Il degıstırıp esımın aılesı ıle aynı bınada yasamak

Kiraniz gayet iyi. Bende Pendike 25 yıllık binada 2400e oturuyorum. Şimdi Izmirden ev kiraladı sıradan bir mahalle sıradan bir ev orda bile 2400 liraya kiraladım. Konunuza yorumum gitmeyin diyorum. 1700 lira için kv derdi çekmeye gerek yok.

Kesinlikle katılıyorum

Maddi sıkıntı yaşamak manevi sıkıntılar kadar yormuyor insanı. Yani en azından kendim için diyeyim; ekmeği idareli yediğimiz dönemde kaynana belası uzaktı bizden ama mutluduk. Para bol ama sıkıntılı bir kaynana yanındaysa o parayı yedirtmiyor o kadın

Aynı ile gidecekseniz bile farklı daireye gidin aynı binada oturmayın
Dolmuşla falan en az yarım saat sürsün
İstanbulun yaşanılacak tarafı kalmadı o yüzden ege bölgesinde küçük bir ilçeye taşınmak gayet mantıklı

1700 kirami biraz fazla değilmi yahu. Ben olsam daha uygun fiyatli bir evde otururdum. Eger kasabadaki evde benimse, orayı kiraya verirdim. Mis gibi kayinvalide dırdırı olmadan keyfini sürerdim.
Kasabadaki evin kiraya gitmesi zor iş
1700 kira bana normal geldi 40 m2 yere 2000 istendiğini duydum kiralar havada uçuyor İstanbul'da

Eşine güveniyorsan git kalman hata yazık kiraya vereceğiniz parayı kenara atarsınız

Eşinizle anlasmaniza bağlı.

Aile apartmaninda oturuyorsunuz diye her şey kisitlanacak mi , yoksa çekirdek aile olarak kapınızı kapatıp oturabilecek misiniz ?

Okul imkanları nasıl ?

Ben henüz kalıcı olarak yerleşmedim ama büyükşehirden kv nin olduğu ilçeye taşındım. Ama benim taşınma gerekçem; öncelikle söz konusu ilçeyi çok sevmemdi. Sizin bahsettiğiniz birçok artı bizim için de söz konusu bu arada. Biz kendi evimizi aldık, kv ye arabayla 5 dk uzaklıkta. Ben de kv den hoşlanmam, diğer aile üyelerinden de keza. Eşim de çok aileci değildi(şimdi ufaktan bu konuda sinirlerimi bozmaya başladı) ama açıkçası ona güvenerek gelmedim. Daha çok kendime güvendim, kayın ailesine herhangi bir sorunda set çekebilirim diye. Şu an için idare edebiliyorum ama baktım olacak gibi değil tayin isterim, eşimi de dinlemem çeker giderim diyebiliyorum.
Sizin için aynı apartman büyük sıkıntı. Eğer idare ederim, katlanırım diyorsanız gidin.

Yerinizde olsam giderdim. Sürekli borç ödemeyi sevmiyorum. Ayrıca yeşil ve mavinin yoğun olduğu yerler huzur veriyor. Siz yılda 20 bin kira ödüyorsunuz çok fazla bi rakam oraya gidip bu parayı farklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz

Kendine guvenin varsa git. Yasam tarzin tamamen degisecek iyi dusun bence

Ben gitmezdim. Daha uygun bir eve tasirdim. Oradaki evi de kiraya verirdim. Huzur daha onemli.
Oraya tasinsaniz da kredileri yine odeyeceksiniz. B

En kötü ev böyle tip bir insanla aynı binada durmaktan iyidir...Aile evi pişmanlıktır.

S a k i n G I T M E. Birkac zaman sonra olmuyor, anlasamıyoruz, kv hergün yukarı cikayim hizmet edeyim diye bekliyor şeklinde konunu okuyabiliriz.Bahce, deniz, orman, organik meyve sebzeye sakin kanma hepsi hayir denemeyecek kadar güzel ama.

Kv ile sorun yaşamayacak olsanız bile (ki aynı binada olunca zor) küçük yerde insan bir süre sonra sıkılabiliyor.Eşim bir senedir iş için bir Ege ilinde.Ege desiysem deniz falan yok bildiğin karasal iklim..Yazın çocuklarla yanına geldik, önce ayıldık bayıldık aman ne sessiz ne huzurlu, gece serin,trafik yok, süt yumurta kapıya geliyor, meyve sebze ucuz...Ama kendini atabileceğin bir sahil yok,şöyle yüksek bir yerde çay içebileceğin güzel bir ortam yok,aradığını hemen bulamıyorsun..Velhasıl İstanbul gözümüzde tütüyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…