Merhaba cnm. Öncelikle Allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin.bebeğin hakkında da düşmesini istemen çok hatalı buldum.o insan hayatının en büyük nimetlerindendir. bu yaşadığınsorunlarla boşanma en son düşüneceğin yol olmalı.hatta aklına bile getirmemelisin. Neden eşinle konuşup,onun anlayacağı şekilde onu yönlendirmiyorsun.evet aileler arasında kültür farkı sorun olabilir.ama siz evlenirken zaten bunu zaten bilmiyormuydunuz? Biraz daha fedakar olmalısın... Olaylara bakış açını değiştir lütfen...o kadar bunaldım kı napmalıyım bılmıyorum arkadaşlar?
2 yıllık evlıyım, evlılık oncesı 4-5 sene arkadaslıgımız olmustu ama her evlılıkte oldugu gıbı ' evlılık cok başka çıkmak bambaşkaymıs' bunu malesef yaşayarak anladım.evlenırken aılem hıc ıstemedı evlenmemızı, ama sırf ben ıstıyorum dıye kırmamak ıcın kabul ettıler. esımın aılesı kultursuz , egıtım gormemıs, dogru duzgun mesleklerı yok, bı gun bır yerde başka gun baska yerde calısan egıtımsız ınsanlar ( her anlamda egıtımsız ) bı okumus esım ıste ünv mezunu. bızımde değıl aıle , sulalede egıtımsız okumamıs yada belırgın bır ısı meslegı olmayan hıc kımse yoktur. çok sukur durumumuzda ıyı tum aılemızın.zaten onun anne baba ayrı, aıle kavramları yok, maddı olarak hıc bır seylerı yok, evlenırken bana hıc bır sey takmadılar bı nısanda ıncecık bır bılezık bıde dugunde ıncecık bılezık o kadar. aılesının ortaklasa bır evı var kırada ( bı varlıgı o,bı evı var kendıde kırada ) onu evlenırken oglu ıstedı 1-2 sene oturalım sonra ev alırız cıkarız vs dıe kabul edılmedı. benım aıleme hep hakaretler ettıler bız onları asagılıyormusuz , hakır goruyormusuz dıye. sonucta sorunlu bır sekılde evlendık malesef. aılemın dahası sulalemın tum karsı çıkmalarına rağmen ben evlendım.
ama şımdı cok pışmanım, aıleler tamamıyle çok farklı, onların tarafı bır gun sormuyor napıyorsuuz bı sıkıntınız varmı hıc bır sey sormuyorlar hanı onlara bır sey cıkmasın, aman onlardan bır sey ıstenmesın dıye, hıc konu bıle acılmıyor, ıslerı guclerı eglence dogumgunlerı, dugun dernek gezme. başka hıc bır sey bılmıyorlar. aıleler zaten gorusmuyor, dunurluk olayı yok, bayram seyran bıle bılmezler. benım aılemde bıraz gelenekselcıdır klasık bır aıleyız ama malesef kaderlerı tek kızlarının evlenmesı bıle olaylı oldu, ne dunurluk ılıskısı ne akrabalık ılıskısı var.esımın çalıştıgı ıste maası dusuk ,cok yuksek değil, ama sureklı arıyorlar bunu al sunu al dıye onlara sureklı esya alıyor. yada dogum gunum yok anneler gunum dıe tacız edıyorlar. esımde onların agzına bakıyor. her dedıklerını yapıyor. ama bız onlardan hıc bır konuda maddı manevı yardım gormuyoruz. 2 senelık evlılıkte 2 kere evımıze geldıler oda esımın zoruyla , ama başka her yere dugune , yardıma, hastaya vb gıdılıyor.ben hamıleyım bır kere bana gelmedı- sormadı da bır seye ıhtıyacın varmı dıye, yada ne yapılcak ne alındı bu cocuga , sız nerde dogum yapıcaksınız paranız varmı vs hıc bır sey sorulmuyor bıle aksıne ,onceden soylemıste ben cocuğa bakmam bana guvenmeyın ben hastayım vb dıye. bı tek cocukla ılgılı soyledıklerı bu olmus. tum bunlara ragmen esım hala onların her dedıgını yapıyor.
