İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben cikiyorum, cocuklari okuldan alip, belediyeye gitmem lazim. Bir de merkeze Noel baba gelmis. Cocuklar gorunce ve kucagina oturunca korkudan agliyorlar, itip kakiyorlar adami. Haince bir zevk aliyorum Noel baba'nin terleyen suratina bakarken stresten >:)

Yukselenim Akrep, ondan mi acep?

Kafiyeyi de yaptim. Ben gider.

Ben cikiyorum, cocuklari okuldan alip, belediyeye gitmem lazim. Bir de merkeze Noel baba gelmis. Cocuklar gorunce ve kucagina oturunca korkudan agliyorlar, itip kakiyorlar adami. Haince bir zevk aliyorum Noel baba'nin terleyen suratina bakarken stresten >:)

Yukselenim Akrep, ondan mi acep?

Kafiyeyi de yaptim. Ben gider.
:KK62::KK70:

Dr bana günlük bi tane al demişti reglidede alıyorum ben
Evet aslında gebelik düşünen herkesin kullanması gerek, vücutta eksiklik yoksa çok önemli değil de, eksikliği omurilik açıklığına sebep oluyor.
5. Hafta bittiğinde omurilik taslakları da oluşmuş ve kapanmış oluyor.
O yüzden hamileliği öğrendikten sonra kullanmak pek etkili değil,doktorlar da o sebeple gebelik öncesi başlatıyor

Evet aslında gebelik düşünen herkesin kullanması gerek, vücutta eksiklik yoksa çok önemli değil de, eksikliği omurilik açıklığına sebep oluyor.
5. Hafta bittiğinde omurilik taslakları da oluşmuş ve kapanmış oluyor.
O yüzden hamileliği öğrendikten sonra kullanmak pek etkili değil,doktorlar da o sebeple gebelik öncesi başlatıyor
Evet canım hatta üç ay öncesinden almak lazım

Amann nasip artık, ya bi de kadınlar çok konuşuyor diyorlar.
O kadar çok konuşacak özel konumuz var ki, erkekler cidden odun, yat kalk , ye iç gez, işe git gel tamam, bütün bilmeleri gereken bu:olamaz:
Kadınlar hamilelik, regl, çocuk bakımı, sağlığı, yemek, misafir , ev şu bu gel de konuşma:KK45:
Adamlara bebek hakkında en fazla, baba olacaksın ve doğunca da baba oldun deniyor bitti.
Bir bebeğin oluşumuna dair bütün bildikleri bu

X