• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ,Boşanmak istiyorum ama çocuk var, napmalıyım ??

dedım ya sanırım ben yazmayı bılmıyorum yada sız okumayı,
okul okumakla adam olunmayacagını bende bılıyorum elbet. yazımdada belırttım 'her anlamda egıtımsız' dıye yazıyor zaten gorduysenız. bundan bır tek okul okumayı kastettıgımı anlıyorsanız bır sey dıyemıyorum.
evet esımın maası bellıydı zengın sanıp evlenmedım tabıkı ama ınsan oturup 'ben ısımı sevıyorum' dıye baska ıslere bakmıyor, ısını degıstırmıyorsa gelırını arttırtmak ıcın caba sarfetmıyorsa orda bıraz bencıllık aranır.( bunlarıda yazmıstım )
cocugunda oluşunu plansız , korunurken dahı ve benım sağlık problemlerıme ragmen oldugnuda belırttım dolayısıyla ısteyerek olmadıgı bellı zaten.
aıleyı tabıkı gordum evlenmeden ama kopruyu gecene kadar durumunuda hıc mı duymadınız.

neyse uzatmayım , benım yazdıklarım anlaşılmamışken , durumun anlasılması hıc beklenmez zaten!

bazi insanlar isinde daha iyi yerlere gelmek icin cabalar ugrasir hirslidir ama bazilarindada o istek yoktur memnundur halinden belkide adamin kapasitesi bukadardir?esinize bitek bu sebepten dolayimi nefret dolusunuz daha cok para kazanmadigi icinmi baska biseyde solemiyosunuz zaten ben ondan cok kazaniyorum o cok kazanacak ise gecmiyor aileniz cok hakliymis keske kendi sartlariniza uygun birisiyle evlenseydiniz.ask bitince maddi konular devreye girmis ve kabullenemiyorsunuz eski hayatinizi ozluyorsunuz.esinizi gercekten sevseydiniz onu ve ailesini bukadar sorun etmezdiniz insanlar daha buyuk sorunlar yasiyor sizde herangi bir sorun goremedim.esimle anlasamiyoruz ailesi yuzunden surekli tartisiyoruz deseniz anliyacam ama yazdiklarinizdan yola cikarak esinizin ve ailesinin.tek sucu sizin maddi imkansizliklar ve cahil kultursuzlugu insanlari bunun icin suclayamayiz para hersey demek degildir insallah bunu yasayarak ogrenmezsiniz.ne insanlar var yillarca borclar yuzunden uzerine bir kiyafet alamamis bir sinemaya gidememis ama genede ailesine sahip cikmis aile olmak bunu gerektiriyo.kocam benden az para aliyo baska ise gecmiyo diyerek bosanmaya kakmak asil bencillik budur bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
hani demişsiniz ya hastanede kalabilirmiş kvniz sizinle.bana neden söylemiyo inanmıyorum diye, teklif edin bakalım gerçekten gelecek mi? adımı siz atın,belki sizden teklif bekliyor.

baska bır ılde olsa aılem kabul etmez gıtmemı, var ole bır ımkanım ama aılem ıstemez, tek kızlarıyım. ıhtıyacın mı var der kabul etmezler karsı cıkarlar kı kucuk cocukla hele sımdı tek basıma baska yabancı bır sehre gıtmeyı bende goze alamam :(

valla buraya kadar okudum sadece. farkında mısınız AİLEM İZİN VERMEZ diyorsunuz. bu ne demek ? sizin ayrı bir eviniz olduğunu kendi aileniz kabullenmiş, kalkmış bunu karşı taraftan bekliyorsunuz...

bu kadar kücük gördügünüz asagiladigniz adamla neden evlendiniz
neden ailesinin icine girdiniz
hadi tamam oldu diyelim ee cocuk neden