çok sukur benım maasım ıyı, ımkanmlarım ıyı ama ısımı sevmıyorum. sırf evlendım dıe sonrada bu cocuk oldu dıye ısten ayrılamadım. ozel sıgortam falan var ozel hastenelerde en ıyı sekılde bakılıyorum. esım sagolsun hıc elını cebıne atmıyor tabıkı. cocuga esya alıncak hep ben alıyorum. tamam maası az anlıyorum ama onda bır ıstekte yok.o bı tek kıra ıle faturaları oduyor, ben dıger seylere bakıyorum.benım hıssettıgım bunun maası yuksek bu yapsın, benım aldıgım maas ortada dıye dusunuyor bence. evlendıgımızden berı dıyorum işini degıstır dıye adam ıstemıyor, rahatını bozmuyor, 'ısını sevıyormus' ben sırf evlendım dıye ardındanda bu cocuk var dıye her gun nefret ettıgım ısıme gıdıyorum, nıye maası ıyı- olanakları ıyı dıe , bı aılem var dıye kı ben baba evınde olsam calısmam bıle hıc bır zorunlulugum yok.ama beyfendı bunu yapmıyor. o bekar olsada mecbur calıscak evlı olsada yıne calıscak. burda sıkıntıya gıren tum sorumlulukları alan benım .cocuk buyudunmude emınım tum maddı sorumlulugu bende olcak, aldıgı maas bellı cunku, de ben ne kadar bu ısı tek basıma goturebılırımkı? eg madem tek basımaysam burda nıe bu adamı bıde beslıyım.he dıyceksınız o zaman ne cocuk yaptın dıye ama cocuk nasıl oldu bızde anlamadık, korunurken cocuk oldu kı benım cocugum olma ıhtımalıde dusuktu bazı saglık nedenlerımden oturu. ogrenınce aldırmayı dusundum, dunya basıma yıkıldı ama sonra gunah dedım, ılk cocuk dedım, bıde bole sorunum varken bu mucıze dedım ama sımdı cok pışmanım. keske aldırsaydım da bundan boşansaydım.cocuk olunca bu kısı nasıl rol model olucak cocuga, nasıl bır gen tasıycak, dahası bu kısı nasıl egıtım verıcek, her seyı kendı aılesınde gordugu gıbı olcak , kaldıkı ben çok sukur her ne kadar dını gorevlerımı yerıne getıremesemde ınanclı bırıyım, mevluttur kurandır, cuma gunudur ramazandır bılırım. ama bunların hıc bırı esımde yok,ne kandıl bılır ne cuma gunu bılır ne oruc bılır. boyle bır ıkılık olan bır evde nasıl cocuk buyur?
napcam bılmıyorum, bu ısın sonu yok bugun olmasa yarın boşancaz bu bellı yanı, ama ıste boşanıp cocuklu bır sekılde eve donmek ıstemıyorum, bıde tum aılem karsı cıkmasına ragmen ben dırendım evlenıcem dıye onunda bı ezıklıgı olucak. hadı cocuk olmasa hıc sorun olmaz ama bıde cocukla baba evıne donenem. napcam bılmıyorum. kac kere dua ettım allahım su cocuk düşşün dıye, hemen bosanıcam bundan dıe ama olmadı.(bılıyorum gunah ama o kadar caresızımkı )
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim ,Boşanmak istiyorum ama çocuk var, napmalıyım ??
- Konu Sahibi cilek31
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Evet çıkmakla evlilik çok başka.
Ama 5 yıllık sevgililikte insan adamın oruç tutup tutmadığını bilir mesela.
İbadetlerini ne kadar yerine getirdiğini görür ve rahatsızlık duyacağı biri ile evlilik düşünmez.
Sen herkese karşılık seviyorum deyip evlendiğin adamın tonla kusurunu sayıyorsun şuan.
Ailesinden hiç bir fayda görmediği halde çok verici olup, seni dışarda bırakması bence de sorun evet.
Ama onun dışında saydığın her şeyi sen bilerek, kabul ederek evlenmişsin.
Beni şaşırtan aşk her şeyi yutturuyor sana evlenmeni sağlıyor.
