- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Bu erkeklerin temiz olanini da temiz birseyini de gormedim zaten. Belki denizde yasayan mahlukatlarin erkekleri suyun icinde olduklari icin surekli biraz daha temizlerdir. Erkek karides, erkek istavrit falan.
Ay çok hoşsun doğrusuBen gittim ovulasyon testi aldim. Cisimi 4 saat tuttum, hic birsey icmedim. Bugun 13.gunu dongunun ve yine negatif geldi.
Ve beyaz, seffaf akinti hala devam ediyor. 4 gun oldu, hala bitmedi.
Allahim, ya Rabbem, esofmana gecis yapmak istiyorum. Ovulasyon testi pozitif cikaydi iki gun daha aksiyon, sonra esofman diyecektim ama cikmiyor, cikmiyor, cikmiyor...Calismaaaaak, calismaaak, calismak gerekiyor. Sakip Sabanci gibi hissettim kendimi birden.
Erkek kediler de temiz taam mı.
Normal işiyolar ama dışarda bölge işaretlemek için kasten aromalı işiyolar bazen. Ondan ötürü keskin kokuyoring.
Kedileer temizdiiiir. Denizdekiler sümüklüdür.
Oy kedi candır canandır tertemizdir mis gibidir kedilerErkek kediler de temiz taam mı.
Normal işiyolar ama dışarda bölge işaretlemek için kasten aromalı işiyolar bazen. Ondan ötürü keskin kokuyoring.
Kedileer temizdiiiir. Denizdekiler sümüklüdür.
seninki rakıdan olmasın
yok yaa onlara bakmıyor bu bence...idrarım değişikti yok kokusu farklıydı... işte gecikiyorsun adetin gelmiyor bam gebesinYok gız. Üşütünce olan koyu renkli idrar kokusu gibidir diye düşündüm.
Oy kedi candır canandır tertemizdir mis gibidir kediler
Heee tabii, rahmetli babaannem de "kediler temizdir, abdest alir onlar," derdi. Yaliyorlar ya patilerini, yuzlerini falan. Bir de mirildadiklarinda "Onlar mirildamiyor, Errahman" diyorlar derdi.
Allahım yarabbim inşallah hamileyim Diyebilmek dileğiyleee o zaman bu aydan bir hamile haberi alabiliriz canım
çok mu kötü soğan kürü... burda okudum çok var hamile kalan onla.
Benim hiç babaannem olmadıkiAsil babaanne candir. Insan kaybedince degerini anliyor. Hele Cerkes ise ve Cerkes tavugu yapanindansa...
ayy canımm.. özlüyorsun değil mi? ben de özlerim benim de ananem candır...Asil babaanne candir. Insan kaybedince degerini anliyor. Hele Cerkes ise ve Cerkes tavugu yapanindansa...
Benim hiç babaannem olmadıki
ayy canımm.. özlüyorsun değil mi? ben de özlerim benim de ananem candır...
inşallah canım çok isterim demeniiiAllahım yarabbim inşallah hamileyim Diyebilmek dileğiyle
Soğan kürü iğrenç ama alışılıyo nefesi tutup içtim tek seferde tadı sonradan geliyor hemen bişey attım ağzıma yapılabilir bi kür sabah akşam içtim aç karnına
Bakalım hamile kalamassam kedi alayım diyorum
Basiniz sagolsun. Gurbette olmak zor malesef.Evet ozluyorum. Bir de hastaliginda ve vefati esnasinda yaninda olamadim. Hamileydim. Belcika'dan cikamadim. Mezarina bile hala gidemedim. Amaaaan...