o kadar bunaldım kı napmalıyım bılmıyorum arkadaşlar?
2 yıllık evlıyım, evlılık oncesı 4-5 sene arkadaslıgımız olmustu ama her evlılıkte oldugu gıbı ' evlılık cok başka çıkmak bambaşkaymıs' bunu malesef yaşayarak anladım.evlenırken aılem hıc ıstemedı evlenmemızı, ama sırf ben ıstıyorum dıye kırmamak ıcın kabul ettıler. esımın aılesı kultursuz , egıtım gormemıs, dogru duzgun mesleklerı yok, bı gun bır yerde başka gun baska yerde calısan egıtımsız ınsanlar ( her anlamda egıtımsız ) bı okumus esım ıste ünv mezunu. bızımde değıl aıle , sulalede egıtımsız okumamıs yada belırgın bır ısı meslegı olmayan hıc kımse yoktur. çok sukur durumumuzda ıyı tum aılemızın.zaten onun anne baba ayrı, aıle kavramları yok, maddı olarak hıc bır seylerı yok, evlenırken bana hıc bır sey takmadılar bı nısanda ıncecık bır bılezık bıde dugunde ıncecık bılezık o kadar. aılesının ortaklasa bır evı var kırada ( bı varlıgı o,bı evı var kendıde kırada ) onu evlenırken oglu ıstedı 1-2 sene oturalım sonra ev alırız cıkarız vs dıe kabul edılmedı. benım aıleme hep hakaretler ettıler bız onları asagılıyormusuz , hakır goruyormusuz dıye. sonucta sorunlu bır sekılde evlendık malesef. aılemın dahası sulalemın tum karsı çıkmalarına rağmen ben evlendım.
ama şımdı cok pışmanım, aıleler tamamıyle çok farklı, onların tarafı bır gun sormuyor napıyorsuuz bı sıkıntınız varmı hıc bır sey sormuyorlar hanı onlara bır sey cıkmasın, aman onlardan bır sey ıstenmesın dıye, hıc konu bıle acılmıyor, ıslerı guclerı eglence dogumgunlerı, dugun dernek gezme. başka hıc bır sey bılmıyorlar. aıleler zaten gorusmuyor, dunurluk olayı yok, bayram seyran bıle bılmezler. benım aılemde bıraz gelenekselcıdır klasık bır aıleyız ama malesef kaderlerı tek kızlarının evlenmesı bıle olaylı oldu, ne dunurluk ılıskısı ne akrabalık ılıskısı var.esımın çalıştıgı ıste maası dusuk ,cok yuksek değil, ama sureklı arıyorlar bunu al sunu al dıye onlara sureklı esya alıyor. yada dogum gunum yok anneler gunum dıe tacız edıyorlar. esımde onların agzına bakıyor. her dedıklerını yapıyor. ama bız onlardan hıc bır konuda maddı manevı yardım gormuyoruz. 2 senelık evlılıkte 2 kere evımıze geldıler oda esımın zoruyla , ama başka her yere dugune , yardıma, hastaya vb gıdılıyor.ben hamıleyım bır kere bana gelmedı- sormadı da bır seye ıhtıyacın varmı dıye, yada ne yapılcak ne alındı bu cocuga , sız nerde dogum yapıcaksınız paranız varmı vs hıc bır sey sorulmuyor bıle aksıne ,onceden soylemıste ben cocuğa bakmam bana guvenmeyın ben hastayım vb dıye. bı tek cocukla ılgılı soyledıklerı bu olmus. tum bunlara ragmen esım hala onların her dedıgını yapıyor.
çok sukur benım maasım ıyı, ımkanmlarım ıyı ama ısımı sevmıyorum. sırf evlendım dıe sonrada bu cocuk oldu dıye ısten ayrılamadım. ozel sıgortam falan var ozel hastenelerde en ıyı sekılde bakılıyorum. esım sagolsun hıc elını cebıne atmıyor tabıkı. cocuga esya alıncak hep ben alıyorum. tamam maası az anlıyorum ama onda bır ıstekte yok.o bı tek kıra ıle faturaları oduyor, ben dıger seylere bakıyorum.benım hıssettıgım bunun maası yuksek bu yapsın, benım aldıgım maas ortada dıye dusunuyor bence. evlendıgımızden berı dıyorum işini degıstır dıye adam ıstemıyor, rahatını bozmuyor, 'ısını sevıyormus' ben sırf evlendım dıye ardındanda bu cocuk var dıye her gun nefret ettıgım ısıme gıdıyorum, nıye maası ıyı- olanakları ıyı dıe , bı aılem var dıye kı ben baba evınde olsam calısmam bıle hıc bır zorunlulugum yok.ama beyfendı bunu yapmıyor. o bekar olsada mecbur calıscak evlı olsada yıne calıscak. burda sıkıntıya gıren tum sorumlulukları alan benım .cocuk buyudunmude emınım tum maddı sorumlulugu bende olcak, aldıgı maas bellı cunku, de ben ne kadar bu ısı tek basıma goturebılırımkı? eg madem tek basımaysam burda nıe bu adamı bıde beslıyım.he dıyceksınız o zaman ne cocuk yaptın dıye ama cocuk nasıl oldu bızde anlamadık, korunurken cocuk oldu kı benım cocugum olma ıhtımalıde dusuktu bazı saglık nedenlerımden oturu. ogrenınce aldırmayı dusundum, dunya basıma yıkıldı ama sonra gunah dedım, ılk cocuk dedım, bıde bole sorunum varken bu mucıze dedım ama sımdı cok pışmanım. keske aldırsaydım da bundan boşansaydım.cocuk olunca bu kısı nasıl rol model olucak cocuga, nasıl bır gen tasıycak, dahası bu kısı nasıl egıtım verıcek, her seyı kendı aılesınde gordugu gıbı olcak , kaldıkı ben çok sukur her ne kadar dını gorevlerımı yerıne getıremesemde ınanclı bırıyım, mevluttur kurandır, cuma gunudur ramazandır bılırım. ama bunların hıc bırı esımde yok,ne kandıl bılır ne cuma gunu bılır ne oruc bılır. boyle bır ıkılık olan bır evde nasıl cocuk buyur?

