- 17 Ocak 2020
- 28.077
- 1
- 40.777
- 548
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Evli kalır mıyım endişesi daha yerinde olurKira fiyatlarındaki artış malumunuz bu yüzden açıklanan konut projesi de.
Şimdi ben bir şartı sağlayamadığım için bu projeye başvuramıyorum tamamen şanssızlık...
Kira fiyatları ve ev fiyatları da sürekli katlanıyor, tek umut belki bu olabilirdi.
bundan sonrası için daha çok korkmaya başladım bu projeden yararlanamayan ve evi olmayan insanlar ne olacak ?
Henüz evlenemediğim için boşanma endişesi taşımıyorumEvli kalır mıyım endişesi daha yerinde olurmalum bosanan bosanana
Bir de sabit taksit olmaması işin ucunun fena yerlere çıkacağını gösteriyor bence. Canları istediği gibi zam yapacaklar. Her sene 2 defa asgari ücrete zam yapılıyor,aynı oranda zam yapılırsa bu taksitler nasıl ödenecek? İnsanları mağdur edecekler.
ülkeyi orta direkt sırtlamış götürüyor o yüzden.benim anlayamadığım şey şu, hane geliri diye belirledikleri maaş sınırının altında alan insanlar nasıl ödeyecekler o taksitleri? nasıl geçinecekler maaşları sabit kalır ve her şeyin fiyatı artarken? sanki taksitler sudan ucuzmuş gibi lanse ediliyor ama enflasyona oranla artacak ödemeler. kredi gibi sabit değil. benim hane gelirim belirtilenin oldukça üstünde ama hiç bir şartı taşımadığım için kuraya giremiyorum. peşinatım az. ev fiyatları uçmuş, kredi çekersem de geçinemiyorum. orta direk neden kiraya mahkum ediliyor?
Herkes ev sahibi olmak zorunda mi? diye soruyu tersine soruyorumKira fiyatlarındaki artış malumunuz bu yüzden açıklanan konut projesi de.
Şimdi ben bir şartı sağlayamadığım için bu projeye başvuramıyorum tamamen şanssızlık...
Kira fiyatları ve ev fiyatları da sürekli katlanıyor, tek umut belki bu olabilirdi.
bundan sonrası için daha çok korkmaya başladım bu projeden yararlanamayan ve evi olmayan insanlar ne olacak ?
Herkes ev sahibi olmak zorunda mi? diye soruyu tersine soruyorum
Kiraci olarak bunalima gireyim iyi madem.o da mı yasak
kafamızı sokacağımız dört duvar da mı olmasın
Zorunda değil ama büyük rahatlık.Herkes ev sahibi olmak zorunda mi? diye soruyu tersine soruyorum
Buna katılıyorum bende ev almak istemiyorum. Ev alacağım paraya gezip tozma, bütçem yetiyorsa da araba alma taraftarıyım.Kiracı olarak devam edecekler
Bunda bir gariplik yok ki,neden endişe ettiniz? Herkesin de bir evi olmak zorunda değil,kirasını ödediğiniz bütün evler sizin nasıl olsa.
Rahatlik evet ama olmazsa da bunalima girilecek birsey yok. Allah kuvvet verdigi surece, ev alabilme imkanim olamadigi icin, calisip kirami odeyebileym bana yeter.Zorunda değil ama büyük rahatlık.
Yani zamanında alan alabildi. Şimdi mümkünü kalmadı bari var olanı da gezmeye harcayalımBuna katılıyorum bende ev almak istemiyorum. Ev alacağım paraya gezip tozma, bütçem yetiyorsa da araba alma taraftarıyım.
Haklısınız. İnsanların şu an sıkıntısı artan kiralar, kira odeyememe ihtimali var çoğu kişinin ya da çok daha kötü şartlarda yaşama ihtimali.Rahatlik evet ama olmazsa da bunalima girilecek birsey yok. Allah kuvvet verdigi surece, ev alabilme imkanim olamadigi icin, calisip kirami odeyebileym bana yeter.
Neyse Allah herkesin gonlune Gore versin insallah
Aynısını düşünüyorum ancak çift maaşsa mantıklı yani ortalama 10bin kazanan biri 4binden fazla kredi vermemeli. Bana zaten çocuklarıma ev kalsın düşüncesiyle hareket etmek mantıklı gelmiyor.Yani zamanında alan alabildi. Şimdi mümkünü kalmadı bari var olanı da gezmeye harcayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?