit sadece folik asit içeren tabletlerden aspirine kadar her şeyde var. Antioksidan tabletlerde de var. O yüzden 1 yıldan sonra ara vermek lazım bence.

Planda değişiklik olmazsa Mayıs'ta bırakıcam ben hepsini. 6 ay ara verip tekrar başlarım. Arada detoks lazım.

Tam 10 aydır sadece folik asit kullanıyorum. 4 aydır da balık yağı, multivitamin, koenzim q10.

En kısa sürede nasib olsun inşaallah, hoşgeldiniz

Dün ve bu sabah bile sadece kahverengi akıntı şeklindeydi ama bugün sancılı sancılı tam oldum.
Yalnız azar azar oluyor, tuvalette baya geliyor tabi ama pede az geliyor, inşaallah az olduğu için uzun sürmez de bir an önce temizlenmiş olurum, can09e sana yetişmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…