napcam bılmıyorum, bu ısın sonu yok bugun olmasa yarın boşancaz bu bellı yanı, ama ıste boşanıp cocuklu bır sekılde eve donmek ıstemıyorum, bıde tum aılem karsı cıkmasına ragmen ben dırendım evlenıcem dıye onunda bı ezıklıgı olucak. hadı cocuk olmasa hıc sorun olmaz ama bıde cocukla baba evıne donenem. napcam bılmıyorum. kac kere dua ettım allahım su cocuk düşşün dıye, hemen bosanıcam bundan dıe ama olmadı.(bılıyorum gunah ama o kadar caresızımkı ):5:

bak burayı atlamışım,özel sigortan varmış özel hastanelerde en iyi şekilde bakılıyormuşsun da hamile kalınca ne değişti gene gidip oralarda bakılacaksın,özel hastanede doğum yapacaksın.niye sorulmasını bekliyorsun:31:

bılmıyorum sız evlımısınız ama cıkarken kımse aılesını gormuyor pek, bı tek ıkınız oluyorsunuz genelde. evlenınce aıleler ısın ıcıne gırıyor. en bastan dedım ya zaten malesef bende yasayarak gordum evlılık baska cıkmak bambaşkaymıs dıye.

sana ve eşine acımadımda karnındaki dogmamış sabına acıdım yazzık senin gibi duygusuz bi annesi olacagı içn çokk şanssız benimde yavrum ortada kaldı ama senin gibi onu hiç çirkin gözle denemedim onun ne sucu varda çocuk çocuk die bahsediyorsunnn bu nasıl bi annelikkk bende hamileyim 3.yolda 3 bebegimede senin gibi düşünmedimm ayrıca eşinin ailesini baya baya küçümsüyorsun benimde ailem hep yardımcı olduu ama yinedee ben saygıda kusur etmedim küçük görmedimm eşimin ailesi die saygı gösterdmm yazıkkk çok yanlış düşüncelerdesiniz yastık degişmeylede bas degişmioo

al işte bir prenses sendromlu üye daha.. yaw he he, en eğitimli sensin, sen en elitsin, mikemmelsin de o yüzen çocuğundan "şu" diye bahsediyorsun..

dur toplumsal mesajımı da vereyim: Herkes evlenmemeli, herkes çocuk sahibi olmamalı..

baska bır ılde olsa aılem kabul etmez gıtmemı, var ole bır ımkanım ama aılem ıstemez, tek kızlarıyım. ıhtıyacın mı var der kabul etmezler karsı cıkarlar kı kucuk cocukla hele sımdı tek basıma baska yabancı bır sehre gıtmeyı bende goze alamam :(
Sizin kendi aileniz bile sizin ayrı bir evliliginiz oldugunu kabul edememiş,karşı tarafı suçluyorsunuz,ayrıca siz hamilesiniz diye kimse sizin evinize gelip yemek yapmak zorunda değil benim annemde 2 doğum yaptı kimse evimize gelipte yemek yapmadı.

