- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Yani sancaktepe kurtköy esenyurt ancak 1000 tl. O da bir ihtimal. Gungoren de bile 3 bine dayanan kiralar var.1700 e nisantasi ve kadikoy derken saka yaptiniz sanirim
Ciddi olamazdı zaten oralar icin bu rakam. Nisantasi ve kadikoy de bodrum u bakin bodrum kati demiyorum bos bodrumu o fiyata vermezler. Maalesef cok pahali ist da kiralar. Bi sene oncesine kadar bunu yasamis biri olarak kiralardan cok cektim ki kadikoy ve nisantasinda da yasamadim tabikiEvet şaka yaptım kameraya el sallayabilirsiniz
1,000 TL’ye ev varsa hepimiz taşınalım zatenYani sancaktepe kurtköy esenyurt ancak 1000 tl. O da bir ihtimal. Gungoren de bile 3 bine dayanan kiralar var.1700 e nisantasi ve kadikoy derken saka yaptiniz sanirim
Ciddi olamazdı zaten oralar icin bu rakam. Nisantasi ve kadikoy de bodrum u bakin bodrum kati demiyorum bos bodrumu o fiyata vermezler. Maalesef cok pahali ist da kiralar. Bi sene oncesine kadar bunu yasamis biri olarak kiralardan cok cektim ki kadikoy ve nisantasinda da yasamadim tabiki
Yani tuhaf bi sekilde sirf insanlari ignelemek icin ucuk seyler soylenmesi bana yanlis geliyor. Ben su an kucuk bir sehirde yasiyorum. Burda bile normal evler 800 ile 1000 lira arasinda degisiyor. Biraz iyi bir muhit dersen aidatla birlikte 2 bini buluyor. Biraz gercekci olmak lazim ki ist kira konusunda rakipsiz. Yasayan bilir1,000 TL’ye ev varsa hepimiz taşınalım zaten
Her yerde herkesin her bütçesine göre ev vardır
Istanbulda bir çok tanıdığım var.kimse de ultra zengin değil.Ya inşaatta ya manavda ya temizlik işinde çalışıyorlar ve bir şekilde yaşıyorlar.
Hicbir tanıdığımdan duymadım bu civar kirayi.
Aynı şekilde ben de bulunduğun şehre göre ucuz bir kira veriyorum.Ama yani başımda orta halli evler 1500.
Hele güzel sahil kenarı evler 3 4 bin.Sitelerde aidatlar zaten uçmuş durumda.
Bu biraz da ayağına göre yorgani uzatmakla ilgili.Ne olursa olsun sağlık eğitim vs anlamında büyükşehire oturmak daha avantaj.
Iki gün sonra konu sahibinin çocukları da sıkılacak küçük yerde.Ikisini de test etmiş biri olarak kesinlikle kalması taraftariyim
O kisma bi sey diyemem. Ben kucuk sehre geldim ist dan. Ama cok cok ozluyorum acikcasi. Bir daha sansim olsa asla gelmezdim. Ama gelip yerlesmis olduk bi kere artik cikmak biraz zor
Konuşmanızı bölmüş olmayayım amaO kisma bi sey diyemem. Ben kucuk sehre geldim ist dan. Ama cok cok ozluyorum acikcasi. Bir daha sansim olsa asla gelmezdim. Ama gelip yerlesmis olduk bi kere artik cikmak biraz zor
Bir ihtimal 10 yıldır aynı evde oturan ve evsahibi çok paragöz olmayanlar varsa ancak onlar öyle fiyatlara oturabilir tahminim, yoksa 2019 yılı için enflasyon da ortadayken hayal tabi bahsedilen rakamlar, gerçekler ortada maalesef.Yani tuhaf bi sekilde sirf insanlari ignelemek icin ucuk seyler soylenmesi bana yanlis geliyor. Ben su an kucuk bir sehirde yasiyorum. Burda bile normal evler 800 ile 1000 lira arasinda degisiyor. Biraz iyi bir muhit dersen aidatla birlikte 2 bini buluyor. Biraz gercekci olmak lazim ki ist kira konusunda rakipsiz. Yasayan bilir
Ben esekten düşmüşe döndüm. Herkes o sehirde kesmekes vardi nesini özlüyorsun diyor. Evet tam da keşmekeşini özlüyorumKonuşmanızı bölmüş olmayayım ama
Bir de şöyle bir durum var
Büyük şehire, gürültüye alışan insanlar normal bir şehire gidince afallıyorlar.
Ben istannbulun yanı başı olmasına rağmen memleketim Sakarya ya gittiğimde ayılıp bayılıyorum, bana çok boş geliyor.
İnsan o hengamede zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. İstanbulda en basitinden bir hastane ya da giyim alışverişi işi için 1 gününü ayırmak lazım. Ama küçük şehirlerde öyle değil, zaman akmıyor, resmen akreple yelkovan isyan ediyorBen esekten düşmüşe döndüm. Herkes o sehirde kesmekes vardi nesini özlüyorsun diyor. Evet tam da keşmekeşini özlüyorum
Esenyurtta gayet güzel evler 800e de var :) ama esenyurt işte... Bazen bakıyorum ay ev çok güzel tasınaayım diyorum ama esenyurt oluşu beni vazgeçiriyor :)1,000 TL’ye ev varsa hepimiz taşınalım zaten
İşi o civarda olanlar için yine de mantıklı olabilir tabi, diğer türlü yolda çok zaman geçiyor maalesef. Eşimin işi Anadolu yakasında olduğu için Pendik ya da Sancaktepe tarafları seçenek olabilir bizim için de ileride.Esenyurtta gayet güzel evler 800e de var :) ama esenyurt işte... Bazen bakıyorum ay ev çok güzel tasınaayım diyorum ama esenyurt oluşu beni vazgeçiriyor :)
Yani, ama bizede ters, işyeri Çağlayan da, ev Esenyurtta olmazİşi o civarda olanlar için yine de mantıklı olabilir tabi, diğer türlü yolda çok zaman geçiyor maalesef. Eşimin işi Anadolu yakasında olduğu için Pendik ya da Sancaktepe tarafları seçenek olabilir bizim için de ileride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?