İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

En azindan folik asidini al bari sonra arsiz olup cikican
Ayni say canim... beraber bekleyecegiz insallah

Aslında sağlıklı düzenli beslenseniz kızlar daha iyi olmazmı o kadar ilaç almak bana çok doğruymuş gibi gelmiyor yani ben iki oğlumdada ne öncesinde ne sonrasında folikte dahil hiçbişey kullanmadım en son süpriz bebektede bişey kullanmamıştım ama çok sağlıklı beslenirim et süt balık yumurta sebze kuru meyveler bal ceviz çok dikkat ederim yani L lyly sen kullanmışmıydın acaba bişeyler

Ay hadi inşallaaa. Ocak'ta tutsa da şöyle güzel bi Terazi kızım olsa. Ya da Mayıs'ta tutsa şöyle efendi bi Kova oğlum olsa. Ayy olabilir mi böyle bi şey lütfen olsun çünkü.
Valla olsun cunkuuu... ama burclara takilma.. su ay yapmam su olmasin diyenler var onlardan olma... saglikla sihhatle gelsin de...

Valla olsun cunkuuu... ama burclara takilma.. su ay yapmam su olmasin diyenler var onlardan olma... saglikla sihhatle gelsin de...

panic_attack can09e Vallaha ben de artik biraktim. Dusukten sonra ne olursa olsun diyorum, saglikli olsun, saglikli dogsun da.

Bu ay tutturduysak Basak olacak. Olsun, eli kolu tam olsun, saglikli olsun, guzel uyusun, guzel yesin, ici disi guzel olsun. Zaten Freddie Mercury de Basak burcuymus. O Basak olduktan sonra bana laf soylemek dusmez.

Bosverdim artik Aslan'di, Terazi idi...Benim kizim Koc, hayatta en son istedigim cocuk Koc burcu derdim. Kaza kursunu ile hesaplamadan oldu kizim. Simdi geriye donsem yine kizimi isterim. Baska kimselere degismem.

Senin oglanlar normal mi olmustu hangi haftasinda geldiler?
Olsun da dogur canim 1 hafta once
Evet normal oldular canım, erkek çocuğu gününü geçirir derler, cidden öyle oldu büyük oğlum, 16 Eylül ultrason tarihiydi, 27 Eylül'de doğdu.
27 Eylül'de gel, doğum başlamadıysa sezeryana alabiliriz demişti doktor.
Sancısız gittim, doktor doğum başlamış dedi ama suni sancı verdiler , o şekilde oldu yani evde sancı, su gelmesi falan olmadı.
2. Oğlumun ultrason tarihi 21 Ocak'tı, doktor beklemeyelim gerek yok dedi, aslında hiç sıkıntı yoktu.
Annem de İstanbul'a gelmişti doğum için çünkü doktorum sürekli doğum olmak üzere, kim gelecekse çağır, bebek aşağıda diyordu.
Neyse annem geldi, O da anneanneme bakıyordu evde.
Doktor da artık olsun deyince annem de ısrar etti, durduk yere günü gelmemiş çocuğu suni sancıyla doğurttular.
Aslında daha ultrason tarihine bile en az 10, 11 gün vardı.
Yani benim hiç öyle filmlerdeki gibi sancılarla hastaneye gitme sahnem olmadı:)
Büyük oğlumu tam beklediğimiz için 42. Haftada , küçük oğlum ise 38+ da doğdu, bekleseydik belki o da tamamlayacaktı

Yok canım sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…