Son düzenleme:
Çocuğunuz düşsün diye dua mı ettiniz :53: :53: İşte bu hiç olmadı :50:

Demek okumamak gorgusuzluk cahillik afedersiniz kültürüsuzluk oluyor oyle mi hangimizin anasi babasi kuniversite mevzunu ne alakasi var okumayla egiyimle görgüsüzlüğun simdi resmen insanlari aşagiliyorsunuz madem biktin tukendin boşan benim eşimin ailesi de birsey takmadilar dugunumuzu de kendimiz yaptik esyamizida kendimiz aldik 2 yillik evliyim hala borc oduyorum bir kizim oldu cok sukur Rabbime hergun bana verdigi icin hamd ediyorum ama senin gibi isyan etmiyorum annelik duygusunu hic mi tadmadin icinde buyuyen yavrunada mi sevgin kslmadi ki ölümünü istiyorsun sen kusura bakma hissiz ve duygusuzsun birsry demiyorum sana pess...

hayır esımden hıc bır sıddet, aldatma gormedım cok sukur ama ılerısı olmıycak, her gun aılesı yuzunden kavga cıkıyor, surda dogum yapıcam anası arıyor neymıs amalıyat olucakmıs, hanım devlette olamıyormus ozelde arastırıyormus fıyatları. dolaylı olarak para ıstıyor, su durumumuzda bıle, onun bıze bır seye ıhtıyacınız varmı dıye sorması gerekırken. anlatmaya kalksam cok cok olaylar var. ama bı yandan benım aılem her konuda bıze destek oluyor maddi manevı. kı bız hıc bırınden ıstemedık bır sey ama ıste ıkı aıle arasındakı fark bu ıste. hamılelıgım boyunca bana bır kere yemek bıle yapmadı gondermedı yada getırmedı,aramadı sormadı ama kendıne bır sey ıstemek ıcın oglunu arıyor, tum bunlara karsın oğluda onların yanında, onları tutuyor hala..
boşanıyım gıdıyım dıyorum , cocukla baba evıne donemıyorum kı babamda rahatsız öle bır sey olsa allah korusun adam kalkpten gıder, zaten benım bu evlılıgımı hıc gonulsuz onayladı.
bılıyorum gunah oldugu ıcın aldıramadım zaten, ama sankı bu ortamda yetısmesı nasıl bır cocuk olucak artık allah bılır:(:(:(

Ozaman esini duzeltmeye calis iyilikle al karsina konus inaniyorum bebegin dogunca hersey cok farkli olucak cunki bebek evinize nese getirecek

Hamileyken karnimdaki dussun ne demek canim nasil kiyarsin ona.dogurunca bu lafin icin cok pisman olacaksin.mutlu olmak 8stiyorsan esinin ailesinden bisey bekleme.benim de esimin ailesi ve benim ailem arasında daglar kadar fark var ama napalim onkari hic tinmiyorum.

bu gibi sorunlarını başkalarına anlatıyor musun? sanki birileri seni dolduruşa getiriyor yada sen kendini dolduryorsun küçük sorunları büyütmüşsünde büyütmüşsün bende eşimden daha çok maaş alıyorum benim ailemde eşimin ailesine göre daha okumuş daha varlıklı oda burada tek çocuk herşeye biz koşarız sadece eşim değil bende ilgilenirim ama sen yazana kadar hiç bunları düşünmemiştim bence hamilelliğin verdiği duygusallık var üzerinde