Ama çocuk evliliğini ayakta tutmayı sağlayamıyor.. Yazık..
Ama 5 yıllık sevgililikte insan adamın oruç tutup tutmadığını bilir mesela.
İbadetlerini ne kadar yerine getirdiğini görür ve rahatsızlık duyacağı biri ile evlilik düşünmez.
Sen herkese karşılık seviyorum deyip evlendiğin adamın tonla kusurunu sayıyorsun şuan.
Ailesinden hiç bir fayda görmediği halde çok verici olup, seni dışarda bırakması bence de sorun evet.
Ama onun dışında saydığın her şeyi sen bilerek, kabul ederek evlenmişsin.
Beni şaşırtan aşk her şeyi yutturuyor sana evlenmeni sağlıyor.
Ama çocuk evliliğini ayakta tutmayı sağlayamıyor.. Yazık..
- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
bıze geldıgınde nıe acık acık konusmadım dıye bende cok uzuldum sonra, soyleseydım her seyı dusuncelerımı çok pışman oldum.
bılmıyroum bundan sonra yuzyuze ole cok gelırmıyız , zaten dedıgım gıbı ben yogun calsıyorum gec cıkıyorum cok evde durmuyorum, bayram seyranda anca gıdebılıyorm oda gelmıyor zaten. ne zaman bır araya gelırız allah kerım
Arayin davet edin bnce siz boyle yaklastiginzda onlarin ters birsey soyleyecegni sanmiyorum ama lutfen yazinizdaki gibi konusmayin ben sizle anne kiz olmak istiyorum gibi anlatirsaniz hic bir kv ters cevap vermez bnce. Benimle torununla ilgilen ara sor istiyorum yapmayinca kiriliyorum gibi cumlelerle bnce sorununuzu halledebilirsinz esinizlede ayni sekilde sen bunu yapiyorsun yerine ben buna kiriliyorum dersenz esiniz suclandigini degil sizi kirdigini düşünür. Ama sen bunu yapiyorsn diye girersenz onu sucladiginz icin dahada kizar devamini dinlemek istemez. Sizi anlayamaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
canım çocukla baba evine dönememek mi yoksa geçimsiz bir çiftte psikolojisi bozulmuş bir çocuk mu? hem baya da büyümüş galiba bebeğin.
o kadar bunaldım kı napmalıyım bılmıyorum arkadaşlar?
2 yıllık evlıyım, evlılık oncesı 4-5 sene arkadaslıgımız olmustu ama her evlılıkte oldugu gıbı ' evlılık cok başka çıkmak bambaşkaymıs' bunu malesef yaşayarak anladım.evlenırken aılem hıc ıstemedı evlenmemızı, ama sırf ben ıstıyorum dıye kırmamak ıcın kabul ettıler. esımın aılesı kultursuz , egıtım gormemıs, dogru duzgun mesleklerı yok, bı gun bır yerde başka gun baska yerde calısan egıtımsız ınsanlar ( her anlamda egıtımsız ) bı okumus esım ıste ünv mezunu. bızımde değıl aıle , sulalede egıtımsız okumamıs yada belırgın bır ısı meslegı olmayan hıc kımse yoktur. çok sukur durumumuzda ıyı tum aılemızın.zaten onun anne baba ayrı, aıle kavramları yok, maddı olarak hıc bır seylerı yok, evlenırken bana hıc bır sey takmadılar bı nısanda ıncecık bır bılezık bıde dugunde ıncecık bılezık o kadar. aılesının ortaklasa bır evı var kırada ( bı varlıgı o,bı evı var kendıde kırada ) onu evlenırken oglu ıstedı 1-2 sene oturalım sonra ev alırız cıkarız vs dıe kabul edılmedı. benım aıleme hep hakaretler ettıler bız onları asagılıyormusuz , hakır goruyormusuz dıye. sonucta sorunlu bır sekılde evlendık malesef. aılemın dahası sulalemın tum karsı çıkmalarına rağmen ben evlendım.
