İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hamilesin bak gördünmü test yap tekrar yahu bi kan filan ver takvim boştan yere düşük oldu
Beni siz hamile yapıyorsunuz sonra ben deyince kendinde belirti buluyor diyorsunuz
Cidden belirtilerim çok ama bu belirtilere sebep olacak bir hormonal karılıklık da olabilir.
Vücudum şu an gerçekten hamile gibi davranıyor, o kesin
Regl bile yok baksanıza ama neden böyle belirtiler var onu bilmiyorum işte
Bat öncesi bekleyişteki heyecan yok şu an bende, bekleyebilirim yani
Yoksa yok çıkmıyor işte testte diyerek sakinleştim
Aman hamile bile olsam, En fazla ne olur ki beklemekten, bir süre sonra birden cinsiyet öğrenirim

İyide @lyly ben bekleyemiyorumki sorun orda

Olmaz olurmu idrarda çıkmayabilir negatif çıkıp hamile olan çok var
Aslında ben özellikle hamileysem kan vermek istemiyordum.
Daha önce 2 , 3 günde bir verip sonra düşük yapınca bunu sorumlu tuttum.
Ne gerek vardı, aşırı heyecan, stres belki sakin olsam farklı olurdu dedim.
Gerçi olacak olanın önüne geçemiyorsunuz da, öyle işte kızdım kendime sürekli kan verip stres yaptığım için
Şimdi de gerek duymuyorum, beklediğim tarih de olmayınca insan heyecan da yapmıyor

Bende bi tuhafım iştesakin sakin oturan kadını heyecanlandırıyorum bekle boşver kan filan verme 15 gün geçsin dediğin gibi direk git ultrasonda herşeyi öğren gel bu arada git bi folik asit al kullanmaya başla

Bende bi tuhafım iştesakin sakin oturan kadını heyecanlandırıyorum bekle boşver kan filan verme 15 gün geçsin dediğin gibi direk git ultrasonda herşeyi öğren gel bu arada git bi folik asit al kullanmaya başla
Onu bile yapmadım işte, zaten de geçti folik asit zamanı, gerçekten inanmıyorum ben, mesela dün sabah majezik içtim yine, hamile olduğumu düşünsem yapmam asla

ben folik asidi reglken almıyorum adetten sonra başlıyorum diğer adete kadar yanlış mı yapıyorum acaba
bilen cevap verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…