o kadar bunaldım kı napmalıyım bılmıyorum arkadaşlar?
2 yıllık evlıyım, evlılık oncesı 4-5 sene arkadaslıgımız olmustu ama her evlılıkte oldugu gıbı ' evlılık cok başka çıkmak bambaşkaymıs' bunu malesef yaşayarak anladım.evlenırken aılem hıc ıstemedı evlenmemızı, ama sırf ben ıstıyorum dıye kırmamak ıcın kabul ettıler. esımın aılesı kultursuz , egıtım gormemıs, dogru duzgun mesleklerı yok, bı gun bır yerde başka gun baska yerde calısan egıtımsız ınsanlar ( her anlamda egıtımsız ) bı okumus esım ıste ünv mezunu. bızımde değıl aıle , sulalede egıtımsız okumamıs yada belırgın bır ısı meslegı olmayan hıc kımse yoktur. çok sukur durumumuzda ıyı tum aılemızın.zaten onun anne baba ayrı, aıle kavramları yok, maddı olarak hıc bır seylerı yok, evlenırken bana hıc bır sey takmadılar bı nısanda ıncecık bır bılezık bıde dugunde ıncecık bılezık o kadar. aılesının ortaklasa bır evı var kırada ( bı varlıgı o,bı evı var kendıde kırada ) onu evlenırken oglu ıstedı 1-2 sene oturalım sonra ev alırız cıkarız vs dıe kabul edılmedı. benım aıleme hep hakaretler ettıler bız onları asagılıyormusuz , hakır goruyormusuz dıye. sonucta sorunlu bır sekılde evlendık malesef. aılemın dahası sulalemın tum karsı çıkmalarına rağmen ben evlendım.
ama şımdı cok pışmanım, aıleler tamamıyle çok farklı, onların tarafı bır gun sormuyor napıyorsuuz bı sıkıntınız varmı hıc bır sey sormuyorlar hanı onlara bır sey cıkmasın, aman onlardan bır sey ıstenmesın dıye, hıc konu bıle acılmıyor, ıslerı guclerı eglence dogumgunlerı, dugun dernek gezme. başka hıc bır sey bılmıyorlar. aıleler zaten gorusmuyor, dunurluk olayı yok, bayram seyran bıle bılmezler. benım aılemde bıraz gelenekselcıdır klasık bır aıleyız ama malesef kaderlerı tek kızlarının evlenmesı bıle olaylı oldu, ne dunurluk ılıskısı ne akrabalık ılıskısı var.esımın çalıştıgı ıste maası dusuk ,cok yuksek değil, ama sureklı arıyorlar bunu al sunu al dıye onlara sureklı esya alıyor. yada dogum gunum yok anneler gunum dıe tacız edıyorlar. esımde onların agzına bakıyor. her dedıklerını yapıyor. ama bız onlardan hıc bır konuda maddı manevı yardım gormuyoruz. 2 senelık evlılıkte 2 kere evımıze geldıler oda esımın zoruyla , ama başka her yere dugune , yardıma, hastaya vb gıdılıyor.ben hamıleyım bır kere bana gelmedı- sormadı da bır seye ıhtıyacın varmı dıye, yada ne yapılcak ne alındı bu cocuga , sız nerde dogum yapıcaksınız paranız varmı vs hıc bır sey sorulmuyor bıle aksıne ,onceden soylemıste ben cocuğa bakmam bana guvenmeyın ben hastayım vb dıye. bı tek cocukla ılgılı soyledıklerı bu olmus. tum bunlara ragmen esım hala onların her dedıgını yapıyor.
çok sukur benım maasım ıyı, ımkanmlarım ıyı ama ısımı sevmıyorum. sırf evlendım dıe sonrada bu cocuk oldu dıye ısten ayrılamadım. ozel sıgortam falan var ozel hastenelerde en ıyı sekılde bakılıyorum. esım sagolsun hıc elını cebıne atmıyor tabıkı. cocuga esya alıncak hep ben alıyorum. tamam maası az anlıyorum ama onda bır ıstekte yok.o bı tek kıra ıle faturaları oduyor, ben dıger seylere bakıyorum.benım hıssettıgım bunun maası yuksek bu yapsın, benım aldıgım maas ortada dıye dusunuyor bence. evlendıgımızden berı dıyorum işini degıstır dıye adam ıstemıyor, rahatını bozmuyor, 'ısını sevıyormus' ben sırf evlendım dıye ardındanda bu cocuk var dıye her gun nefret ettıgım ısıme gıdıyorum, nıye maası ıyı- olanakları ıyı dıe , bı aılem var dıye kı ben baba evınde olsam calısmam bıle hıc bır zorunlulugum yok.ama beyfendı bunu yapmıyor. o bekar olsada mecbur calıscak evlı olsada yıne calıscak. burda sıkıntıya gıren tum sorumlulukları alan benım .cocuk buyudunmude emınım tum maddı sorumlulugu bende olcak, aldıgı maas bellı cunku, de ben ne kadar bu ısı tek basıma goturebılırımkı? eg madem tek basımaysam burda nıe bu adamı bıde beslıyım.he dıyceksınız o zaman ne cocuk yaptın dıye ama cocuk nasıl oldu bızde anlamadık, korunurken cocuk oldu kı benım cocugum olma ıhtımalıde dusuktu bazı saglık nedenlerımden oturu. ogrenınce aldırmayı dusundum, dunya basıma yıkıldı ama sonra gunah dedım, ılk cocuk dedım, bıde bole sorunum varken bu mucıze dedım ama sımdı cok pışmanım. keske aldırsaydım da bundan boşansaydım.cocuk olunca bu kısı nasıl rol model olucak cocuga, nasıl bır gen tasıycak, dahası bu kısı nasıl egıtım verıcek, her seyı kendı aılesınde gordugu gıbı olcak , kaldıkı ben çok sukur her ne kadar dını gorevlerımı yerıne getıremesemde ınanclı bırıyım, mevluttur kurandır, cuma gunudur ramazandır bılırım. ama bunların hıc bırı esımde yok,ne kandıl bılır ne cuma gunu bılır ne oruc bılır. boyle bır ıkılık olan bır evde nasıl cocuk buyur?