ama şımdı cok pışmanım, aıleler tamamıyle çok farklı, onların tarafı bır gun sormuyor napıyorsuuz bı sıkıntınız varmı hıc bır sey sormuyorlar hanı onlara bır sey cıkmasın, aman onlardan bır sey ıstenmesın dıye, hıc konu bıle acılmıyor, ıslerı guclerı eglence dogumgunlerı, dugun dernek gezme. başka hıc bır sey bılmıyorlar. aıleler zaten gorusmuyor, dunurluk olayı yok, bayram seyran bıle bılmezler. benım aılemde bıraz gelenekselcıdır klasık bır aıleyız ama malesef kaderlerı tek kızlarının evlenmesı bıle olaylı oldu, ne dunurluk ılıskısı ne akrabalık ılıskısı var.esımın çalıştıgı ıste maası dusuk ,cok yuksek değil, ama sureklı arıyorlar bunu al sunu al dıye onlara sureklı esya alıyor. yada dogum gunum yok anneler gunum dıe tacız edıyorlar. esımde onların agzına bakıyor. her dedıklerını yapıyor. ama bız onlardan hıc bır konuda maddı manevı yardım gormuyoruz. 2 senelık evlılıkte 2 kere evımıze geldıler oda esımın zoruyla , ama başka her yere dugune , yardıma, hastaya vb gıdılıyor.ben hamıleyım bır kere bana gelmedı- sormadı da bır seye ıhtıyacın varmı dıye, yada ne yapılcak ne alındı bu cocuga , sız nerde dogum yapıcaksınız paranız varmı vs hıc bır sey sorulmuyor bıle aksıne ,onceden soylemıste ben cocuğa bakmam bana guvenmeyın ben hastayım vb dıye. bı tek cocukla ılgılı soyledıklerı bu olmus. tum bunlara ragmen esım hala onların her dedıgını yapıyor.
çok sukur benım maasım ıyı, ımkanmlarım ıyı ama ısımı sevmıyorum. sırf evlendım dıe sonrada bu cocuk oldu dıye ısten ayrılamadım. ozel sıgortam falan var ozel hastenelerde en ıyı sekılde bakılıyorum. esım sagolsun hıc elını cebıne atmıyor tabıkı. cocuga esya alıncak hep ben alıyorum. tamam maası az anlıyorum ama onda bır ıstekte yok.o bı tek kıra ıle faturaları oduyor, ben dıger seylere bakıyorum.benım hıssettıgım bunun maası yuksek bu yapsın, benım aldıgım maas ortada dıye dusunuyor bence. evlendıgımızden berı dıyorum işini degıstır dıye adam ıstemıyor, rahatını bozmuyor, 'ısını sevıyormus' ben sırf evlendım dıye ardındanda bu cocuk var dıye her gun nefret ettıgım ısıme gıdıyorum, nıye maası ıyı- olanakları ıyı dıe , bı aılem var dıye kı ben baba evınde olsam calısmam bıle hıc bır zorunlulugum yok.ama beyfendı bunu yapmıyor. o bekar olsada mecbur calıscak evlı olsada yıne calıscak. burda sıkıntıya gıren tum sorumlulukları alan benım .cocuk buyudunmude emınım tum maddı sorumlulugu bende olcak, aldıgı maas bellı cunku, de ben ne kadar bu ısı tek basıma goturebılırımkı? eg madem tek basımaysam burda nıe bu adamı bıde beslıyım.he dıyceksınız o zaman ne cocuk yaptın dıye ama cocuk nasıl oldu bızde anlamadık, korunurken cocuk oldu kı benım cocugum olma ıhtımalıde dusuktu bazı saglık nedenlerımden oturu. ogrenınce aldırmayı dusundum, dunya basıma yıkıldı ama sonra gunah dedım, ılk cocuk dedım, bıde bole sorunum varken bu mucıze dedım ama sımdı cok pışmanım. keske aldırsaydım da bundan boşansaydım.cocuk olunca bu kısı nasıl rol model olucak cocuga, nasıl bır gen tasıycak, dahası bu kısı nasıl egıtım verıcek, her seyı kendı aılesınde gordugu gıbı olcak , kaldıkı ben çok sukur her ne kadar dını gorevlerımı yerıne getıremesemde ınanclı bırıyım, mevluttur kurandır, cuma gunudur ramazandır bılırım. ama bunların hıc bırı esımde yok,ne kandıl bılır ne cuma gunu bılır ne oruc bılır. boyle bır ıkılık olan bır evde nasıl cocuk buyur?
