- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Selam kizlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh ondan var işte pamuk onlar pamuk şekeri kınalı saçlı turuncu kafalıAnneanne de olur. Boyle beyaz beyaz, yumusak, sisman oluyorlar. Kollarinin altlari biraz sarkmis oluyor. Beyaz sabun kokuyorlar ya da lavanta kolonyasi. Tanidin mi?
beyaz sabuuun kokusu evet.. ananem öyle kokar.. hasta şimdi çok çok iyi değil... Rabbim hayırlısını versin..Anneanne de olur. Boyle beyaz beyaz, yumusak, sisman oluyorlar. Kollarinin altlari biraz sarkmis oluyor. Beyaz sabun kokuyorlar ya da lavanta kolonyasi. Tanidin mi?
selaam.Selam kizlar :)
Oyyy Kuzum ya olacak inşallah Rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş hayırlısıylainşallah canım çok isterim demeniii
kedi iyi fikir..
benim kız bizden umudu kesti biz de bebek alalım diyor evlatlık kızım öyle herkese vermiyorlar desem de siz yapmıyorsunuz madem alalım diyor
Ben cikiyorum, cocuklari okuldan alip, belediyeye gitmem lazim. Bir de merkeze Noel baba gelmis. Cocuklar gorunce ve kucagina oturunca korkudan agliyorlar, itip kakiyorlar adami. Haince bir zevk aliyorum Noel baba'nin terleyen suratina bakarken stresten >:)
Yukselenim Akrep, ondan mi acep?
Kafiyeyi de yaptim. Ben gider.
Bence ona da bakmıyor, ultrasonda görünce ancak
Bence ona da bakmıyor, ultrasonda görünce ancak
Aynen canım, doğurunca öğrenmek istiyorumBence totem yap ve 9 ay test yapma gız.
Benim anneannem 8 yıl önce 94 yaşındayken öldü, dedemden sonra 28 yıl yaşadıayy canımm.. özlüyorsun değil mi? ben de özlerim benim de ananem candır...
Evet aslında gebelik düşünen herkesin kullanması gerek, vücutta eksiklik yoksa çok önemli değil de, eksikliği omurilik açıklığına sebep oluyor.Dr bana günlük bi tane al demişti reglidede alıyorum ben
Evet canım hatta üç ay öncesinden almak lazımEvet aslında gebelik düşünen herkesin kullanması gerek, vücutta eksiklik yoksa çok önemli değil de, eksikliği omurilik açıklığına sebep oluyor.
5. Hafta bittiğinde omurilik taslakları da oluşmuş ve kapanmış oluyor.
O yüzden hamileliği öğrendikten sonra kullanmak pek etkili değil,doktorlar da o sebeple gebelik öncesi başlatıyor
Kürtaj sonrası 1 yıla yakın kullanıp sonra bırakmıştımEvet canım hatta üç ay öncesinden almak lazım
Bende kürtajdan sonra ara ara içtim bıraktım şimdi iki aydır içiyorumKürtaj sonrası 1 yıla yakın kullanıp sonra bırakmıştım
İnşaallah bu ay hamile kalırsın da tam folik asitini almış bir bebeğin olurBende kürtajdan sonra ara ara içtim bıraktım şimdi iki aydır içiyorum
Allah şifa versin canımbeyaz sabuuun kokusu evet.. ananem öyle kokar.. hasta şimdi çok çok iyi değil... Rabbim hayırlısını versin..
İnşallahİnşaallah bu ay hamile kalırsın da tam folik asitini almış bir bebeğin olur