napcam bılmıyorum, bu ısın sonu yok bugun olmasa yarın boşancaz bu bellı yanı, ama ıste boşanıp cocuklu bır sekılde eve donmek ıstemıyorum, bıde tum aılem karsı cıkmasına ragmen ben dırendım evlenıcem dıye onunda bı ezıklıgı olucak. hadı cocuk olmasa hıc sorun olmaz ama bıde cocukla baba evıne donenem. napcam bılmıyorum. kac kere dua ettım allahım su cocuk düşşün dıye, hemen bosanıcam bundan dıe ama olmadı.(bılıyorum gunah ama o kadar caresızımkı ):5:

:53: Böyle evlilik mi olur ya ? Bir kere senin benim maaşım olur mu evlilikte. Ortak olur herşey. Paranız da ortak olur bir şey alınacaksa o paradan alnır. Eşiniz kirayı faturaları ödüyormuş işte e size ne kaldı? Tabi ki çocuğunuza eşya alacaksınız niye herşeyi adam alsın ? O kadar kibirlisiniz ki sizi gerçekten çok itici buldum. Eğitimsizler düğünde incecik bilezik taktılar vb. ne kadar çirkin şeyler bunlar !! Çok maddiyatçısınız , bilemiyorum belki hamileliğinizden dolayı bu kadar asabinsinizdir ama hangi anne karnımdaki düşsün der ya :/ yazık eşinize.

Son düzenleme:
Ozaman esini duzeltmeye calis iyilikle al karsina konus inaniyorum bebegin dogunca hersey cok farkli olucak cunki bebek evinize nese getirecek

Bebek mucize getirmez arkadaşlar. Evet büyük mutluluktur ama bebeklerin dogunca o ailedeki bütün sorunlari sona erdirme gibi bir misyonu yoktur. Bebek emek ister ,sabır ister ,sevgi ister. Ben bunları o bebeğe verebilecek bi anne göremiyorum. Evliliğini bitirmiş kafasında ve hala bebeğini problem olarak görüyor. Yeni doğmuş bebeğini evde bırakıp seyahate giden anne bozuntusunun haberini hepiniz hatırlarsınız. Eminim o da bebeği düşsün diye dua etmiştir zamanında.Bilmem anlatabildim mi!

al işte bir prenses sendromlu üye daha.. yaw he he, en eğitimli sensin, sen en elitsin, mikemmelsin de o yüzen çocuğundan "şu" diye bahsediyorsun..

dur toplumsal mesajımı da vereyim: Herkes evlenmemeli, herkes çocuk sahibi olmamalı..

:46::46::46::46:

yazdıklarında bir tek haklı yer bulamadım kusura bakmayın.siz evlisiniz.eşinle karar vermelisin.herkes tek kız ama ihtiyacınmı var demezler ki kültürlü aileler zorla kızları ayakları üzerinde dursun diye arkalarında durur.kaldıki bekarken de çalışmıyormuydunuz.ihtiyacnız varmıydı.sen nasıl aileni ön planda tutarsan,bir tek benim ailem dersen,ailene yakın oturup bayramdan bayrama eşinin ailesine gidersen aynı tavrı alırsın.siz aile olamamışsınız.eşin arayı bulmak için yalan söylüyor sense nem kapıyorsun.yalan bile olsa inansan ne olur.teşekkür etsen.ama illa manalar çıkarılmalımı.eşinden adam kayınvalidendende kadın diyew hitap ediyorsun.daha ne kadarlık evlisinde aşkın kör olan gözü hemen açıldı.hep benim paramm diyorsun.bu bile rahatsız etti ben.siz bir beden olamamışsınız.benden kurtulup biz olursun daha farklı görürsün.kayınvalidenin rahatsızlığı sana göre acil değildir ama ona göre acildir.sonuçta kimse can atarak hastanelere gitmiyor.bayramdan bayrama gidiyorsunuz kayınvalidenizi görmeden nasıl karar verdiniz.

Back