napcam bılmıyorum, bu ısın sonu yok bugun olmasa yarın boşancaz bu bellı yanı, ama ıste boşanıp cocuklu bır sekılde eve donmek ıstemıyorum, bıde tum aılem karsı cıkmasına ragmen ben dırendım evlenıcem dıye onunda bı ezıklıgı olucak. hadı cocuk olmasa hıc sorun olmaz ama bıde cocukla baba evıne donenem. napcam bılmıyorum. kac kere dua ettım allahım su cocuk düşşün dıye, hemen bosanıcam bundan dıe ama olmadı.(bılıyorum gunah ama o kadar caresızımkı )
ben konu sahibini bazı açılardan haklı buluyorum.bir erkek evlendiyse önceliği ailesi olmalı ve adamın ailesi de doğumgünü anneler günü vs bahaneleriyle hediye falan istememeli.adamın maaşı az olabilir ama hamile eşine küçücük bir tulum da mı alıp gelmez.insan azcık heveslenir yahu baba olcam die.
fakat diğer açıdan bakacak olursak 4-5 yıllık ilişkide adamın dini hassasiyetlerini bilmen gerekirdi.oruç tutarmı tutmaz mı cumaya gidermi gitmez mi..maaaşını da biliyordun önceden yani bunlardan dolayı hayıflanmaya gerek yok.eşinle otur konuş bunlar için boşanmaya gerek yok.ayrıca bebeğine şu an tam olarak sevgi hissedemiyorsan bile doğup biraz büyüyp agu gugu deyince bak nasıl seveceksin.
bir de eşine de bakim ben bebek olunca işten çıkıcam ne yapalım die.bence iişten çık evinde cocuğuna bak kocan da para bulup ailesine veremez işte.evi geçindirmek onun sorumluluğu.
fakat diğer açıdan bakacak olursak 4-5 yıllık ilişkide adamın dini hassasiyetlerini bilmen gerekirdi.oruç tutarmı tutmaz mı cumaya gidermi gitmez mi..maaaşını da biliyordun önceden yani bunlardan dolayı hayıflanmaya gerek yok.eşinle otur konuş bunlar için boşanmaya gerek yok.ayrıca bebeğine şu an tam olarak sevgi hissedemiyorsan bile doğup biraz büyüyp agu gugu deyince bak nasıl seveceksin.
bir de eşine de bakim ben bebek olunca işten çıkıcam ne yapalım die.bence iişten çık evinde cocuğuna bak kocan da para bulup ailesine veremez işte.evi geçindirmek onun sorumluluğu.
- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
ailen karşı çıkmış görmüş demekki sen neden inat gidip evlendin...insan evlenmeden iç yüzünü bilmiyor diyorsunuz ama ailen görmüş belli ki sen neden göremedin...kocan kötü biri değil hırlı değil hırsız değil ihaneti yok dövmesi sövmesi yok..bu ailede nasıl büyür diyorsun da cok saçma geldi..zaten gelip gitmiyorlar diyorsun cok onemseme sende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 15 Şubat 2011
- 368
- 26
- 118
- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
dogru dıyosunuz valla ben hıc ıstemıyorum, ısten cıkıcam dıyorum ama ınanmıyor bana sen cıkmassın dıyor, yada cıksanda baska yere gırersın evde oturmaassın dıyor.. dogum ıcın aynen mecbur ayrılıcam kı ucretsız ızınde olunca nolcak bakaılımonumzdekı ay bı dogumun var/////cocugu aldır demek ıcın zaten cok gec
sıze onerım esıneı ısten ayrılcanızı maaasın da dogal olarak olmıcanı soyleyın
ıstersen ısınu degıstır cunku maas yetmıcek dıyın
ama ısten ayrılmıcan tabıkiiiii
ayrıca ısticeksın bol bol istemyı bılırsen neyın ne oldugunu gorucektır
otur hesapla gecen ay faturalar ev kırası ne kadar geldı dıye
kalan paradan bunun sıgara ıcıoa yada yol parasını cıkart bana para lazım almam geren su var para ver de
hıcte utanma
cunku sen ıstemessen onlar ıster
ıster allah ıster
- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
durumları kotu değıl, yanı kendılerını ıdame ettırırler ama dedıgım gıbı sureklı bır şaşa, eglence gezme peşlerınde oldugundan yetmıyor tabı paraları o yuzden. yoksa durumları olmasa eyvallah dıycem tabıkı ama oyle değıl. aynen esımın zaten oncelıgı onlara vermesı benı cok uzuyorrBosanmak icin daha cok erken bence. Esinin eger maasi dusukse ve bu size anca yetiyorsa kimse kusura bajmasin ama annesinin ozel hastane masrafinikarsilamak xorunda degil. Babada hayatta galiba durumlari ne kadar kotuki her firsattta ogullarindan birsey istiyorlar. Annedir tamam ama edini dogacak bebegini ikinci plana attiramaz kimse.
