- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
Aynen valla hiç dertleri değil bu işler beyinler pırıl pırılAmann nasip artık, ya bi de kadınlar çok konuşuyor diyorlar.
O kadar çok konuşacak özel konumuz var ki, erkekler cidden odun, yat kalk , ye iç gez, işe git gel tamam, bütün bilmeleri gereken bu
Kadınlar hamilelik, regl, çocuk bakımı, sağlığı, yemek, misafir , ev şu bu gel de konuşma
Adamlara bebek hakkında en fazla, baba olacaksın ve doğunca da baba oldun deniyor bitti.
Bir bebeğin oluşumuna dair bütün bildikleri bu
Ben de okula gidip çocuğu alıp geldim, çok soğuk şu an burası, yarın gece kar yağacakmış, bakalım.Ben cikiyorum, cocuklari okuldan alip, belediyeye gitmem lazim. Bir de merkeze Noel baba gelmis. Cocuklar gorunce ve kucagina oturunca korkudan agliyorlar, itip kakiyorlar adami. Haince bir zevk aliyorum Noel baba'nin terleyen suratina bakarken stresten >:)
Yukselenim Akrep, ondan mi acep?
Kafiyeyi de yaptim. Ben gider.
Kayınvalidem yeni evlendiğimde derdi ki; kız çocuk doğduğunda melekler ağlarmış.Aynen valla hiç dertleri değil bu işler beyinler pırıl pırıl
Ayyy benim bi kzım olsa ben onu pamuklara sararım prenses gibi büyütürüm sonrada diyorumki kim bilir hangi kalas alacak kızımı bak bak bana bakKayınvalidem yeni evlendiğimde derdi ki; kız çocuk doğduğunda melekler ağlarmış.
Aman kız çocuk düşmanı mı bu nedir demiştim içimden.
Sonra sebebini söyledi; Kadınlar dünyada çok yük taşıdığı ve hayatları zor olduğu için, kız çocuğu adına üzülüp ağlarmışlar, demişti.
Ah rivayetlere bile konu olmuş kadınların yükü
Ben de istiyorum çok canım, kız çocuğu başka, valla gönlünü bi kalasa kaptırırlar büyük ihtimalAyyy benim bi kzım olsa ben onu pamuklara sararım prenses gibi büyütürüm sonrada diyorumki kim bilir hangi kalas alacak kızımı bak bak bana bak
Olsunda kaptırsın napalım kalaslar yontulmak içindirBen de istiyorum çok canım, kız çocuğu başka, valla gönlünü bi kalasa kaptırırlar büyük ihtimal
Öyle canım, tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın demişler.Olsunda kaptırsın napalım kalaslar yontulmak içindir
Mayası bozuksa yapıyo yapacağını Allah’ın cezası midesiz mahlukatEşimin arkadaşı var, o da mühendis, İzmirli, hani çağdaş falan, çok güzel bir karısı var, ikiz çocukları oldu ama adam karısını sık sık aldatıyor, eşimin de arkadaşı olduğundan duyuyoruz.
Bu erkeklerin en aklı başında gibi duranı bile kadınların kıymetini bilmiyor maalesef
Hep şöyle dua ederim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın biz herkesi iyi sanıyoruzÖyle canım, tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın demişler.
Kendi hayatını yaşayacak çocuklarımız da
Amin amin benim kizim var Rabbim meleklerimizi korusun.. beni de kotu insanlarla karsilastirmadi onu da karsilastirmasin.. butun cocuklari icinde benim kuzumu da.Hep şöyle dua ederim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın biz herkesi iyi sanıyoruz
Ve genelde erkeklerin çoğu bunu hakları olarak görüyor ve 'erkek dünyası' olarak tabir ettikleri, kadına kıza takıldıkları ayrı bir dünyanın olduğunu, bütün erkeklerin bunu yaptığını söylüyorlar.Mayası bozuksa yapıyo yapacağını Allah’ın cezası midesiz mahlukat
Maşaallah Allah bağışlasın,huzurunuzu arttırsın canımAmin amin benim kizim var Rabbim meleklerimizi korusun.. beni de kotu insanlarla karsilastirmadi onu da karsilastirmasin.. butun cocuklari icinde benim kuzumu da.
Amin canim Allah razi olsun.. gerci simdi kizi erkegi yok...Maşaallah Allah bağışlasın,huzurunuzu arttırsın canım
Evet erkeğin elinin kiri falan filan diyolar bende 2 erkek evlat yetiştiriyorum çokta feminist birisiyimdir ben dinimiz ne diyorsa onu aşılıyorum evlatlarıma zina haram bitmiştir kadını erkeği Yok bu işinVe genelde erkeklerin çoğu bunu hakları olarak görüyor ve 'erkek dünyası' olarak tabir ettikleri, kadına kıza takıldıkları ayrı bir dünyanın olduğunu, bütün erkeklerin bunu yaptığını söylüyorlar.
Beklemediğim o kadar çok kişiden duydum ki inan erkek deyince artık insanın midesi bulanıyor.
Mesela o arkadaşı eşime diyormuş ki; sen nasıl erkeksin, erkek dediğin parayı kazanmayı da bilir yemeyi de
Amin amin inşallah canım inşallahAmin amin benim kizim var Rabbim meleklerimizi korusun.. beni de kotu insanlarla karsilastirmadi onu da karsilastirmasin.. butun cocuklari icinde benim kuzumu da.
Şimdi erkek çocuğuna tembihliyorsun, aman oğlum kızlara karşı kendini koru diye.Amin canim Allah razi olsun.. gerci simdi kizi erkegi yok...
Dünya tersine döndü valla kıyamet alamet-i bunlar kızlar kendi değerlerinin farkında değillerŞimdi erkek çocuğuna tembihliyorsun, aman oğlum kızlara karşı kendini koru diye.
19 yaşında oğlum var işte görüyorum çevreyi, sınıf arkadaşı kızlar öyle bir küfür ediyor ki bizim nesil duymamıştır bile
Annemler akşama gezmeye gidiyor, erkek arkadaşımı eve alıcam diyor mesela 15 yaşında kız kuaförde, insanın aklı duruyor ve bunlar normal, okula giden aile kızı
Kesinlikle öyle, "İffet kadına özgü birşey olsaydı, Hz.Yusuf'un sakındığı neydi." sözünü çok severimEvet erkeğin elinin kiri falan filan diyolar bende 2 erkek evlat yetiştiriyorum çokta feminist birisiyimdir ben dinimiz ne diyorsa onu aşılıyorum evlatlarıma zina haram bitmiştir kadını erkeği Yok bu işinahlaksızı ahlaklısı var