İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Dr bana günlük bi tane al demişti reglidede alıyorum ben
testere dişli aslan pençesi duydunuz mu ? onu içtim 7 gün.. sonra bıraktım dedim kaş yaparken göz çıkarmayalım.. zaten karaciğer testlerim de düzgün çıkmıyor.. onu içtiğimde lh testlerim bir koyu çıktı inanmazsınız.. korktum da valla adeti geciktirir bir şey yaparsa diye.. ve geç çatladı sanırım 4 5 gün sancı çektim...
normalde yaştan dolayı hiç koyu pik yakalayamamıştım.. yumurtaları mı büyüttü acaba?

testere dişli aslan pençesi duydunuz mu ? onu içtim 7 gün.. sonra bıraktım dedim kaş yaparken göz çıkarmayalım.. zaten karaciğer testlerim de düzgün çıkmıyor.. onu içtiğimde lh testlerim bir koyu çıktı inanmazsınız.. korktum da valla adeti geciktirir bir şey yaparsa diye.. ve geç çatladı sanırım 4 5 gün sancı çektim...
normalde yaştan dolayı hiç koyu pik yakalayamamıştım.. yumurtaları mı büyüttü acaba?
Saraçoğlundan duydum bende illaki etki etmiştir

Huuoop ben geldim.

Baktı ultrasonla kist yok, sıkıntılı durum yok, her şey yolunda dedi.

Haftaya özel hastaneden randevu ayarlayıp arayacakmış beni, iki sezeryan arasında anestezili hsg çekecekmiş bana. 1300 yetelaacık.
Anestezisiz ve ağrısız olan da var ama onda köpük veriliyor, bunda sıvı veriliyor dedi. Sonuçların iyi çıkacağını düşünüyorum, rahimde şekil bozukluğun yok zaten, tüplerin en azından biri açık bunu biliyoruz dedi. Amaç o sıvıyla bi temizlik yapmak ve gebelik şansını arttırmak dedi. Taam gülüm dedim. Senin ağzını yerim dedi. Bu şekildeyiz harbiden. :KK70:

Hafif radyasyon alacak olmamdan ve dinlenme amaçlı bu dönem korunacaksınız ki korunmazsan zaten başak oluyo dedi :KK70:

Ocak'ta aşılama yapılacak. 0,4lük clexane kan sulandırıcıyla devam edecekmişiz. Tehlikesi yokmuş. Genel olarak kanı sulandırarak tehlike yaratmıyormuş. Pıhtılaşma olduğunda onu çözen bi madde içeriyormuş. Bu yüzden hayat boyu yüksek doz kullananlarda dahi kan takibi gerektirmeyen bi iğneymiş. Aspirin türevlerinden farklı bu dedi.

Tüp bebek aşamasına gelmeden tüm testleri yapalım dedi. Genetik test, pıhtılaşma testi, bi de hemotolojiden bişi testi yazdı. Üç kimyasal yaşadı, 2 yıllık evli, 37 yaşında diye not düştü kağıda.

Yarın başhekimin çocuğunun dersi var. Görüşüp erkene bi ayar çektireyim diyorum.

Ocak'ta aşılama tutmazsa, Şubat ve Mart ayında tedaviyi bırakıp akışında takılıcaksınız, Nisan-Mayıs gibi de tüp bebek deneyeceğiz, istediğin gibi olacak plan dedi. İhihihi canım doktorum. Kalp.

He bi de özellikle Astalife balıkyağı ile koenzimi kesinlikle bırakma dedi.

ben folik asidi reglken almıyorum adetten sonra başlıyorum diğer adete kadar yanlış mı yapıyorum acaba
bilen cevap verebilir mi?

Devam etmen lazım. Balık yağı da kan sulandırıyo diye onu da adet olurken içmeyen varmış ama aksine yeni dönem yumurtalarının oluştuğu dönemde bırakman doğru değilmiş.

Hiç bırakmıyciiiin.

Ha bi de karbonat attım idrara,testlerde çıkmayınca bari karbonata sorayım dedim:KK70:
Köpürdü, asit seviyesi yüksekse köpürüyormuş, erkek idrarı bile olsa köpüren olmuş yani:KK70: ama hamilelerin de yüksek olurmuş, o yüzden hamilelerde köpürür derlermiş

Bazi kadinlarda bir hafta sonra cikiyormus idrar testlerinde, buyuklerimiz oyle derdi ama bilmiyoruz. Sen bir hafta gecince bir test daha yap, o zaman kesin anlariz hamile misin degil misin.

Ben gittim ovulasyon testi aldim. Cisimi 4 saat tuttum, hic birsey icmedim. Bugun 13.gunu dongunun ve yine negatif geldi.

Ve beyaz, seffaf akinti hala devam ediyor. 4 gun oldu, hala bitmedi.

Allahim, ya Rabbem, esofmana gecis yapmak istiyorum. Ovulasyon testi pozitif cikaydi iki gun daha aksiyon, sonra esofman diyecektim ama cikmiyor, cikmiyor, cikmiyor...Calismaaaaak, calismaaak, calismak gerekiyor. Sakip Sabanci gibi hissettim kendimi birden.

Son düzenleme:
X