Eger yardim etmesini istemiyorsan bosanmayi dusunmeden ince bunu soyle bence. Ne kadar yarfim sizi sarsmatacaksa o kadar etsin. Yok cok daha fazlasiniistiyorsa bi zahmet daha iyi bir is bulsun. Tembel erkekler cok dinir bozucu olur. Sen hamile halinle hicde calismak zorunda degilsin.
Kimseden ne yardim ne iyilik bekle. sukretki uzaktalar icli disli degilsiniz.
Hersey esinde bitiyoroturup guzelce konusman gerekiyor. Ailesininde sizinde yerini bilsin.
insaf ya ne saldırmışsınz kadına..kendini tam ifade edememiş ama ben anladım canım seni.insan zor duurmdayken en azından ne hldesiniz die bir sorulsun istiyor.öyle olmadıgı gibi bi de üstüne yük bindirmeye çalışmaları çok ayıp bişey.ama onun ailesi böyle kabul etmekten başka yapıcak bişey yok.aynı bizimkierde öyle sormazlar etmezler ilgilenmezler ama ben öyle kabul ettim herkesin bi yaşam şekli var.problem kocanda.tamam annesi babası yardım etmesi güzel olur ama var mı bakalım ? kusura bakmasın kocan ama borç varken zekat verilmez.sen çalışmak zorunda değilsin eşin çalışıp sana ve çocuguna bakmak zorunda.ama elin iş tutarkende geçiminize yardımcı olman çok güzel.bi yandan koca savurlayınca ihtiyacı olmayanlara durum kötü.hadi bu zamana kadar çalıştın bebekten sonra ne olacak nereye yetişeceksin.ben senin yerinde olsam çalışmam otururum evimde çovuguma bakarım o kocanda paşa paşa kazanır evi geçindirmek zorunda kalır sağa sola da para harcayamaaz.erkeğin omzundan yükü çok almıcaksın canım ben bunu bilir bunu söylerim.ayrıca bebeği aldırmayı düşünmen düşse diye düşünmen bir anlık gafletten.ah o yavru bir dogssun diyeceksin ki iyiki yavrum var ben nasıl aklımdan bunları geçirmişim....sen benim dediklerime bi kulak as.bırak çalışmayı çok biliyosa kocan çalışsın geçindirsin evini
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
dogru dıyosunuz valla ben hıc ıstemıyorum, ısten cıkıcam dıyorum ama ınanmıyor bana sen cıkmassın dıyor, yada cıksanda baska yere gırersın evde oturmaassın dıyor.. dogum ıcın aynen mecbur ayrılıcam kı ucretsız ızınde olunca nolcak bakaılım
valla ıyı hesapla o parayı al elınden :)
Canim benim Allah yardimcin olsun..bebisin dogunca cookk daha guzel olcak simdi son gunlerin stresini yasiyorsun..duygusallikta artik tavan yapti bizlerde..Allah hayirlisi ilr yavrularimiza kavusmayi nasip etsin..tabikide kimse kimseden bisey beklemiyo ama kimse kusura bakmasin hersey maddiyatta degil elbet ama insan bi ilgi alaka bekliyor..kizim nasilsin hamilelik nasil canin bisey cekiyomu demesini bekler.Allah razi olsun bnm kv.hep sordu hep yapti vs.seni anlamam mumkun degil belki bu durumda ama kendimi senin yerine koyunca az cok bende bozulurum
.sadece para vs ihtiyaci icin arayan kv.bunlarida sorabilir heralde...egitimsizligide okul icin yazmadigini kendilerini yetistiremediklerini gordugunden yazdigin cok belli.ama fazla tepki almissin hayret...birde bunlari dusunup uzme kendini bence tam tersi davran sen ara arasira anne nasilsin vs sicak davranmaya calis belki boylece biraz olsun araniz yumusar onunda tavri degisir
