Ahaha ona da bir samarHmm.. Yaşasın bir dayaklık daha buldum. Hatun folik asit bile kullanmıyo allaam yareppim!
En azindan folik asidini al bari sonra arsiz olup cikicanDün ve bu sabah bile sadece kahverengi akıntı şeklindeydi ama bugün sancılı sancılı tam oldum.
Yalnız azar azar oluyor, tuvalette baya geliyor tabi ama pede az geliyor, inşaallah az olduğu için uzun sürmez de bir an önce temizlenmiş olurum,can09e sana yetişmek istiyorum
Sana yetişmek için bir hafta önce bile doğururumEn azindan folik asidini al bari sonra arsiz olup cikican
Ayni say canim... beraber bekleyecegiz insallah
Geldiim ben de ozlediimm
Evet ara vermen lazim umarim mayislara kalmaZzz
Valla olsun cunkuuu...Ay hadi inşallaaa. Ocak'ta tutsa da şöyle güzel bi Terazi kızım olsa. Ya da Mayıs'ta tutsa şöyle efendi bi Kova oğlum olsa. Ayy olabilir mi böyle bi şey lütfen olsun çünkü.
Bana direk samardan girdin ama olmazz kuserimm
Senin oglanlar normal mi olmustu hangi haftasinda geldiler?Sana yetişmek için bir hafta önce bile doğururum
Bana direk samardan girdin ama olmazz kuserimm
bak bu unutmuyorumm
20 yaşında oğlu var kız korkuyomNikah büyüklüğünde master yapmış, ayıp olmasın?
ahahha taam taam..
Vay artik yasa da hormet yok ben nerelere gidem
Valla olsun cunkuuu...ama burclara takilma.. su ay yapmam su olmasin diyenler var onlardan olma... saglikla sihhatle gelsin de...
Evet normal oldular canım, erkek çocuğu gününü geçirir derler, cidden öyle oldu büyük oğlum, 16 Eylül ultrason tarihiydi, 27 Eylül'de doğdu.Senin oglanlar normal mi olmustu hangi haftasinda geldiler?
Olsun da dogur canim 1 hafta once
Senin oglanlar normal mi olmustu hangi haftasinda geldiler?
Olsun da dogur canim 1 hafta once
Yok canım sıfırAslında sağlıklı düzenli beslenseniz kızlar daha iyi olmazmı o kadar ilaç almak bana çok doğruymuş gibi gelmiyor yani ben iki oğlumdada ne öncesinde ne sonrasında folikte dahil hiçbişey kullanmadım en son süpriz bebektede bişey kullanmamıştım ama çok sağlıklı beslenirim et süt balık yumurta sebze kuru meyveler bal ceviz çok dikkat ederim yani L lyly sen kullanmışmıydın acaba bişeyler
Kız olacak ya
Kızlar erkenci olurmuş