Onada bakayim.omepa Q10 diye bi takviye gordum baya yararli görnuyor icerigide iyi gibi.onu denemek istiyorum heralde zarari olmaz deilmi böyle takviyelerin.
Hos geldin canim.. gencsin daha umarim sorun da yoktur.. Fazla bekletmeden gelsin..Hosbuldum hanimlar.Aminn insallahh her isteyene nasip etsin Rabbim.acikcasi ben 1 sene dolsun öyle tedaviye baslarim demistim öylede oldu.simdi bi lac kez muayene oldum rahim agzi yarasi var dendi bilmiyorum o etkilermi.o gecti gibi.onun disinda muayene oldum bi sıkıntı görünmedi.simdi hormonlara bakilacak.bi tek amh degerime bakildi o kadar.bakalim zaman ne gosterecek.umarim cok beklemeyiz.
Hosbuldumm canimm.evet o cok önemliymis hic bilmiyodum.kullaniyorum 1200luk omega3.simdiden etkilerini farkettim.Hos geldin canim.. gencsin daha umarim sorun da yoktur.. Fazla bekletmeden gelsin..
Balik yagi onemli bak onu kullanabilirsin..
Ne zamandir kullaniyorsun ne gibi etkileri var? Kapsul mu? Markasi ne?Hosbuldumm canimm.evet o cok önemliymis hic bilmiyodum.kullaniyorum 1200luk omega3.simdiden etkilerini farkettim.
Onada bakayim.omepa Q10 diye bi takviye gordum baya yararli görnuyor icerigide iyi gibi.onu denemek istiyorum heralde zarari olmaz deilmi böyle takviyelerin.
Evet kapsul.ocean plus markasi.1 ay olmadi.yani grip olacak gibi agrilarim basladi ama olmadim hemen atlattim.eklem agrilarim vardi ne zamandir nerdeyse gecti.bilmiyorum etkisi varmi ama migren agrilarima bile iyi geldi masallah diyeyim :))Ne zamandir kullaniyorsun ne gibi etkileri var? Kapsul mu? Markasi ne?
Hanimlar merhaba bende 30 yasindayim 1 senedir bebek istiyorum ama nasip olmadi 1 kez kimyasal gebelik gecirdim simdi tedavi asamasindayim ben bu arada takviyeler kullansam zarar olmaz deilmi omega 3 kullaniyorum bunun disinda ne yararli olabilir
Evet kapsul.ocean plus markasi.1 ay olmadi.yani grip olacak gibi agrilarim basladi ama olmadim hemen atlattim.eklem agrilarim vardi ne zamandir nerdeyse gecti.bilmiyorum etkisi varmi ama migren agrilarima bile iyi geldi masallah diyeyim :))
Ne zamandir kullaniyorsun ne gibi etkileri var? Kapsul mu? Markasi ne?
Ben sen gor diye sordum.. yoksa kullanmiyorum onunki neymis gor diye
Masallah diyelim ...Evet kapsul.ocean plus markasi.1 ay olmadi.yani grip olacak gibi agrilarim basladi ama olmadim hemen atlattim.eklem agrilarim vardi ne zamandir nerdeyse gecti.bilmiyorum etkisi varmi ama migren agrilarima bile iyi geldi masallah diyeyim :))
Hiç öyle şeyler kullanmak aklıma gelmiyor benim, aslında ilaç veya yeni bir bitki, besin desteği gibi şeyler kullanmaktan korkuyorum.Evet, ubiquinol dedigim Coenzim Q10. Ben cok faydasini gordum ve hatta daha yuksek dozajli, yeni bir kutu ismarladim.
En kısa sürede nasib olsun inşaallah, hoşgeldinizHosbuldum hanimlar.Aminn insallahh her isteyene nasip etsin Rabbim.acikcasi ben 1 sene dolsun öyle tedaviye baslarim demistim öylede oldu.simdi bi lac kez muayene oldum rahim agzi yarasi var dendi bilmiyorum o etkilermi.o gecti gibi.onun disinda muayene oldum bi sıkıntı görünmedi.simdi hormonlara bakilacak.bi tek amh degerime bakildi o kadar.bakalim zaman ne gosterecek.umarim cok beklemeyiz.
Ben sen gor diye sordum.. yoksa kullanmiyorum onunki neymis gor diye
En azından bi folik asit, ben de mi kullansam acaba
Ben kırk yılın başı ümitlenenlerdenim, hakkım yok gibi geliyor bana, yani napayım, neye başvurayım diye bir şey aramadan önce en yapılması gereken şeyi yapmak lazımHmm.. Yaşasın bir dayaklık daha buldum. Hatun folik asit bile kullanmıyo allaam yareppim!
Geldiim ben de ozlediimmTırnak törpülüyo bi de. Gel acık dövcem, özledim.