.sadece para vs ihtiyaci icin arayan kv.bunlarida sorabilir heralde...egitimsizligide okul icin yazmadigini kendilerini yetistiremediklerini gordugunden yazdigin cok belli.ama fazla tepki almissin hayret...birde bunlari dusunup uzme kendini bence tam tersi davran sen ara arasira anne nasilsin vs sicak davranmaya calis belki boylece biraz olsun araniz yumusar onunda tavri degisir
- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
Ohaa bebis son haftalarindymis bide.. bwnde ufak falan sandiydim. Resmen adam öldürmeyi istemek bu. Tedavi olun bence katil psikolojisi yaşıyorsunuz. .
Ayrica biraz empati yaptimda kaynananiz adina üzüldüm sahiden. Kadini dinlesek neler anlatir acaba. Bu gelin yokmu bize hep asagiladi, hep hakir gördü. Hicbirseyimizi begenmedi. Ailesi desen oyle. Ne bir akrabalik ilişkisi kuruldu ne dunurluk. Aramadilar sormadilar. Oglum mutlu olsun istedik ama gelin onuda hep ezdi. Maasin dusuk dedi, ibadetlerine karıştı. Oglum maasiyla faturalari odedi kirayi ödedi zaten ne kalior ama bizim geline yetmedi. O bizi hic istemezzken bizden onu aramamizi halini sormamizi hatta destek vermemizi bekledi. Gel gorki beni insan yerine bile koymadi. E ben ne yapayım yavrummm.... dese kayinvaliden ne cevap verebiliriz acaba..
Ayrica biraz empati yaptimda kaynananiz adina üzüldüm sahiden. Kadini dinlesek neler anlatir acaba. Bu gelin yokmu bize hep asagiladi, hep hakir gördü. Hicbirseyimizi begenmedi. Ailesi desen oyle. Ne bir akrabalik ilişkisi kuruldu ne dunurluk. Aramadilar sormadilar. Oglum mutlu olsun istedik ama gelin onuda hep ezdi. Maasin dusuk dedi, ibadetlerine karıştı. Oglum maasiyla faturalari odedi kirayi ödedi zaten ne kalior ama bizim geline yetmedi. O bizi hic istemezzken bizden onu aramamizi halini sormamizi hatta destek vermemizi bekledi. Gel gorki beni insan yerine bile koymadi. E ben ne yapayım yavrummm.... dese kayinvaliden ne cevap verebiliriz acaba..
Herşeyi anlayabilirim.Ama çoçuğunuzdan bahsederken sizin için hiçbir önemi yokmus gibi fütursuzca konuşmanızı anlayamıyorum.Size verilmiş nekadar güzel bir mucize.Yıllarca çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar var.Yazık gerçekten..
benim yorumumdan sana ne??? evlisin madem gece gündüz seni ve aileni aşşalayan bir adamla nasıl evli kalabilirsin?
kadının kocası bildiğin psikolojik şiddet görüyor. Benden alıntı yapma, ben sana soruyor muyum sevgili zuzu, bu benim düşüncemle ilgili fikrin nedir diye??? kendi beynini kendine sakla. Lazım olur
seviyeniz yorumunuzdan belliydi.ahkam kesmek,klavye de atıp tutmak kolay bilip bilmeden konuşmuşsunuz.okuduğunuzu anlamadığınızı anlayınca açıklayıveriyim dedim.size de allah böyle eş ve ailesini nasip etsin.buraya gelip ağladığınızda aynı yorumları duyun umarım.