- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
İçme annem içme sakın bi daha ne olur ne olmazOnu bile yapmadım işte, zaten de geçti folik asit zamanı, gerçekten inanmıyorum ben, mesela dün sabah majezik içtim yine, hamile olduğumu düşünsem yapmam asla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçme annem içme sakın bi daha ne olur ne olmazOnu bile yapmadım işte, zaten de geçti folik asit zamanı, gerçekten inanmıyorum ben, mesela dün sabah majezik içtim yine, hamile olduğumu düşünsem yapmam asla
Dr bana günlük bi tane al demişti reglidede alıyorum benben folik asidi reglken almıyorum adetten sonra başlıyorum diğer adete kadar yanlış mı yapıyorum acaba
bilen cevap verebilir mi?
testere dişli aslan pençesi duydunuz mu ? onu içtim 7 gün.. sonra bıraktım dedim kaş yaparken göz çıkarmayalım.. zaten karaciğer testlerim de düzgün çıkmıyor.. onu içtiğimde lh testlerim bir koyu çıktı inanmazsınız.. korktum da valla adeti geciktirir bir şey yaparsa diye.. ve geç çatladı sanırım 4 5 gün sancı çektim...Dr bana günlük bi tane al demişti reglidede alıyorum ben
Saraçoğlundan duydum bende illaki etki etmiştirtestere dişli aslan pençesi duydunuz mu ? onu içtim 7 gün.. sonra bıraktım dedim kaş yaparken göz çıkarmayalım.. zaten karaciğer testlerim de düzgün çıkmıyor.. onu içtiğimde lh testlerim bir koyu çıktı inanmazsınız.. korktum da valla adeti geciktirir bir şey yaparsa diye.. ve geç çatladı sanırım 4 5 gün sancı çektim...
normalde yaştan dolayı hiç koyu pik yakalayamamıştım.. yumurtaları mı büyüttü acaba?
bilemedim korkuyom öyle macunlardan bitkilerden kürlerden.Saraçoğlundan duydum bende illaki etki etmiştir
panic_attack güzel haberlerle
ben folik asidi reglken almıyorum adetten sonra başlıyorum diğer adete kadar yanlış mı yapıyorum acaba
bilen cevap verebilir mi?
Akıntın varmı bide idrarda keskin bi kokuda hamilelik belirtisi
Bende bu ay 8 gün kadar soğan kürü yaptım bakalım bi etkisi olacakmı benim bat 28bilemedim korkuyom öyle macunlardan bitkilerden kürlerden.
Nasil bir koku o?
Bildiğin İdrar kokusu çok keskinleşiyor yaparken idrarı net alıyosun kokusunuNasil bir koku o?
Kezzap içmişsin gibi. Burun yakan, sert, asitli bi koku. Erkek kedi sidiği gibi.
Ha bi de karbonat attım idrara,testlerde çıkmayınca bari karbonata sorayım dedim
Köpürdü, asit seviyesi yüksekse köpürüyormuş, erkek idrarı bile olsa köpüren olmuş yani ama hamilelerin de yüksek olurmuş, o yüzden hamilelerde köpürür derlermiş
Tam tarif etmişsin tebriklerKezzap içmişsin gibi. Burun yakan, sert, asitli bi koku. Erkek kedi sidiği gibi.
Tam tarif etmişsin tebrikler
Nasil bir koku o?
Kezzap içmişsin gibi. Burun yakan, sert, asitli bi koku. Erkek kedi sidiği gibi.
ee o zaman bu aydan bir hamile haberi alabiliriz canımBende bu ay 8 gün kadar soğan kürü yaptım bakalım bi etkisi olacakmı benim bat 28
seninki rakıdan olmasınKezzap içmişsin gibi. Burun yakan, sert, asitli bi koku. Erkek kedi sidiği gibi.